sorella75 Re: Wiosna, WIOSNA, 22.03.11, 09:51 poczułam i ja wiosnę :) schowałam buty zimowe zimowe do piwnicy (mam nadzieję, że nie za wcześnie) :D Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Wiosna, WIOSNA, 22.03.11, 20:46 A ja jeszcze nie i choć dzisiaj w kozaczkach było mi już za gorąco, musiałam w nich iść, bo butów na wiosnę jeszcze nie zakupiłam. Najwyższa więc pora na zakupy wiosenne. Odpowiedz Link Zgłoś
sorella75 Re: Wiosna, WIOSNA, 23.03.11, 10:11 niby jest tych butów pełno w sklepach ale jak przyjdzie wybrać to nie ma z czego (ja kupiłam w CH Centrum w CCC z kolekcji Lasockiego - chyba tam wybór najlepszy) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wiosna, WIOSNA, 23.03.11, 10:12 a mnie na zakupy to nikt nie zaprosił... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 23.03.11, 10:17 Fakt też szukam przyzwoitych butów. Półki pełne, ale coś sensownego wybrać trudno. A wiosna pobędzie sobie z nami dlugo. Prognozy długoterminowe są bardzo optymistyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Wiosna, WIOSNA, 23.03.11, 16:15 Optymistyczne? Ja w sobote widziałam śnieg. Ale mam nadzieję, że to tylko czcze pogróżki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 24.03.11, 10:17 To walka wiosny z zimą. Wiosna juz jest górą ! Trawa zaczyna się nieśmiało zielenić, ptaki budują gnazda. Słońce bierze gorę nad ciemnością. Każdego dnia jest dłużej z nami. Ziemia nabiera kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 27.03.11, 00:27 Dlaczego tak tu cicho i spokojnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 27.03.11, 10:26 Dalej nie ma forumowiczów. No to może sprobujemy tego tortu weselnego i rozruszcie się trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wiosna, WIOSNA, 27.03.11, 12:38 ja co chwila zaglądam ale z okazji wiosny idę na strzelnicę - muszę się wyciszyć (może to brzmi dziwnie, ale tak właśnie jest ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 27.03.11, 22:01 No i co? Jak tam, wiosenny huk wyciszył Cię ? Kawałek tortu poziomkowego, to jest wyciszenie. Cud dla kubków smakowych, dla bioder rozpacz :( Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wiosna, WIOSNA, 28.03.11, 00:07 nie mów mi o biodrach - prawie całe życie jestem na diecie i... zero efektów Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 28.03.11, 09:33 Pokochaj swoje biodra takie jakie są :) Nie mozesz pokonać swoich bioder, postaraj się polubć je. Ale szkoda, ze nie możesz poszaleć przy torcie poziomkowym :( Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wiosna, WIOSNA, 28.03.11, 09:58 poszaleć przy torcie mogę... przyznam, że znalazłem sposób na biodra - dieta proteinowa szkoda tylko, że nie mogę wytrzymać dłużej niż do końca pierwszego etapu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 28.03.11, 16:08 Wytrzymaj do końca ! Postaraj się trochę. Trzymam kciuki ;) Swoją drogą cieszę sie, ze nie muszę dręczyć się żadnymi dietami. Trochę biegania po parku przez kilka dni i zwykle po zmartwieniu. TRZYMAM KCIUKI ZA SKUTECZNA DIETĘ !!! ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wiosna, WIOSNA, 28.03.11, 18:31 ha! niebawem i ja zacznę biegać! kiedyś plany był taki by wystartować w biegu solidarności, ale... jakoś tak wyszło a i czasu ciągle brak (pewnie dlatego, że na forum siedzę) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 28.03.11, 18:54 Forum wyslij każdego dnia na godzinny "urlop", a sam adidasy na nogi i bieg. Zacznij od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 05.04.11, 18:31 No i jak Mariuszu, co z bieganiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wiosna, WIOSNA, 05.04.11, 20:42 zmieniłem pracę i teraz późno wychodzę z domu, ale i później wracam mam też całą masę nowych rzeczy do opanowania oraz zobowiązania z poprzedniej pracy, tak więc nie mam czasu dosłownie na nic... bieganie musi poczekać, a i tak schudłem 4 kilo w tydzień (nerwy) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 07.04.11, 20:42 Takie chudniecie, to chyba nie tędy droga. Sters i nerwy. Zdrowie zrujnujesz. Ale cztery kilo. No, no moje gratulacje. Powodzenia w nowej pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Wiosna, WIOSNA, 07.04.11, 21:17 życz mi powodzenia w namówieniu Bartosiowej na miliony, których ona nie chce ni jak zarobić.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoswcos Re: Wiosna, WIOSNA, 08.04.11, 16:48 Zyczę Ci powodzenia w namawianiu Bartosiowej. Ja też proszę, droga Bartosiowo, nie uciekaj od milionów. Odpowiedz Link Zgłoś