Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zniewolony

zniewolony

(3 wyniki)
    • Ludzie, mam ogromny problem!!! Nie mam sie komu zwierzyc, dlatego pisze tu, na forum. Mam super dziewczynę. Kochamy się. Czsaami sie kłócimy, ale zawsze wczesniej czy pozniej dochodzimy do porozumienia. Jest nam dobrze. Jej jest dalej, co trudno powiedzieć o mnie... Popadłem w błędne koło. Mój kumpel robił imprezę. Zostałem zaproszony, niestety dziewczyna nie mogła iść. Na impreze poszła z ato jej koleżanka, można powiedzieć, że nawet przyjaciółka. Spotykają się regularnie. Byłem ...
    • Tę ,która sprawia wam najwięcej satysfakcji,ja lubię być z lekka zniewolona,czasami skrępowana a reszta jest kwestią spontanicznych poszukiwań.No i oral to lubię bardzo,kiedy leżę na brzuchu i czuję penetrujący mnie zwinny języczek:P
    • Ciekawy jestem skad wziela sie idea gazety zaspokajacej proznosc wspolczesnego spoleczenstwa ( Cosmopolitan). Celem ( zapewne nieswiadomym- nie chce posadzac redakcji szanownego pisma o jakiekolwiek pobudki intelekualne) jest tworzenie falszywego plastikowego wizerunku " kobiety wyzwolonej"- ( szybki seksik, ciuchy, kosmetyki proznosc, plastik, i pustka nihilistyczna). Kobiety takie nie sa- ich swiadomoscia chca zawladnac szmatlawe gazety tego pokroju. Ograniczenie plaszczyzn mysl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się