Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      zaspokojony

zaspokojony

(7 wyników)
    • Tak pytam profilaktycznie,moje szczescie sie nie liczy ale Wasze tak...
    • Zagajenie. Mhm...
    • zajmujesz sie tylko rzeczami, ktore dyktuje ci instynkt. a zycie masz takie spokojne. i w dobrej formie jestes. sie nie nadwyrezasz. to jest zycie!!!!!!!!!
    • Piesek probuje seksu na nozce, a baba czeka az psisko sie zaspokoi? Oto jest pytanie. Widzialam na wlasne oczy
    • Nieczuc(9)

Jak bardzo naszym zyciem steruja uczucia? Ile wykonujemy czynnosci w dniach codziennych i nie codziennych z powodu naszych uczuc i uczuc naszych blikich? Wiem, to powoduje ze jestesmy ludzmi, mamy uczucia wyzsze, ale po co? Czy nie latwiej zylo by sie gdyby nasze dzialanie bylo motywowane zaspokojeniem glodu, zimna? Takimi podsawowymi elementami zycia Takie forum nie mialoby raczej po co istniec, bo czym rozmawiac? Czasem bym chciala nie czuc, tak bardzo bym chciala nie czuc...
    • Kopiuje ten watek w formie rozszerzonej z forum depresja: Robie pod wplywem depresji rzeczy ktorych dlugo sie bede wstydzic. Dlugo i mocno. Az mam mdlosci na sama mysl. Jak sobie poradzic ze soba? Gdzie sie schowac przed wlasna autodestrukcja? Boje sie samej siebie, bo nigdy nie wiem co zrobie, dopiero po jakims czasie orientuje sie, co ja naprawde zrobilam, na jak wielki wstyd sie z tym wiaze.
    • Jak świadomość impotencji u młodego chłopaka wpływa na jego psychikę, na rzutowanie się w przyszłość...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się