Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu????????

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:36
Już od dawna mam straszną ochotę coś szalonego zrobić na włosach, ale boję się
spartolenia - bo nie mogę sobie zbytnio na to pozwolić. I tak zastanawiam
się między Unique a tym nowym na Wita Stwosza Cezarem chyba. Drogie
Wrocławianki gdzie mogę znaleść fryzjera stylistę, który mi dopasuje coś
orginalenego? Który umie dobrać fryzurę do typu urody? Może macie jakieś
sugestie.
pozdrawiam
Vera
Obserwuj wątek
    • Gość: tatiana Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 13:50
      Mam świetną fryzjerkę-stylistkę, która przyjedzie bezpośrednio do Ciebie do
      domu, doradzi, zafarbuje, obetnie świetnie włosy, ułoży i weźmie 70.00 zł!
      Jest naprawdę super!
      Ale umówić się trzeba 2 tyg. wcześniej!
      • Gość: eja Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.pedalergol.am.wroc.pl 20.08.02, 15:46
        milo czytać takie entuzjastyczne opinie, ja jestem zadowolona z mojego fryzjera, ale nigdy nie do�c dobrych adresow czy telefonow. Je�li mozesz podzielic sie swoja tajemnica napisz do mnie na ejanc@go2.pl Dzieki
      • Gość: tina Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.197-178.cust.bluewin.ch 20.06.14, 23:34
        witam!mozesz podac nr telefonu?
        dzieki.
      • sesjebankowe Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? 05.06.16, 12:53
        Taki właśnie fryzjerki we Wrocławiu jest najlepszy, który przyjdzie do domu i podetnie włosy, oraz zrobi fryzurę na wieczór.
    • Gość: Pia Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 16:21
      Po niefortunnej wizycie u JLD, pierwszej pomocy fryzjerskiej udzielił mi pan
      Piotr z Galerii Fryzur Diana (Legnicka 46/42, VI p, tel 7881973). Pan Piotr
      okazał się człowiekiem fachowym i sympatycznym, sam zakład ma też swoją
      atmosferę (wystrój a la stary zakład fryzjerski). Pan Piotr został polecony
      przez inne wrocławianki na forum Uroda GW, spróbowałam i było o.k. Acha, ceny
      są niewygórowane, zapłaciłam za mycie + strzyżenie 40 zł, a na wizytówce pana
      Piotra widnieje: fryzjer kreatywny.
      • Gość: nyliram Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.cbk.pan.wroc.pl 14.08.02, 14:04
        a ja bylam u maxima
        boczna sienkiewicza na wysokosci instytutu zoologii
        fajna atmosfera cena45 zl za strzyzenie damskie
        ciekawe wnetrze no i dobre ciecie
        w tle muzyka radiostacyjna mozna sie rozluznic:)
    • Gość: MarekEN Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 23:05
      Pozwolę sobie (ja - mężczyzna) na delikatną sugestię.
      W przejściu gancarskim w Rynku jest salon fryzjerski (nazwa:
      prawdopodobnie "Cesare")gdzie strzygą i modelują very good. Była koleżanka i
      byłej ja osobiście i za każdym razem byliśmy b. zadowoleni. Koszt: women -
      65zł, men - 60zł. Trzeba się umówić kilka dni wcześniej.

Pozdr.
      MarekEN
      • Gość: miss_djax Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 09:40
        A ja szerze odrzdzam Cesara w przejściu. Moja koleżanka była tam jakiś czas
        temu i wyszła bardzo niezadowolona. Fryzjer kiwał głową , że niby wszystko
        rozumie, a i tak zrobił po swojemu. Zepsuł i fryzurę i kolor.
        Ja chodzę do Unique, do Daniela i jestem w sumie zadowolona, nawet bardzo (
        zwłaszcza z koloryzacji).W Unique wszyscy pracowali kiedyś w Laurencie( np.
        Sebastian, mający cała rzeszę zwolenniczek).Generalnie podział jest taki:
        Daniel to strzyżenie i koloryzacja raczej młodzieżowa, " klubowa" , a Andrzej i
        Sebastian to fryzury rzaczej klasyczne (z tym że farbowanie i tak nalepiej
        wychodzi Danielowi). Salon pracuje na kosmetykach Wella i LCO2. Ceny dość
        wygórowane- strzyżenie długich włosów 70zl , balejaż jednokolorowy 195zl.
        Umawiać się trzeba z tydzień wcześniej, a w okolicach świąt nie ma szans.
        Jeżeli dysponujesz większą kaską (Cesare też wcale nie jest tani) to gorąco
        polecam Unique.
        A o Maximie też słyszałam dużo dobrego, podobno bardzo fajnie strzyże, ale
        farbowanie bez rewelacji.
        • Gość: marlene Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.magma-net.pl 15.09.02, 15:19
          a gdzie dokladnie jest salon maxim?
          • Gość: basia Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 12:34
            Przejście garncarskie - także odradazam. Moje półdługie kręcone włosy obcięto
            mi tam za krótko i do tego w pazurki. Koszmar, zapłaciłam prawie 70 zł i
            musiałam znaleźć innego fryzjera, aby to poprawił.
    • Gość: Vera Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.rolmlecz.com.pl / 10.7.0.* 27.09.02, 16:33
      Dzięki Wam serdeczne, z Waszych propozycji wybrałam pana Piotra na Legnickiej.
      I jest ok. A tak szczerze mówiąc to całkiem zapomniałam o tym wątku i właśnie
      niedawno go sobie odświerzyłam- pracocholizm też choroba tylko wyleczyć się nie
      da.:)))
      pozdrawiam Wrocławiaków
      Vera
    • Gość: Aga Re: Dobry fryzjer-stylista we Wrocławiu???????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.17, 20:11
      Rewelacyjny salon Atelier Fryzur. Niezwykle profesjonalna fryzjerka - Pani Iwonka. Koloryzacja, strzyżenie, czesanie wszystkie usługi najwyższej jakości. Zdecydowanie polecam. Z pewnością najlepsze miejsce we Wrocławiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka