mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 01:06 ......................gdzie jesteście ludzie??? Ci, Którzy wyjechali z Białej czasami tu zaglądają...,a tu nic!My "starzy" mamy sentyment do tej starej, kochanej Białej!Przynajmniej ja...Dajcie jakiejś pożywki!!!!!!!!!!Mieszkam daleko i trochę tęsknię.Dzięki za galerię na stronie Białej, yosssarian0.webpark.pl/, miło było obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
macyk Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 01:21 404 podana strona nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 01:57 Istnieje, istnieje, WIDZIAŁAM,wywala błąd, ale to nie mój problem, wejdź na wp i szukaj Biała Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 07:54 To Wy z sentymentu tu zaglądajacy rownież się od czasu do czasu udzielajcie :) Moze w Waszywm wielkomiejskim zyciu coś wiecej sie dziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 11:03 chwileczkę ! jak to nudno tu ? my z agusią wogóle sie nie nudzimy !! Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 11:34 coraz coś tam sobie skrobiemy na swoich komputerkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 16:26 i ja też skrobię hy;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 21:50 My dwie piękne niewiasty Ciebi mobilizujemy do skrobania, starmy sie zagaic do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 00:08 Kobylany rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 00:12 Ciekawe, tu rządzi aga i zielony beret...Kobylany powiadasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 08:09 dzieki mix, al enie ma sprawy mozesz się do nas dołączyć :) zachęcamy Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 09:47 ...powiedział co wiedział :/ kobylany rządzą chyba w kobylanach.( notabene -gdzie są kobylany? ) Odpowiedz Link Zgłoś
power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 16.12.05, 22:13 zielony_beret napisała: > .. notabene -gdzie są kobylany? Podaj swoje namiary. Przyjedziemy z chłopakami z parafii Ci wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 16.12.05, 23:15 To przyjedźcie i do mnie, bo ja też nie wiem gdzie są kobylany...a tak w ogóle to to już jest groźba "chłopaku"... Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 13:06 mix1970 napisała: > To przyjedźcie i do mnie, bo ja też nie wiem gdzie są kobylany... ja wiem hyhy do mnie, nie przyjeżdżajcie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 20:26 oj to bedzie tłok. pruszków,mińsk mazowiecki ,magdalenka,chłopaki z "miasta",chłopaki z moskwy- szykuje mi się remont chyba:/... A kobylany to chyba w puszczy głębokiej leżą.Poznaję po kulturze osobistej (której niestety brak). a swoją drogą jak to jest-jedni wpadają tutaj zycząc wesołych świąt ,a inni wpadają żeby ci pistoletem przy skroni pogrozić,albo widłami pomachać.Przecież mogło być miło,a zrobiło się...nieprzyjemnie. dobrze ,że jeszcze zostało kilka osób ,które lubia porozmawiac,sięgając do swojej inteligencji,a nie do siły perswazji. Serdecznie w tym miejscu pozdrawiam agusię (buziaczki) ,browanxa,jerrego ,mixa ,mareckiego i innych,a takze "czytaczy",którzy jeszcze nie odwazyli się nic napisać.Ale po "tym" poście z kobylan- w pełni ich rozumiem. życząc miłego wieczoru idę zabezpieczyć okna i drzwi(tak na wszelki wypadek):P Odpowiedz Link Zgłoś
power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 21:00 zielony_beret napisała: > A kobylany to chyba w puszczy głębokiej leżą.Poznaję po kulturze osobistej > (której niestety brak). Taki bystry jesteś ? Już po dwóch zdaniach oceny wystawiasz ? > a swoją drogą jak to jest-jedni wpadają tutaj zycząc wesołych świąt ,a inni > wpadają żeby ci pistoletem przy skroni pogrozić,albo widłami pomachać.Przecież > mogło być miło,a zrobiło się...nieprzyjemnie. Dziwi mnie Twoja reakcja na mój poprzedni post. Inni uznali to jako żart (może nienajlepszy) lub bagatelizują go a Ty się nadymasz i stroszysz pióra. Więcej luzu i dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 21:59 po pierwsze,nie "bystry" - a "bystra". po drugie,sam wpadłes tutaj 3 razy - za pierwszym razem z hasłem bez sensu i uzasadnienia.Za drugim,z groźbą odwiedzin z chłopakami- co nie jest miłe.A trzeci post - "odwracanie kota ogonem"-nazwę. Po trzecie,trzeba nauczyc sie odrózniac"nadymanie"i "stroszenie piór"-od strachu przed wariatami, i żarty nawet,jak sam napisałes"nie najlepsze" od braku kultury. wystarczyło po prostu-ZWYCZAJNIE-napisać gdzie są kobylany. Wcale cie nie oceniam. Sam wystawiłeś sobie ocenę. Mogło byc miło.Ale wszystko spaprałes. Teraz wszystko odwracasz ,nazywając żartem :/ proponujesz więcej luzu i dystansu..... ??? mogę się zdystansowac,jesli każesz -poprostu boje się juz ciebie i twojej parafii.Nazwijmy więc to "dystansem" ,jesli wolisz. przemysl swoje postepowanie nastepnym razem,zanim zaczniesz straszyc kolegami. Kazdy ma inne odczucie ..hmm..żartu (?)jesli nazywasz to żartem :/ mozesz zawsze naprawić swój błąd np.przepraszając? miłego wieczorku tobie i kolegom :) ..a takze wesołych ,spokojnych swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś
