Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      zatoki

zatoki

(7 wyników)
    • od wielu lat cierpie na refluksowe zapalenie zaladka i przelyku, wciaz mi nie dobrze mimo brania controlocu ktory tylko blokuje kwas solny, a w zaladku siedzi mi cos innego jeszcze,myslałam ze to zołc jest, ale ta zolc moze sie cofac i mieszac z flegma z zatok ktora mi wciz splywa, ,staram sie wypluwac ja ale moze czesc z niej przedostaje sie do przelyku i zaladka,moze to powoduje dolegliwosc i poraza wpustzaladka ktory z kolei sie nie zamyka, i wszystko jest zle,hm to teoria le...
    • Witam! Od kilku miesięcy mam problemy z zatokami, spływajaca wydzielina, stany pogdorączkowe, teraz ogromny katar. Jestem już prawie zdesperowana. Piszcie o wszystkich Wam znanych sposobach na wyleczenie chorych zatok. Mam zamiar spróbować wszystkiego co możliwe. Piszcie proszę. Z góry dzięki za wszelkie pomysły.
    • daje kolejno linki, dla tych co tego nie znaja. Czy ktos to stosowal? dalo jakies efekty? www.google.pl/search?q=neti+%2B+yoga&btnG=Szukaj+z+Google&hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8 www.scand-yoga.org/english/shop/uk_neti.html www.selfgrowth.com/articles/Online2.html www.geocities.com/Athens/Ithaca/9012/kunjal_neti.htm www.heartandsoulyoga.net/jalaneti.htm www.yatan-ayur.com.au/neti_pots.htm www.yogapoint.com/info/jalneti.htm www.yogaindailylife.org.au/news/yoganews/archive/7_02/page...
    • Mam chore zatoki z silnym i uporczywym kaszlem, do tego silne bole zołądka , nie moge brać antybiotyku po którym czuję sie fatalnie.TO trwa już 2 tygodnie nie mam siły chodzić po mieszkaniu. Próbowałem różnych sposobow ale żaden na razie nie pomaga.Spywający z zatok katar uniemożliwia oddychanie, najgorzej jest w nocy. Może ktoś miałby dobrą radę
    • witam. mam pytanie... moja siostra, ktora ma 10 lat ma problemy z katarem siennym. mama zakrapia jej nos aloesem. plyn jednak leci daleko do zatok i chcialam w zwiazku z tym zapytac czy to bezpieczne i czy aloes rzeczywiscie pomoaga przy katarze siennym? prosze o odp. z gory dziekuje.
    • witam,od paru lat bardzi mi sie nasilil refluks kwasowy i zołciowy do tego stopnia ze kwas i zołc wpadaly mi do jamy ustnej i zatok, stracilem przez to prawie caly smak i wech ,jedzenie nie ma smaku, a przez to apetyty, szczypie mnie jezyk, i jest taki nalot bialy(czy zdrapywac go szczoteczka)? mam przepukline wslizgowa rozworu przelykowego stad to cofanie,zoladek wszedl mi przez przepukline przepone do klatki piersiowej , ok a teraz drugie pytanie czy poddac sie operacji w szpit...
    • Od 10 lat choruje na zatoki. 5 lat temu robiłam oczyszczanie ziołami andyjskimi i robiłam okłady z kapusty. Pomogło na 2 lata. 3 lata temu wkurzyłam się i poszłam na badania i okazało się ze mam gronkowca. Brałam antybiotyki przez miesiac i przeszło na rok. Teraz wciaz bola mnie zatoki i głowa. Mam katar przezroczysty i lejący. Ale się zawziełam. Przeczytałam mnóstwo ksiązek i postanowiłam się za to porządnie wziąć. Poztanowienie noworoczne doprowadziło mnie do tego, że od 1 stycznia bi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się