Dodaj do ulubionych

Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ?

21.05.12, 19:50
Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ze sklepów?Pomóżcie proszę...to moje ukochane lody.Jak ktoś widział i ma chęć niech napisze...A tak przy okazji:jakich słodyczy których już nie ma Wam brakuje.Gwiazdki milky way też były pyszne...
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_rzeznika Re: Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ? 21.05.12, 20:19
      lawenda1610 napisała:

> Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ze sklepów?Pomóżcie proszę...to moje u
      > kochane lody.Jak ktoś widział i ma chęć niech napisze...A tak przy okazji:jakic
      > h słodyczy których już nie ma Wam brakuje.Gwiazdki milky way też były pyszne...

Gwiazdki bywały jeszcze nie dawno w Almie. Jak jest teraz, nie wiem. A Zappy są pyszne, to fakt. Rok temu chyba jeszcze jadłam, więc w lepiej zaopatrzonych delikatesach powinny być :>
      • rannie.kirsted Re: Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ? 22.05.12, 22:15
        nie ma juz zappow:( najlepsze lody karmelowe....
    • mimose Re: Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ? 21.05.12, 20:39
      Słyszałam, że wycofali je z produkcji...
      • ciastko_z_kota Re: Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ? 21.05.12, 20:43
        Gdzie się słyszy o takich rzeczach?
        • swiete.jeze Re: Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ? 21.05.12, 21:07
          Na FK.
          • ciastko_z_kota Re: Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ? 22.05.12, 18:45
            :)
        • mimose Re: Czy lody zapp algidy całkowicie zniknęły ? 22.05.12, 21:44
          Od Pani sprzedawczyni na przykład :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka