dexxx89 07.03.14, 09:10 Witam, W sumie pytanie: bo kupiłem za te dwie piłki darmowe transfery tuż przed pierwszą kolejką. No i gdzie teraz je moge aktywować zeby zrobic wiecej niz 2 transfery w kolejce ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marwi Re: Darmowe transfery IP: *.static.betamed.3s.pl 07.03.14, 09:43 w płatnościach Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Darmowe transfery 07.03.14, 11:07 jak pisze Marwi - aktywujesz je na stronie płatności - jest tam przycisk "Aktywuj" Odpowiedz Link Zgłoś
dexxx89 Re: Darmowe transfery 09.03.14, 18:25 No dobra kupiłem to właśnie przed 1 kolejką, chciałem ją wykorzystać teraz przed tą kolejką ale pisze mi, że jest to wykorzystane (?) WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Darmowe transfery 10.03.14, 10:28 Pryz darmowych transferach jest informacja, że możesz je aktywować w wybranym oknie transferowym. Jeżeli aktywowałeś je wcześniej, teraz już nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dexxx89 Re: Darmowe transfery 10.03.14, 18:15 No dobra skad miałem wiedziec ze kupując je musze od raz uwykorzystać je ?? co to za polityka ?? a po drugie jeśli tak jest to po kiego grzyba można wykupić te darmowe transfery przed rozpoczęciem pierwszej kolejki, gdzie wiadomo, że przed 1 kolejką można robić 394239493294 transferów... żądam zwrotu tych dwóch piłek i możliwości wykupienia ponownego tych darmowych transferów ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Darmowe transfery IP: *.icpnet.pl 10.03.14, 23:21 Nadal nie kumasz człowieku o czym mowa. Kupienie piłek i za nie możliwości dokonania w jednej z kolejek nieograniczonych transferów nie ma nic wspólnego z aktywacją tej opcji. Ja też kupiłem możliwość transferów przed startem Wygraj Ligę, ale aktywowałem ją po pierwszej kolejce, by na drugą kolejkę mieć skład z graczy faktycznie grających. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Darmowe transfery 11.03.14, 10:53 @dexxx89: jeżeli ktoś aktywował darmowe transfery przed 1. kolejką miał je aktywne także przed 2. kolejką - bo jak piszesz, przed 1. kolejką i tak mógł mieć nieograniczoną ilość transferów. a wiedzieć mogłeś, gdybyś przeczytał informacje, które znajdują się przy tej opcji.... [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś