Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zaspokojony

zaspokojony

(7 wyników)
    • jestem chłopakiem mam bardzo chcice na seks i nie wiem co z tym zrobić a masturbacja mi już nie pomaga a na dziwkę mnie nie stać. Pomocy
    • wlasnie jestem glodna i chcialabym cos zjesc aby zaspokoic ten glod na dlugo. cos szybkiego i dobrego.
    • Poznałam ostatnio fajna dziewczynę i utwierdziłam sie w przekonaniu że jednak jestem bi...ale nie o tym zamierzam pisać: otórz jak wylądowałyśmy w łóżku to nie udało mi się jej zaspokoić...wiem że też jestem kobietą i powinno mi być w związku z tym łatwiej ale jestem nauczona obsługi faceta a nie laski[ a jeśli juz to laski faceta:))]Może ktoś udzieli mi jakiś wskazówek?Pozdrawiam.
    • Drogie Panie, Czasami przeglądam to forum na gazecie i niejednokrotnie spotkałem sie z pytaniami kobiet dotyczącymi sexualnego zaspokojenia faceta. Co najciekawsze pytają 20 latki 30 a nawet i starsze które powinny emanowac wiedzą a tu proszę.... dam wam jedną metodą która działa w 100% i żaden facet sie jej nie oprze.... po prostu z nienacka w domu w najmniej spodziewanym momencie podejdź do swojego faceta złap go delikatnie za spodnie w okolicach penisa każ mu wstać jeśli...
    • mam 17 lat i od trzech miesiecy jestem w związku ze starszym ode mnie chłopakiem. zanim go poznałam byłam jeszcze dziewicą, teraz regularnie współżyjemy, ale mam pewien problem. z początku bardzo mu odpowiadało to co razem robimy lecz od pewnego czasu namawia mnie abyśmy zapoznali sie z seksem oralnym. wiem mniej wiecej o co chodzi lecz nigdy nie próbowałam tego robić i nie jestem pewna czy bede na poziomie jego oczekiwań. co moge zrobić, by mój facet był ze mnnie zadowolony ?? PO...
    • Mam pytaanie jak najlepiej i najbardziej rozpalic podniecić faceta. Gdzie go dotylac..?
    • Pytanie dobra dla kobiet i dla mężczyzn. Czy w faceci mozecie sie kochac dluzej niez 15 , kobiety napewno. A moze gdy za długo sie kochacie to jakis znak ze cos z wami nie tak.. I czy lubicie sie kochac dlugo..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się