Forum Turystyka Europa Portugalia
ZMIEŃ
      zwiedzaniu

zwiedzaniu

(3 wyniki)
    • Witam serdecznie, Mam pytanie do osób które były na Maderze. Czy ktoś widział może na miejscu wypożyczalnie quadów ? czy ta forma zwiedzania wyspy jest tam rozwinięta. Bardzo lubię zwiedzać tego typu pojazdami. Przeszukiwałem jakich informacji w google niestety bez owocnie. Grecja obfituje w tego typu wypożyczalnie, w Hiszpanii niestety już gorzej a jak jest tam ? Będę bardzo wdzięczny za informację. Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
    • Witam, Przeglądam oferty biur podróży i chciałabym zwiedzić Faro oraz przy okazji pojechać do Francji i zwiedzić Sewillę. Które miasta polecacie, jako baza wypadowa: Albufiera, Quarteira czy może Vilamoura. Zamierzam jechać po koniec wrześnie, nie zależy mi na opalaniu się bądź leżakowaniu, a na łażeniu po knajpkach, jedzeniu dobrej kuchni oraz zwiedzaniu. Z góry dzięki!
    • Jedziemy pierwszy raz do Portugalii z 7 miesięcznym dzieckiem. Na pokład samolotu możemy zabrać albo wózek albo fotelik. No i się zastanawiam. Z jednej strony fotelik przyda się bo wypożyczamy samochód. Dodatkowo z lotniska i na lotnisko będziemy jechać taksówką więc to tez ułatwi sprawę. Z drugiej strony czasem może wózek się przyda, bo i tak bierzemy nosidło/chustę, ale zawsze to wygodniej podać jedzenie, jest lżej, wygodniej itp. Ale czy Portugalia jest przystosowana do wózków? Będziemy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się