Forum Turystyka Europa Wschód Europy
ZMIEŃ
      zwiedzaniu

zwiedzaniu

(5 wyników)
    • Mam takie pytanie, otóż za dwa tygodnie wybieram się do Moskwy na 3- tygodniowy kurs językowy i nie wiem ile kasy dobrze byłoby ze sobą zabrać. Czy ktoś mógłby zasugerować ile kieszonkowego wziąć? A i jeszcze jedno, czy ma to być wyłącznie w rublach, czy też częściowo w euro albo $?
    • Czy ktoś z Was orietuje sie czy przy wyjezdzie dziecka dop Armenii( w przypadku gdy ojciec jest Ormianem-a matka Polką)-potrzebna jest dla dziecka wiza?? Dzięki za odp.
    • Witam Około 30 km od Moskwy znajduje się "kosmiczne miasteczko", miejsce gdzie szkolą się kosmonauci. Wie ktoś może, czy można jakoś bezproblemowo zwiedzać to miejsce ? Jest tam może jakieś muzeum ? Jak tam dojechać ? z góry dzięki za pomoc pozdrawiam krzysiek
    • Jade na dwa tygodnie na Krym.Za nocleg bede placil okolo 5$.Ile wziąć pieniędzy?Nie nastawiam sie na rzadne chodzenie po dyskotekach itp.,a tylko na lezenie na plazy i troche zwiedzania.
    • Czy ktoś korzystał z wycieczek organizowanych przez miejscowe agencje turystyczne? Jeżeli tak to interesuje mnie czy ceny tych wycieczek są porównywalne z ofertą rezydenta polskiego biura podróży? Wiem że wynajęcie samochodu byłoby może najprostsze ale niestety to nie wchodzi w rachubę. Przypuszczam że wyjazd do Neseber można sobie samemu zorganizować np autobusem, ale mnie chodzi o wycieczki dalsze do Weliko Tyrnowa, Szumenu czy Gabrowa. Dziękuję za informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się