bellezza 13.11.08, 15:41 Na allegro znalazłem fajne ubranka firmy George dla dziecka. Posiada ktos takie? Jak jest z ich jakością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasik Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 13.11.08, 15:45 bellezza napisał: > Na allegro znalazłem fajne ubranka firmy George dla dziecka. Posiada > ktos takie? Jak jest z ich jakością? chwalimy sobie, mamy fajne bluzeczki ,bardzo lubię tuniki tej firmy oraz sweterki. Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 13.11.08, 16:59 Ja uwielbiam rzeczy tej firmy - zarówno dla siebie jak i dla dzieciaków mają bardzo fajną bawełne z której schodzą prawie wszystkie plamy. Nie rozciągają się i w ogóle są super. bardzo polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 13.11.08, 19:51 mam bardzo dużo dla dzieci, polecam skarpetki, rajstopki dla córci bluzeczki, sukienki,spodnie i piżamki kurtek nigdy nie miałam w uk osobne sklepy, ale też w supermarkecie ASDA direct.asda.com/george/kids-clothing/03,default,sc.html Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 13.11.08, 20:39 Ja także z czystym sumieniem polecam. W NEXT nie mogłam znależć kurtki taka jak by mi pasowała a w GEORGE proszę www.voila.pl/407/v1hb7/ rewelacyjna jakość, milutka, mięciutka i super kolorki- przede wszystkim tańsza/choć niewiele /. Mam tylko wrażenie,że rozmiarówka jest nieco zaniżona- dotyczy to zwłaszcza rajstopek- no chyba,że moja Mała ma zbyt długie nogi )) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 14.11.08, 08:38 miałam ich sporo jak synek był mały. Dobra jakosc, nie kurczą się nie rozwlekają i dobrze znoszą liczne prania Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 14.11.08, 11:15 direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html Niektóre rzeczy mają naprawdę fajne i z przyjemnością kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 14.11.08, 11:25 kupiłam ostatnio na allegro bluzkę George, świetna jakość, nie gorsza od nexta. Odpowiedz Link Zgłoś
bellezza Re: Ubranka firmy GEORGE - jaka jakość? 14.11.08, 11:40 Dziękuję za pomoc A czy zna ktoś sklep w Anglii który wysyła do Polski ubranka George czy tylko pozostaje allegro? Odpowiedz Link Zgłoś