agusia79-dwa 04.10.08, 12:24 nowy show nam jedynka prezentuje. Po zapowiedzi poczułam się jak na wystawie zwierząt. Ale przekonam się o 18.05 czy moje odczucia były słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.logan Re: mamy mamy 04.10.08, 13:34 A co bierzesz udział? Wiesz jesli im to odpowiada i nie wstyd to co mi do tego?I dlaczego mam sie czuc jak na wystawie zwierzat jesli to nie ja biore w nim udział? Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: żenada 04.10.08, 14:05 No tak ale ktos tego typu programy oglada , bo co rusz powstaja nowe i nst. No i po co dyskutowac o poziomie jesli gro pisze "ogladm ale to dno". No to po kit ogladac dno? Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: mamy mamy 13.12.08, 15:06 Obejrzałam raz. Nie podoba mi się w ogóle. Te laski takie jakieś nienaturalne, dziwnie się zachowują, widać że przed kamerą spinają się jak mogą. I w ogóle jakaś akcja na maxa żałosna była jak Pani Pana pyta: "Krystianie.... czy jakiś tam czy chcesz pojechać ze mną gdzieś tam" A Pan na to: Nie! A Pani w ryk... Ja też ryknęłam, ino śmiechem... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1982 Re: mamy mamy 13.12.08, 15:21 luxure napisała: > Obejrzałam raz. Nie podoba mi się w ogóle. Te laski takie jakieś nienaturalne, > dziwnie się zachowują, widać że przed kamerą spinają się jak mogą. I w ogóle > jakaś akcja na maxa żałosna była jak Pani Pana pyta: "Krystianie.... czy jakiś > tam czy chcesz pojechać ze mną gdzieś tam" A Pan na to: Nie! A Pani w ryk... Ja > też ryknęłam, ino śmiechem... no to wlasnie byla ta stella zachowuje sie jak rozpieszczony gowniarz Odpowiedz Link Zgłoś