Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      zapomniany

zapomniany

(21 wyników)
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7030810,Lech_Kaczynski_zmienil_biografie_Kwasniewskiego.html [i]W oficjalnym serwisie internetowym prezydenta Lecha Kaczyńskiego zmieniono treść notki biograficznej Aleksandra Kwaśniewskiego, usuwając informacje o jego orderach i odznaczeniach, a skupiając się na jego działalności w PRL - podaje portal tvp.info. [/i]
    • auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4664903.html
    • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2638022.html "Hołdem złożonym przez wrocławian Papieżowi ma być monument, po łacinie zwany Tertii Milleni Porta, czyli Brama Trzeciego Tysiąclecia. Powstanie na jednym z głównych węzłów komunikacyjnych miasta, na rondzie przy ulicy Powstańców Śląskich, niedaleko miejsca, w którym Papież odprawiał mszę w czasie Kongresu Eucharystycznego w 1997 roku. Pomysłodawcą powstania Tertii Milleni Porta jest prezydent miasta. - Jan Paweł II wprowadził Polskę i Europę w tr...
    • W końcu zmieniłem komputer a ktoś pytał jak chodzi więc mogę szczerze odpowiedzieć, ze jak dla mnie laika i do moich potrzeb to chodzi bardzo przyzwoicie. W zasadzie jestem na tyle zadowolony, że nie widzę u siebie chęci posiadania czegoś jeszcze bardziej wyszukanego - ot taki tani, całkiem dobry moim zdaniem "biurowiec". allegro.pl/item343722434_najtaniej_e2180_2x2ghz_1gb_ddr2_160gb_dvdrw.html
    • to moze sobie odswiezyc swiatopogląd wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4057403.html
    • Mam parę płyt Georga Duke'a w komputerze. Czasem tam sobie coś brzęczało w tle, ale nigdy się nie przysłuchiwałem. Dzisiaj nagrałem sobie płytkę do słuchania w aucie i POWALIŁA mnie ta piosenka ze ślicznym pianinkowym solo :-) www.youtube.com/watch?v=2Dm0_jfVl58 Bierzcie i cieszcie się tym wszyscy.
    • .......bo jakoś dawno go nie widziałem a że ruch u nas kiepski pomimo gównianej pogody to tak mi się skojarzyło.
    • Nie pisałem, że w zeszłym tygodniu poleciałem z młodym do Bradford po Hondę Preludę. Tak więc właściciel dostarczył nam samochód na lotnisko Robin Hooda w Doncaster i ruszyliśmy do Dover na prom. Początkowo wlekliśmy się jak wszyscy około 120/h w oczekiwaniu na "zająca" i w końcu trafił się taki Fordem Galaxy, który pocinał 180/h, więc puściliśmy się za nim, radość nasza nie trwała długo bo po około 40km tiptronic odmówił posłuszeństwa i musieliśmy zwlec się na pobocze:(( pomijając tele...
    • Postanowiłem ją odświeżyć natchniony spotykanymi dziś na M5 rzadkimi nawet jak na UK pojazdami ;-) Dla nowicjuszy: w nagrodę zwycięzca przedstawia nowe zagadki. Nie musi sam znać odpowiedzi, od tego są ludzie pokroju rapida :P
    • nie wiem co ze mna nie tak ale na przegladzie rejestracyjnym boje sie bardziej niz na rozmowe o prace. Moze to poczucie, ze nie ode mnie tu wszystko zalezy. Tak czy inaczej - z godnie z zasadą stanowiącą o liniowej zależnosci pomiedzy wzrostem odległosci stacji diagnostycznej od centrum warszawy a prawdopodobienstwem pozytywnego przejscia przegladu udalem sie na jedna ze stacji w otwocku :) I tam okazalo sie, ze amortyzatory maja sie w granicach 70-80% za wyjatkiem prawego tylu ale...
