ajot26 29.10.11, 08:43 czy wie ktos gdzie przyjmóje dr.Zaborowska i czy prywatnie gdzies ma gabinet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartosowa Re: Gdzie przyjmóje DR.Zaborowska 29.10.11, 22:24 PRZYJMUJE to raz i dr bez kropki! Wiem, że to nie na temat, ale po prostu nie mogę na takie coś patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Gdzie przyjmóje DR.Zaborowska 30.10.11, 08:30 Aśka, ja Cię proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Gdzie przyjmóje DR.Zaborowska 01.11.11, 09:48 O co Mariusz? O przymykanie oczu na analfabetyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Gdzie przyjmóje DR.Zaborowska 01.11.11, 12:36 nie wiem czym się zajmuje dr Zaborowska, ale może właśnie leczeniem pewnych dysfunkcji ortograficznych... nie możesz tak zaraz ludzi zniechęcać do poszukiwań! ja na przykład szukałem kiedyś kluczy, a znalazłem fajną żonę (szkoda, że nie moja), innym razem chciałem poznać prawdy ostateczne - kim jesteśmy, dokąd zmierzamy, czy nasze wnuki będą miały piegi...?, a poznałem się z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Gdzie przyjmóje DR.Zaborowska 02.11.11, 10:49 Ja nie zniechęcam do poszukiwań, broń Panie Boże, niech szuka, niech pyta, ale po polsku! A dr Zaborowska nie leczy pewnych dysfunkcji ortograficznych, ale jest pediatrą i o ile dobrze się orientuję ordynatorem na oddziale noworodkowym w szpitalu w SW. No i żoną Franciszka, byłego wiceprezydenta przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Gdzie przyjmóje DR.Zaborowska 02.11.11, 20:00 Widzisz? - Jesteś kochana i niezastąpiona! Odpowiedz Link Zgłoś