power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 22:40 > Mogło byc miło.Ale wszystko spaprałes Właśnie dlatego proponuję więcej luzu. Jesteśmy na forum publicznym i taka nadwrażlwość jest tu conajmniej dziwna. Nie wiem, może jesteś po przejściach i z tąd te obawy. Wchodzac do internetu jesteś swiadoma, że anonimowość w nim pozwala na wiele więcej niż w świecie realnym. Jeśli mimo to pogarsza Ci się samopoczucie i pojawiając się lęki sugeruję dawkowanie, a nie tylko święta będą spokojniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 18.12.05, 18:56 >Jesteśmy na forum publicznym i taka > nadwrażlwość jest tu conajmniej dziwna. Nie wiem, może jesteś po przejściach i > z > tąd te obawy. rozumiem,ze moja "nadwrazliwośc" może byc dla ciebie dziwna,gdyż jak wszyscy ludzie najnormalniej w świecie-róznimy się od siebie.To co dla ciebie może być "normalne" (np.bekanie przy stole),mnie może urazić lub obrazić. Kazdy ma inne poczucie estetyki,gustu,przyjemności itp. a ty powinieneś raczej wiedzieć, ze są inne fora ,gdzie twój sposób bycia,zostałby nawet nie zauwazony,a nawet dostałbyś brawa,więc nie dziw się jezeli wpadasz tutaj od progu i NIE NA TEMAT krzyczysz "kobylany coś tam",potem po pytaniu gdzie są owe kobylany - miast kulturalnej odpowiedzi straszysz wizytą z kumplami.Niesmaczne.Może twoi koledzy to lubią.ja nie. W sumie nie mam ochoty sie powtarzać,wole podyskutować na inny temat. żadnych przezyć nie posiadam. nawet jakobym takie miała(przede wszystkim powinieneś je uszanowac),nie mają nic wspólnego z tym tematem.Nie wiem co to ma do rzeczy...??.Nie zajmuj sie więc domorosłą psychoanalizą,bo zupełnie sie na niej nie znasz. Pomyślałeś ,że moze ZWYCZAJNIE / POPROSTU różni nas wiek? To co w twoim wieku uważa się za szczyt żartu ..mnie może nie smieszyć?? >Wchodzac do internetu jesteś swiadoma, że anonimowość w nim pozwala na wiele > więcej niż w świecie realnym. własnie dlatego wybieram fora regionalne,a nie "forum humorum" lub inne,gdzie kazdy może pisac co chce bez żadnych konsekwencji. Własnie ta anonimowość jest zgubna w twoim przypadku....Świadomość ,że mozesz pisać wszystko ,bez żadnych konsekwencji,gubi cię i zapominasz o szczypcie kultury.To ty powinieneś "wyluzowac" i nie zapominać ,że pod nickami kryją się ludzie,a nie papier, który wszystko przyjmie.W swoim internetowym amoku ..troszeczkę przystopuj,a mniej bedzie nieporozumień i bedzie o wiele przyjemniej. Wiem ,że czasy są nerwowe,ale troszkę miłego zachowania i szacunku dla drugiej ososby- nie zaszkodzi.A to,że nie znajdujemy się w realnym świecie,nie upowaznia nikogo do obsypywania się nieprzyjemnościami. Zakładam,ze żałujesz.Jezeli nie,to trudno.Przezyję:) Zakończmy juz ten temat.Nie chce juz kontynuować tej dyskusji.Poprostu już mnie męczy,wyjasnianie twojego zachowania i powtarzanie "dlaczego.po co.i jak" Przyłącz się (mniej agresywnie)do innego tematu.Puszczam wszystko w niepamięć.Własciwie juz zapomniałam. Szkoda czasu na jałową dyskusję.Jest wiele innych ciekawych wątków- o wiele przyjemniejszych. i tym pokojowym akcentem - żegnam.Powtórnie życząc wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 10:33 zartujesz ... nie wiesz gdzie sa Kobylany? no nieladnie nieladnie ... marsz po atlas i uczyc sie ;) ja wiem, to i Wy musicie wiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 10:49 nie "przeraził" Cię tekst kolegi z Kobylany? Przyjadą i wytłumaczą ... Dobrze , ze my tu anonimowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 13:03 aga9001 napisała: > nie "przeraził" Cię tekst kolegi z Kobylany? Przyjadą i wytłumaczą ... > Dobrze , ze my tu anonimowi.... hihihi namierzą Cię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 13:30 wozu strazackiego moze jednak nie namierzą... no ale pomyśl, my tu spokojne dialogi, cąłkiem kulturalne prowadzimy, a wpada Ci taki z tekstami niezbyt OK. Wiem napiszesz mi WYLUZUJ, ale ja jestem wyluzowana, tylko nie lubie jak...... dopisz sobei sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:09 te kropki to prowadzą do niezłej wiązanki aguś;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:31 i9 taki był ich główny cel :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:41 ale zastanawiam się, co miałaś na myśli;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:42 nie no nie powiem bo sie bardzo wstydze :0 Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:50 zawsze można @ wysłać. Dzięki za @:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:53 A proszę Cię bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hans100 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 18.12.05, 12:18 urodzłem się w Białej......45 lat temu, obecnie mieszkam w Łodzi.Zaglądam tu czasem i z sentymentem czasami wracam, pozdrawiam. h Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 18.12.05, 12:31 zagląj częściej, i czasmi mozesz sie wpisać zachęcamy, zapraszamy i pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś