Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zapomniany

zapomniany

(47 wyników)
    • Otóż wczoraj o 10. powinnam była wziąść pigułkę (17.tabletka z opakowania). Niestety nie mogłam tego zrobić, ponieważ byłam poza domem i nie miałam pigułek przy sobie. Wzięłam dziś o 12.00 kolejną tabletkę. Tą o której wczoraj zapomniałam, pominęłam. I nie wiem co teraz robić. Czy może połknąć jeszcze tą pominiętą? Wiem że w takim przypadku (jeśli jest to tabl. z trzeciego tygodnia) należy nie robić 7-dniowej przerwy). Ale ja właśnie opakowanie wcześniej tej przerwy nie robiłam. Oznaczałoby t...
    • Hej dziewczyny, piszę aby to z siebie wyrzucić. Jakiś czas temu przespałam się z kolegą z pracy. Jestem mężatką. Kocham męża. Ale on już mnie tak nie adoruje jak kiedyś. Wiecie jak to jest po ślubie. Faceci przestają się już starać. Problem w tym że cały czas myślę o tym koledze. A dokładnie o tym jak to było jak się kochaliśmy. Pracy nie zmienię bo mieszkamy w niedużym mieście a tu z robotą trudno. Powiedzcie jak o tym zapomnieć??? Rozmawiamy (z kolegą) normalnie, jakby nigdy nic...
    • Mam pytanie zapomniałam wziąć pigułkę w pierwszym tygodniu, jest to 5 z kolei a wzięłam ją 12 h później . Jakie mogą być tego konsekwencje. porszę o radę!!! I to nie są żarty więc proszę o poważne opinie. AAA zapomniałabym LOGEST
    • zauroczył? kurcze, już ponad tydzień trwa ma męka odkąd straciłam go z oczu...jakie macie na to sposoby? u mnie z penością to umrze smiercią naturalna bo zero kontaktu i nie zamierzam wybierac się ponownie w to samo miejsce...ale jednak sie myśli i chciałoby sie coś więcej...głupia ja, oj głupia...
    • Byłam z facetem 4 lata... Rozstaliśmy się w kwietniu zeszłego roku... Czyli od rozstania minął już ponad rok... On zerwał... Nawet się tego nie spodziewałam... Miał tendencję do odzywania się do mnie co jakiś czas... Za każdym razem mi słodził, przytulał, całował... A ja głupia się dawałam... Za każdym razem po jakimś tygodniu-dwóch znowu znikał... I kontakt się urywał... Od listopada zeszłego roku się nie odzywał... Odezwał się do mnie na początku czerwca br... Przez ten czas mia...
    • jak zapomnieć byłego faceta rzecz jasna...
    • Nie mogę o kims zapomnieć,nie umiem sobie z tym poradzić ;jednocześnie chciałabym sobie kogoś znaleśc,ale nie mam ochoty sie umawiać na siłę,smutno mi bardzo zwłaszcza ze ida walentynki:(((a jeszcze widze go ze swoja nową dziewczyną ciagle...
    • Mój facet zapomiał o moim święcie. Po raz trzeci z rzędu. Przykro mi i smutno. Czuję się bardzo dotknięta, bo sama co roku bardzo się staram zrobić mu jakąś oryginalną niespodziankę, na dwa tygodnie przed jego urodzinami, imieninami, rocznicą biegam jak głupia po sklepach i szukam dla niego czegoś ładnego.. A on co? Za jakieś dwa dni się pewnie zorientuje, (bo znowu nie wytrzymam i mu to wypomnę) i przybiegnie do mnie z porcelanowym słonikem kupionym pospiesznie w kwiaciarni pod m...
    • zostawił mnmie po 2 latach, wszystko mi go przypomnia, wsplne rzeczy, wspólne sprawy. niestety,to był TEN i boje się ze sie nigdy nie wylecze.
    • pomózcie,jak o Nim zapomniec,to miłosc nieodwzajemniona :(((
    • tak do tej pory robili faceci. dziś tak robią dziewczynki. niegrzeczne dziewczynki, które wiedzą czego chcą. dziewczynki o męskim typie osobowości. chłopcy, brakuje wam kobiecych kobiet?? sami do tego doprowadziliście...
    • Rok temu poznalam cudownego chlopaka...bylismy ze soba pol roku ( wiem ze dla niektorych to bardzo krotko,ale ja zdazylam sie juz w tym czasie bardzo mocno zaangazowac, a nawet zakochac)Zaznacze ze oboje mamy po 18 lat(głupi wiek) myslam ze wszystko jest tak jak byc powinno,ze on jest ze mna szczesliwy tak jak ja z nim,az pewnego dnia, przez samymi wakacjami-poklocilismy sie, juz nawet nie pamietam o co poszlo,ale spotkalismy sie na drugi dzien...i wtedy on powiedzial ze lepiej bedzie jak sie...
