gacusia1 Re: jak zrobic suwaczek..pilne 05.02.08, 15:14 Wpisac w Google-suwaczek/suwaczki Wybrac odpowiedni Zapisac gotowy link w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: jak zrobic suwaczek..pilne 05.02.08, 15:31 ok juz mam tylko myslalam ze bedzie sie wyswietlał a tu tylko link Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: jak zrobic suwaczek..pilne 05.02.08, 15:53 www.suwaczek.pl/cache/8e1481c5da.png proszę, wklej tylko to, powinno działać. a jeśli chcesz dodać swój tekst, to napisz tak: tu wpisz swój tekst po tym ostatnim '>' musi być spacja. powodzenia, trzymam kciuki ja się uczyłam robić wczoraj i udało się Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: aha, jeszcze jedno! 05.02.08, 15:54 zacytuj moją odpowiedź z instrukcją i dopiero z okienka odpowiedzi skopiuj te linki do sygnaturki bo w odpowiedzi wyszły od razu gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr to ja się podłączę 05.02.08, 15:42 a jak zrobic, żeby na dole zamiast tego"suwaczek, costam costam...." było to co wpiszę no. Marta czy wakacje czy coś... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: to ja się podłączę IP: *.promax.media.pl 06.02.08, 22:48 AKTYWNY LINK Z OPISEM ZAMIAST ADRESU Aby otrzymać link z opisem (słowo, zdanie), należy zastosować następującą składnię: <a href="HTTP://www.suwaczek.pl/cache/8e1481c5da.png">suwaczek</a> Po wpisaniu HTTP małymi literami otrzymamy: suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś