zapomniany

(28 wyników)
  • No właśnie, czy są takie rzeczy, o których zapomniałyście na ślubie/weselu? Wiadomo, że przygotowan jest cała masa i zawsze można coś przeoczyć. Wątek ku przestrodze :P Ja mam już od jakiegoś czasu sny, że idę do ślubu w za dużej kiecce, albo, że zapomniałam o fotografie :)
  • W związku z tym,że mam trochę problemów niezwiązanych ze ślubem proszę o wskazówki. Jesteśmy miesiąc przed ślubem i zastanawiam się o czym mogłam zapomnieć zupełnie. Zał[b]atwione mamy: [/b] 1) nauki w Kościele 2) spisany protokół 3) rozdane zaproszenia ( zostały nam raptem 3-4 osoby- znajomi) 4) suknia prawie gotowa, do odbioru 28 lipca. 5) bukiet dla mnie, świadkowej, do rzucania, butonierka zamówione 6) biżuteria prawie jest ( u pani krawcowej wybiorę kolczyki, bo bransole...
  • Oboje przygotowujemy się do b. ważnych egzaminów na dniach, co więcej byliśmy zajęci trochę spawami rodzinnymi i organizowaniem przeprowadzki do wspólnego mieszkania - jednym słowem urwanie głowy I dzisiaj się obudziłam z myślą, że to już nasza rocznica........a ja zapomniałam na śmierć w tym wszystkim:/ Mój przyjdzie o 18, a ja tylko na szybko kupiłam sernik (on uwielbia) i nic więcej. Macie jakieś [b]szybkie[/b] pomysły jak mimo wszytsko uczcić tę rocznicę chociaż troszeczkę? (niest...
  • dla przyszłych Panien Młodych z doświadczenia: jeżeli planujecie huczną zabawę z tańcami nie zapomnijcie igły z nitką! może się okazać przydatna...
  • Zaczynamy czas start...dawno nie pisany wątek o wszytskim i o niczym..to moze tradycyjnie co na śniadanko..ja za chwile z moim małym ide po bułeczki chlebek itp i trezeba pomyśleć nad jakimś ciastem dla małego na imieninki bo akurat w parafii jest odpust jeg patroa i tego święta nie da sie ukryć pzred rodzinką:)
  • Zapytałam o: termin wesela i ilość dni pokoje dla gości + cena co wchodzi w cenę podaną na jedną osobę, a raczej co nie wchodzi (czyli muszę doliczyć alkohol) ilość dań ciepłych ile życzą sobie zaliczki Mam zamiar jeszcze dopytać się, kto robi dekorację (bo pani coś o ołtarzyku wspominała, a ja nie chcę) i ustalić menu i właściwie skończyły mi się pomysły... Dzięki forum wyuczyłam się już wiele :-) ale może zapomniałam o czymś??? Za wszelki sugestie będę baaaardzo wdzięczna.
  • Zatroszczyc sie zeby Narzeczony chcial do kosciola przyjsc, po tych naszych intensywnych przygotowaniach ;)
  • 1.Suknia, buty, bielizna 2.Garnitur, buty, bielizna 3.Kościół+ksiądz 4.Obiad weselny 5.Samochód 6.Kwiaty-bukiet,samochód,kościół 7.Podróż poślubna 8.Obrączki 9.Fryzjer+kosmetyczka Co jeszcze ?!
  • NIESPODZIANCE :)
  • Zapomnieliście o czymś podczas już w dniu ślubu? My na przykład zapomnieliśmy rozdać pod kościołem mapki z dojazdem do restauracji. Przebojem jest moja koleżanka, która zapomniała zabrać z domu bukietu. Ale wiecie co? Większość gośći w kościele nawet nie zwróciła na to uwagi, dopiero gdy się sama wszystkim zaczęła chwalić już przy składaniu życzeń to wszyscy się zorientowali.
  • jeżeli ktoś z Was ma tą piosenkę, to bardzo proszę na gazetowego. nie mogę jej nigdzie znaleźć, a świetnie pasuje do opisu naszego narzeczeństwa
  • Za tydzień, czyli 8 października - mój wielki dzień! Nie mogę się doczekać. Martwi mnie tylko myśl, że czegoś zapomniałam załatwić, a nie mogę sobie przypomnieć czego :) Pozdrawiam!
  • Nie wiem..może jeśli wyleję swój żal i smutek tutaj, choć w maleńkim stopniu przyniesie mi to ulgę..Kilka dni temu dowiedziałam się ,że mój facet mnie zdradził..Nawet nie mogę o tym pisać tak to boli..Był osobą której ufałam bezgranicznie..Ja tego po prostu nie rozumiem..Czy to co nas łączyło nie miało dla niego żadnego znaczenia..?Po co te wszystkie słowa, gesty , wspólne plany...?Ja nie potrafię wybaczyć zdrady , dodam ze to nie był jego jednorazowy wyskok-mam co do tego 100% pe...
  • Dzisiaj znowu śnił mi sie ślub. Oczywiście się nie wyspałam i wstałam lekko nie w sosie ;) przez ten koszmarny sen. W dniu slubu wszystko było nie tak. Brakowało czasu. Sama sie malowałam (wyszło okropnie) na ostatnia chwilę wyjmowałam jakies stare buty bo zapomniałam kupić nowych do sukni ;) W kościele był natłok ludzi. Jakieś trzy pary postanowiły sobie od tak wziać ślub w codziennych ubraniach. Zepchneli nas na koniec. Ksiądz sie na to zgodził. Mój przyszły mąż spóźnił się, nie ...
  • Plener już wkleiłam pare dni temu, pozostały przygotowania, ślub i impreza. Bylo BOZIO!!!!!!
  • Ślub za niecały miesiąc już nie jest tak abstrakcyjnie,strasznie się wkręciliśmy w przygotowania i teraz zaczęły się same problemy z kościołem,gajerem,obrączki najgorzej bo brzydkie jubiler zrobił, prześliczne znalezione na ostatnią chwilę,kłopoty z gośćmi,menu,kościół chciał masę zaświadczeń....uufffff Właściwie to chciałam to z siebie wyrzucić bo czas strasznie zaczął lecieć. Boję się że wszystkiego nie ogarniemy,nie zdążymy,o czymś zapomnimy... śni mi się to już po nocach. Brrrrr....
  • Jak w tytule:)
  • Mam pytanie do tych co juz po weselu i mieli DJa. Kochane,na co trzeba zwrocic uwage przy wyborze DJa. Co on moze zrobic zle,jak sie zabezpieczyc? Co w takiej sytuacji jest najwazniejsze? Dzieki za kazda rade

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się