    • rok temu poznałam cudownego chłopaka,od tego czasu jesteśmy razem. łączy nas silne uczucie, a dzieli 120km. cały czas utrzymujemy kontakt. wiem, że on mnie bardzo kocha, ponieważ umie okazać mi swoje uczucie. wiem, że mu na mnie zależy. zdażyło się, że kilka razy go zdradziłam (5 razy). na miejscu zaczęłam nowy związek, który trwa już 2 miesiące. teraz on chce do mnie przyjechać, ma marzenia. jak mu powiedzieć ze go kocham ale nie umiem z nim być? mieliście takie sytuacje? co rob...
    • Dzis mija pol roku odkad znalazlam sie na wyspie w tym malym miasteczku, w ktorym kazdy zna kazdego i kazdy wie wszystko. Czasem mam wrazenie, ze tylko mi jedynej udalo sie cos ukryc. I Jemu. Poznalismy sie w pracy, przez przypadek, okolo 2 miesiace po moim przyjezdzie. W jednej chwili moje problemy z obcym jezykiem zniknely. Rozmawialismy o wszystkim, smialismy sie. Nikt po nim juz mnie tak nie rozsmiesza. A potem jego wzrok sie zmienil, jeszcze nigdy nie widzialam tak bardzo "ma...
    • zdarzyło Wam się że facet zapomniał o waszych urodzinach? jeśli tak to co było potem? bo mój wlasnie zapomniał i nie wiem co o tym myśleć...
    • Ponad dwa lata temu zerwałam z chłopakiem. Dla niego poświęciłam wszystko, byłam gotowa na wszystko. Mówił, że kocha, że chce spędzić resztę życia tylko ze mną. A później.... Od "koleżanek" dowiedziałam się, że dla niego istnieje tylko jedna, jedyna i do tego zajęta kobieta, a przy mnie chciał zapomnieć o niej. Oczywiście zaraz z nim zerwałam. I do teraz nie potrafię o nim zapomnieć... Nie mogę sobie ułożyć życia z kimś innym, mam napady złości, nienawiści i płaczu. Pewnie więks...
    • Rozstałem się ponad rok temu z największą miłością mojego życia. Mimo że wiem że ten związek był beznadziejny, nie było szans tego utrzymać... nie mogę się pozbierać. Wszędzie widzę ją na ulicy, w snach, nie potrafie wytrzymać godziny bez myślenia o niej... to mnie dobija i już nie potrafie tego wytrzymać dłuzej. Chce zapomnieć tylko jak? jakieś rady? mieliście podobnie?
    • trudno mi w to uwierzyć, nigdy w życiu nie miałam takiej sytuacji:( Nie byliśmy dobraną parą, trudno nam było ze sobą bo bardzo się różniliśmy. Ale jednak coś nas łączyło, nie mogliśmy żyć bez siebie... Kiedyś rozstaliśmy się na pół roku ale nawet przez ten czas uczucie nie wygasło. Przez rok żyliśmy szczęśliwie, z nawet najcięższej sytuacji wychodziliśmy zwycięsko, zaczęłam wierzyć w cuda, parę razy kiedy już byliśmy blisko końca on zawsze walczył, zawsze wiedziałam że napisze, z...
    • Jestem z nim krotko, bo 2 miesiace, ale wiele nas juz laczy... uczucie, przyjazn i sex. Poznalismy sie na jednym z randkowych stron. Niedawno cos mnie podkusilo, zeby poszukac go na innych randkowych stronach, bo jak wiadomo jest ich kilka... chcialam sprawdzic czy wykasowal swoje konto czy nadal kogos szuka! No i co sie okazalo... znalazlam go na innej randkowej stronie :( ze zdjeciem oczywiscie. Co prawda ostatnie logowanie bylo 2 miesiace temu czyli wtedy kiedy sie poznalismy, ale ...
    • do takiego właśnie wniosku doszłam po lekturze postów paru cosmopań (ze szczególnym uwzględnieniem iwy i joanny1002). i to mnie właśnie powala. cosmopanny zaczynają od tego, że czytają cosmo, bo lubią, relaksują się przy takiej nieabsorbującej lekturze itp. i dla mnie to jest ok - w końcu każdy relaksuje się jak lubi i nie przesadzajmy z tą rozrywką wysoką. można by tu skończyć deklaracje i byłoby po sprawie, bo o gustach się nie dyskutuje. ale, niestety, na tym się nie kończy. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się