    • moto.onet.pl/1368847,2217,artykul.html Oj ma rację.. Ileż to razy udało mi się odjechać głukowi siedzącemu na zderzaku tylko na zakrętach. I przestaje dziwić popularnośc wyścigów na prostej - gaz nawet małpa potrafi naciskać... PS. Ten wniosek trochę żartobliwy ;)
    • 31.10.2006 zapamiętam do końca życia :P Ostatnimi czasy jestem w podłym nastroju. Z tego względu nie planowałem nic na wczoraj, ale znajoma parka zaproponowała jakieś wyjście. Stanęło na kręglach. Rezerwacja numer 13. Nic to mówię, nie jestem przesądny. Ale cale popołudnie jakiś niepokój mną targał ("przeczucie"), głowa fest rozbolała-nawet chciałem zrezygnować, ale w sumie co będę siedział w domu. Jedziemy! O umówionej godzinie schodzę na parking i ruszam. Coś trzepie autem, dziw...
    • Samochód sprowadzany do Polski z Niemiec, rejestrowany czasowo, jeździ na tablicach, na których 6 cyfr wskazuje na datę końca ważności rejestracji i oczywiście ubezpieczenia. Jeśli nie uda się go zarejestrować przed końcem ważności rejestracji i ubezpieczenia, to na pewno jeździć tym już nie można. Bardzo często spotykam "przeterminowane" tablice na jeżdżących czasami dość niebezpiecznie samochodach i zastanawiam się czy nasza policja jest ślepa? Na tacy ma podanego osobnika,któr...
    • Jakie są koszty instalacji gazowej(sekwencja) do silników 2.5 V6 oplowskich(vectra i omega), jak to w nich "gada"?
    • ...nie ma prawa jazdy !!!! www.tvn24.pl/12690,1523318,0,1,wiadomosc.html ciekawe czy umie sobie buty sznurować????
    • Bo mialem trzy male usterki do zalatwienia: - ciezko sie otwieral podlokietnik - prawdopodobnie corka na nim skakala i go pogiela. - siedzenie pasazera mialo uszkodzony tyl - corka pociagnela i urwala - w pojemniku na picie szlag trafil jedno z trzymadelek - tym razem moim zdaniem zle to zaprojektowane jest - jak sie wlozy super-wielki napoj z Taco Bell'a to jedno trzymadelko gdzies w srodku wchodzi w droge hamulcowi recznemu - japoncy nie przewidzieli napoi tego rozmiaru :) Wszyst...
    • Widziałem dzisiaj po raz pierszy taki zestaw, jak w temacie. Strażaki ustawili się w nieoznakowanym, białym polonezie, na ul. Puławskiej w Warszawie (w strone Piaseczna, przy kościele i salonie Mebli KLER w Pyrach). Narzędzie zbrodni ustawili na trójnogu, za samochodem, uruchomili, po czym dziarsko rozsiedli się w autku. Ciekawe ilu będzie musiało wykupić fotografie...
    • Z naklejką "Stop piratom drogowym", zajechało mi drogę bez kierunkowskazu na Alejach Trzech Wieszczy w Krakowie.Potem wymusiło pierwszeńtwo na autobusie MPK. Naklejka widoczna na tylnej klapie.Ciekawe po co ją nalepił.Dla przekory?
    • Nowy domek, nowa praca i nowe autko, moje ulubione. Długo mnie nie było, bo w domu netu niet, a w pracy to się doszkalam i wolę nie przeginać. W wolnej chwili napiszę więcej i coś o nowościach.
    • Niedawno pracowałem trochę na shellu. Wpadłem sobie dzisiaj z wizytą na hot-doga, i pogadać. No i mi ten hot dog spadł na ziemię. Ze śmiechu. Dowiedziałem się, że ostatnio wieczorem przyjechał facet jakimś volvo kombi, zatankował ze ON za 450zł [do baniaków w bagażniku] i sobie pojechał... Wezwanie policji, oczywiście tablice kradzione. Na szczęście 90% pracowników to studenci, a więc ludzie inteligentni;) Facet podmienił blachy, ale zapomniał zdjąć z bocznej szyby kartki 'sprzedam.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się