Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      zawiercie

zawiercie

(4 wyniki)
    • szukam ludzi w wieku 23-30 z Zawiercia, którzy czasem chcieli by wyskoczyć np. na piwo czy disco a nie mają za bardzo z kim? Ja mam 26 lat, stwierdziłam że mam za mało znajomych i chcę to zmienić.
    • Sprostowanie: nie myślę tutaj o planowanym primaaprylisowyym spotkaniu w zawierciańskim Exclusive i szalonych tańcach na parkiecie, lecz niezależnie od tego proponuję spotkanie w nowootwartym lokalu- tzw. Żyrafie - o eleganckich wnętrzach i miłym klimacie. Terminu sama nie ustalam, bo chciałabym, aby wszystkim pasowało, wstępnie jedynie proponuję dwa pierwsze weekendy marca. Czekam na Wasze opinie.
    • Widzę, że nie ma zainteresowania co do 5 kwietnia, więc podaję nowy termin - 19 kwietnia, może ta data będzie szczęśliwsza i znajdzie się wielu chętnych. Precyzując temat, będzie to spotkanie połączone z tańcami w zawierciańskim klubie o nazwie Exclusive. Co wy na to? Czekam na Wasze decyzje. Zapraszam też nowe osoby i już teraz zapewniam je, że na naszym spotkaniu nie będą się nudzić:)
    • Witam, może jakieś małe spotkanie katowickich singli i nie tylko. Frakcja z Zawiercia coś zacichła z grillem, to moze jakieś małe co nieco.... Jeśli jest taka wola narodu - mozemy pomyśleć o piwnicy - postaram sie coś nagrać. Proponowany termin - 5,12, 26 lipca:))) Jola - pomocy , Ty masz "dobrą ręke" do spotkań. Pozdrawiam ivis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się