Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      ziarnica

ziarnica

(3 wyniki)
    • Cztery dni temu lekarz wyczuł, że mam powiększone węzły chłonne szyi. Wyszło to przez przypadek, gdyż jestem honorowym dawcą krwi i lekarz rutynowo przed pobraniem krwi zbadał mnie. Nie bolą mnie i ogólnie czuję się bardzo dobrze. Od razu zrobiłam prywatnie USG i wyszło, że trzy z nich są płączone w pakiet, mają wymiary 12x4, 14,5 i 7x3. Po drugiej stronie szyi jest jeden powiększony (jeden ma otoczkę tłuszczową, a pakiet jej nie ma) Ostatnie OB sprzed 3 miesięcy to 31. OB z...
    • pytanie jak w temacie chodzi mi ile dawek,tak mniej wiecej dzisiaj moj maz mial pierwsza kroplowke ile bedzie ich miec? 5,30,50 ?? tak mniej wiecej i po jakim czasie od kroplowki sa wymioty itp? on mial ok 17 i narazie jest z nim dobrze tylko strasznie senny
    • W brata 23 lata nastąpił nawrót choroby (ziarnica złośliwa) łącznie z przerzutami na płuca i klatkę piersiową.Lekarz konsultujący niewiele mówił o rokowaniach,omijał temat.Wiem że ciężko jest wyrokować czy umrze czy będzie żył, ale ja bym wolała realnie wiedzieć. Ma mieć jakąś najsilniejszą chemię i przeszczep szpiku. Może ktoś wie jakie szanse, jak to wygląda realnie?Walczyć będziemy o niego bez względu na wszystko, jednak chcę znać realną ocenę sytuacji.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się