Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      zwiedzaniu

zwiedzaniu

(3 wyniki)
    • Wybieramy sie z 2 dzieci do Varadero hotel Tuxpan za tydzień, mam jeszcze aletnatywę Brazylie rejon Fortalezy Hotel Praia do fontes i ma ogromny dylemat , prosba o info jaka na kubie jest obenie pogoda i temperatury - muszę organizacyjnie ogarnąć rodzinna gaderobę ;) no i zamierzam się wygrzewac na słońcu a nie trząśc z zimna :). Prosze o kilka słow na temat hotelu i jedzenia w nim, co jest płatne a co nie , wycieczek z których mozna skorzystac i ich cen oraz ewentualnych atra...
    • Witam, niedawno wróciłam z rejsu statkiem po karaibach poludniowych i zachodnich. Pomyslalam, ze moje doswiadczenia moga sie przydac komus kto sie wybiera niedlugo do raju:-) przede wszystkim chcialabym powiedziec, ze rejs to najlepsza metoda by zwiedzic Karaiby. Nie polecam zadnej wyspy na dluzej niz jeden dzien! Jeden dzien wystarczy by wszystko zwiedzic, wygrzac sie na plazy i poplywac w turkusowej wodzie! Najbardziej polecam takie wyspy jak Kajmany, Cozumel i Barbados. Są pr...
    • Chciałabym wiedzieć jak tam jest? Czy warto jechać? Jakie są ceny w sklepach, knajpach itp.... Czy można tam coś zwiedzać, czy raczej wczasy polegają na leżeniu na plaży? Czy jest może gdzieś forum poświęcone Dominikanie? Dziękuję za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się