zaspokojony

(4 wyniki)
  • Dziewczyny - karmię piersią i nie wiem czym mogę zastopować tą ochotę - dodam że są to ogromne ilości ciasteczek maślanych. Będę wdzięczna za rady. pozdrawiam Ula
  • Moja corka ma skonczone 5 tygodni i tak jak w temacie mamy problem z zaspokojeniem ssania. Mala jest karmiona piersia (na zadanie), ale prawdopodobnie ma problemy z nieefektywnym ssaniem, tzn piers sluzy jej tylko do jedzenia ale nie potrafi jej ssac jak smoczka.Polecana przez P Monike pozycyja pod gorke tez nie skutkuje, bo mala je (a nie ciumka)'a pozniej ulewa w astronomicznych ilosciach.Po zjedzeniu piersi lub gdy chce ja uspic corka jest nadal niespokojna i szuka, a ja zeby...
  • Witam,córeczka skończyła 6 tygodni i od 3 dni znacznie częściej potrzebuje ssać pierś. Nie ograniczam jej tego, zwłaszcza, ze zbiegło się to z odstawianiem u nas smoczka (były problemy ze ssaniem kiedy zaspokojony został pierwszy głód córy). Podobno 6 tydz.to też zwiększone potrzeby na jedzonko. Pani Moniko, bardzo proszę o Pani sugestie czy takie częste karmienie jest dobre i czy córeczki nie pzrekarmię. Malutka ma kolki i boję się,żeby brzuszek źle nie zareagował...Nie wiem te...
  • Julia ma 11 miesiecy i karmimy sie piersią ...wciąż na żądanie... W wieku 4 miesiecy wstawała 3 razy , potem co miesiąc wydłużała sobie o 1,2...i tak od 6 miesiecy wstajemy na cyca co godz- góra dwie... Ja bardzo walczyłam o karmienie i cieszę się ,ze wogóle karmię , ale zaczyna mnie niepokoić sytuacja ,że Ona wyrobiła sobie złe nawyki- bo wstaje nie z głodu , tylko z chęci pocmokania i łyknięcia parę razy...i jeszcze niedawno udawało mi się oszukać ją smoczkiem ale teraz od razu jest płacz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się