Forum Turystyka Polska ROZTOCZE
ZMIEŃ
      zwiedzaniu

zwiedzaniu

(4 wyniki)
    • W niedziele na Roztoczu spory ruch. Jest to typowy dla mieszkańcow okolicznych powiatow odpoczynek sobotnio-niedzielny. Siadają mieszkańcy Zamojszczyzny w samochód, biorą prowiant i w droge. Oblegane są ciekawe miejsca do zwiedzania. Swiaczyła _ choćby w miniona niedzielę - o tym liczba samochodów i turystó na trasach i przy obiektach zwiedzania: Czartowe Pole k/Hamerni, kamieniołom w Józefowie, Tama w Górecku (woda nie spływa ze zbiornika), Górecko Kościelne - sanktuarium św. Sta...
    • masz 1 dzień. baza wypadowa Zamość. masz grupę 50 os. z zagranicy. Co im pokażesz na Roztoczu ?? :) - jakie macie scenariusze wycieczek? :)
    • proszę poleccie mi jakieś urokliwe miejsce na spedzenie w/w, ja wiem, że na Roztoczu sa same takie urokliwe miejsca ale chciałabym zarezerwować jakis hotel, pensjonat z domowa atmosfera, świetnym jedzeniem i dobra baza wypadowa do zwiedzania no i jeszcze co warto zwiedzić bo przyznaję, że pogubiłam sie w tej obfitości atrakcji Roztocza.
    • Bardzo wiele zapytan, prosb o pomoc w szukaniu kwater, polecaniu ciekawych miejsc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się