ann.afrodyta 27.02.10, 19:37 moze poradzicie ktore wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie nr 6 Re: dobre przedszkole IP: 79.139.105.* 27.02.10, 22:25 Wszędzie tylko nie nr 6 na Karolówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzam Re: dobre przedszkole IP: 79.139.105.* 01.03.10, 16:50 Budynek wykonany z azbestu, Niektóre panie to tragedia, posiłki dla dzieci to np. Kluski ze słoninką, dzieci 5 - letnie muszą leżakować na podłodze (to leżakowanie zamiast zabawy dla mojego to było nie do przezwyciężenia), podczas przerwy świątecznej 27.12-31.12 "nie przyprowadza się dzieci", ja kiedyś przyprowadziłem i... zabrałem niestety do domu, bo powiedziano, ze innych dzieci nie ma, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
kate0809 Re: dobre przedszkole 06.03.10, 17:53 Polecam przedszkole nr 12 na Wyszyńskiego.Dzieci są dopilnowane, bezpieczne(monitoring na zewnątrz), panie zaangażowane, posiłki odpowiednio zestawione.Częste atrakcje dla dzieci-teatrzyki,występy artystów. Oczywiście jest też nauka angielskiego, religia i rytmika, ale to obecnie standard w każdym przedszkolu. Więcej informacji możesz znaleźć na www.przedszkole12.pl.Jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola, moje dzieci również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dobre przedszkole IP: *.derby24.pl 11.04.10, 22:45 Córka właśnie kończy "5"-kę. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Spędziła tam 4 lata i mam o tym przedszkolu bardzo dobre zdanie. Nauczycielki rewelacja! Szanują dzieci, świetnie współpracują z rodzicami, prowadzą ciekawe zajęcia z dziećmi. Gdybym miała wybierać drugi raz, to tez pewnie byłoby przedszkole nr 5. Odpowiedz Link Zgłoś