24.09.13, 22:51
Obserwuj wątek
    • Gość: ckfyhiop1941 House of Cards s01e04 sezon 1 odcinek 4 [2013] be IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 18:33
      Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku:

vidownia.pl/house-of-cards-s01e04-sezon-1-odcinek-4
      Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku.

vidownia.pl/house-of-cards-s01e04-sezon-1-odcinek-4
      Polecam !
    • Gość: fpchkoiy1967 Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e12 sezon 1 odcinek IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 11:28

vidownia.pl/nam-ja-ga-sa-rang-hal-dae-s01e12-sezon-1-odcinek-12
      Były gangster zakochuje się w biednej córce właściciela księgarni. Pomagając jej, pragnie naprawić wyrządzone krzywdy.

vidownia.pl/nam-ja-ga-sa-rang-hal-dae-s01e12-sezon-1-odcinek-12
      Polecam !
    • Gość: ohpickyf1997 Bates Motel s01e06 The Truth sezon 1 odcinek 6 [20 IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:24

vidownia.pl/bates-motel-s01e06-the-truth-sezon-1-odcinek-6
      Kilka miesięcy po śmierci męża do małego miasteczka w Kalifornii, sprowadza się Norma Bates (Vera Farmiga) z synem Normanem (Freddie Highmore). Kobieta kupuje położony na przedmieściach stary motel i zmienia jego nazwę na Bates Motel. Ma nadzieję przywrócić mu jego dawną świetność. Nie zraża się plotkami o budowie obwodnicy miasteczka oraz pogróżkami dawnego właściciela motelu, Keitha Summersa (W. Earl Brown). Sama wprowadza się do położonego nieopodal domu. Matka z synem zaczynają zapoznawać się z mieszkańcami miasteczka oraz ich życiem. Większość osób zamieszkujących miasto ma do nich pozytywny stosunek. Wyjątkiem jest szeryf Alex Romero (Nestor Carbonnel), którego dręczy przeczucie, że pojawienie się tej dwójki w jego rewirze oznacza kłopoty. Normę i Normana łączą skomplikowane relacje, matka jest nadopiekuńcza, co wywołuje u syna agresje, a z czasem w chłopcu zaczynają budzić się mordercze skłonności... ... zaczynają zapoznawać się z mieszkańcami miasteczka oraz ich życiem. Większość osób zamieszkujących miasto ma do nich pozytywny stosunek. Wyjątkiem jest szeryf Alex Romero (Nestor Carbonnel), którego dręczy przeczucie, że pojawienie się tej dwójki w jego rewirze oznacza kłopoty. Normę i Normana łączą skomplikowane relacje, matka jest nadopiekuńcza, co wywołuje u syna agresje, a z czasem w chłopcu zaczynają budzić się mordercze skłonności...

vidownia.pl/bates-motel-s01e06-the-truth-sezon-1-odcinek-6
      Polecam !
    • Gość: cphykfoi1972 Legit s01e08 Hoarders sezon 1 odcinek 8 [2013] bez IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:54

vidownia.pl/legit-s01e08-hoarders-sezon-1-odcinek-8
      Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku.

vidownia.pl/legit-s01e08-hoarders-sezon-1-odcinek-8
      Polecam !
    • Gość: ykiophfc1977 Twisted s01e08 Doc-Trauma sezon 1 odcinek 8 [2013] IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 18:09

vidownia.pl/twisted-s01e08-doc-trauma-sezon-1-odcinek-8
      Szesnastoletni chłopak, który jako dziecko zabił ciotkę, powraca do rodzinnego miasteczka, gdzie staje się podejrzanym o morderstwo koleżanki z klasy.

vidownia.pl/twisted-s01e08-doc-trauma-sezon-1-odcinek-8
      Polecam !
    • Gość: phofkiyc1945 Suisei no Galgantia s01e07 A Soldier`s Fate sezon IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 18:50

vidownia.pl/suisei-no-galgantia-s01e07-a-soldiers-fate-sezon-1-odcinek-7

vidownia.pl/suisei-no-galgantia-s01e07-a-soldiers-fate-sezon-1-odcinek-7
      Polecam !
    • Gość: hcyikofp1968 Kochanki / Mistresses s01e12 When One Door Closes. IP: *.uh.net.pl 20.10.13, 11:24

vidownia.pl/kochanki-mistresses-s01e12-when-one-door-closes-sezon-1-odcinek-12
      Serial opowiada o życiu czterech przyjaciółek i ich związkach.

vidownia.pl/kochanki-mistresses-s01e12-when-one-door-closes-sezon-1-odcinek-12
      Polecam !
    • Gość: khcfypio1955 Karneval s01e05 Clown Prescription sezon 1 odcinek IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 07:10

vidownia.pl/karneval-s01e05-clown-prescription-sezon-1-odcinek-5

vidownia.pl/karneval-s01e05-clown-prescription-sezon-1-odcinek-5
      Polecam !
    • Gość: ifpychko1979 Jake Thomas bez limitu kinomaniak IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 00:31

vidownia.pl/jake-thomas

vidownia.pl/jake-thomas
      Polecam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka