zaspokojony

(3 wyniki)
  • może ktoś też tak ma, albo mi wytłumaczy czemu tak jest.Mam wrażenie, że mój partner jest ze mna i kocha się tylko z przyzwyczajenia i obowiązku. Czego mi brakuje? wszystkiego po prostu.Co to za seks, chwilę poliże albo i nie, nawet mnie nie pocałuje - chyba, że w czasie penetracji, jak już dochodzi.Przecież mam jakieś do cholery strefy erogenne, chcę, żeby mnie całował wszędzie!mam piersi i tyłek, uda, plecy a przede wszystkim szyję. Nigdy mnie po szyi nie całuje, chyba,że jak g...
  • Moja historia jest nieco inna niż forumowe. Żyję od wielu lat w bardzo burzliwym związku. Seks jest fantastycznie wybuchowy, podobnie jak awantury i wzajemne wbijanie szpil. Mamy kompletnie różne, silne charaktery, ścieramy się na wielu polach, emocji jest aż nadto. Miewamy ciche dni po których następuje wybuch, rozładowanie i sielanka aż do następnego razu. Podkreślam, że nie godzimy się seksem. Niezbędna dla mnie jest świadomość jedności mentalnej zanim dam się dotknąć. Seks musi być ...
  • 1. podal plec K lub M 2. jak czesto chcialabys/chcialbys sie kochac ze swoim partnerem/partnerka? 3. Jak czesto to robicie? (mniej wiecej - codziennie, x razy w tygodniu, miesiacu?) 4. Co robisz jesli Twoj partner/partnerka nie ma ochoty kochac w tym momencie? 5. Co robisz jesli Twoj partner/partnerka chce sie kochac z Toba, a Ty nie masz ochoty? 6. Czy zdarzylo Ci sie masturbowac z powodu zbyt dlugo tlumionego popedu co jest spowodowane tym, ze On/Ona nie ma ochoty sie kochac wtedy k...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się