Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      zwiedzaniu

zwiedzaniu

(6 wyników)
    • Witajcie W niedziele rozpoczynam wczasy w ośrodlu Wielki Błękit w Lukecinie. Jade tam z moja rodzina (syn 3 latka) zabieramy rowery. Czy macie cos godnegop polecenia w okolicqch Lukecina atrakcje, ścieżki rowerowe. Z gory dziekuje za odpowiedz
    • Co polecacie do zwiedzania w okolicach Władysławowa? Myślę o jednodniowej objazdowej wycieczce samochodem. Wiem ze w przewodnikach mozna poczytać ale jednak porady bywalców są cenniejsze. Pozdrawiam tiutiu
    • Może ktoś poleci, gdzie można dobrze zjeść w Jantarze i okolicach? Co warto zwiedzić? Gdzie warto się wybrać?
    • Prosiłabym o informacje w które rejony morza należałoby się udać, żeby spędzić mile czas nie tylko na plaży, ale także pozwiedzać. Z góry dziękuję
    • Witam! Widze że jest pan dobrze zorientowny, jeśli chodzi o półwysep, wybrzeże. Wybraliśmy kwaterę w okolicach Jastrżebiej góry. Chclelibyśmy jak najwiecej zobaczyć, podczas wczasów 3 - tygodniowych, prosze o wiecej szczegółów, moze ciekawe stronki, moze miejsca. Dziękuję
    • Nigdy tam nie bylam a zawsze chcialam tam pojechac. Tego lata bede w Polsce i chce wybrac sie na kilka dni do Kolobrzegu. Czy polecacie?? Co jest tam interesujacego do zwiedzania, robienia oczywiscie poza morzem i plaza. Znacie moze jakis mily hotelik, pensjonat godny polecenia ?? Za wszelkie wskazowki bede wdzieczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się