Dodaj do ulubionych

Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno tu...

12.12.05, 00:54
Obserwuj wątek
    • mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 01:06
      ......................gdzie jesteście ludzie??? Ci, Którzy wyjechali z Białej
      czasami tu zaglądają...,a tu nic!My "starzy" mamy sentyment do tej starej,
      kochanej Białej!Przynajmniej ja...Dajcie jakiejś pożywki!!!!!!!!!!Mieszkam
      daleko i trochę tęsknię.Dzięki za galerię na stronie Białej,
      yosssarian0.webpark.pl/, miło było obejrzeć...
      • macyk Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 01:21
        404 podana strona nie istnieje
        • mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 01:57
          Istnieje, istnieje, WIDZIAŁAM,wywala błąd, ale to nie mój problem, wejdź na wp
          i szukaj Biała Podlaska
          • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 07:54
            To Wy z sentymentu tu zaglądajacy rownież się od czasu do czasu udzielajcie :)
            Moze w Waszywm wielkomiejskim zyciu coś wiecej sie dziej :)
            • zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 11:03
              chwileczkę ! jak to nudno tu ?
              my z agusią wogóle sie nie nudzimy !!
              • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 11:34
                coraz coś tam sobie skrobiemy na swoich komputerkach :)
                • browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 16:26
                  i ja też skrobię hy;)
                  • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 12.12.05, 21:50
                    My dwie piękne niewiasty Ciebi mobilizujemy do skrobania, starmy sie zagaic do
                    rozmowy
                    • power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 00:08
                      Kobylany rządzą.
                      • mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 00:12
                        Ciekawe, tu rządzi aga i zielony beret...Kobylany powiadasz...?
                        • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 08:09
                          dzieki mix, al enie ma sprawy mozesz się do nas dołączyć :) zachęcamy
                      • zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 14.12.05, 09:47
                        ...powiedział co wiedział :/
                        kobylany rządzą chyba w kobylanach.( notabene -gdzie są kobylany? )
                        • power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 16.12.05, 22:13
                          zielony_beret napisała:
                          > .. notabene -gdzie są kobylany?
                          Podaj swoje namiary. Przyjedziemy z chłopakami z parafii Ci wytłumaczyć.
                          • mix1970 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 16.12.05, 23:15
                            To przyjedźcie i do mnie, bo ja też nie wiem gdzie są kobylany...a tak w ogóle
                            to to już jest groźba "chłopaku"...
                            • browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 13:06
                              mix1970 napisała:

> To przyjedźcie i do mnie, bo ja też nie wiem gdzie są kobylany...

ja wiem hyhy do mnie, nie przyjeżdżajcie;))))
                          • zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 20:26
                            oj to bedzie tłok.
                            pruszków,mińsk mazowiecki ,magdalenka,chłopaki z "miasta",chłopaki z moskwy-
                            szykuje mi się remont chyba:/...
                            A kobylany to chyba w puszczy głębokiej leżą.Poznaję po kulturze osobistej
                            (której niestety brak).
                            a swoją drogą jak to jest-jedni wpadają tutaj zycząc wesołych świąt ,a inni
                            wpadają żeby ci pistoletem przy skroni pogrozić,albo widłami pomachać.Przecież
                            mogło być miło,a zrobiło się...nieprzyjemnie.
                            dobrze ,że jeszcze zostało kilka osób ,które lubia porozmawiac,sięgając do
                            swojej inteligencji,a nie do siły perswazji.
                            Serdecznie w tym miejscu pozdrawiam agusię
                            (buziaczki) ,browanxa,jerrego ,mixa ,mareckiego i innych,a
                            takze "czytaczy",którzy jeszcze nie odwazyli się nic napisać.Ale po "tym"
                            poście z kobylan- w pełni ich rozumiem.
                            życząc miłego wieczoru idę zabezpieczyć okna i drzwi(tak na wszelki wypadek):P

• power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 21:00
                              zielony_beret napisała:
                              > A kobylany to chyba w puszczy głębokiej leżą.Poznaję po kulturze osobistej
                              > (której niestety brak).
                              Taki bystry jesteś ? Już po dwóch zdaniach oceny wystawiasz ?

> a swoją drogą jak to jest-jedni wpadają tutaj zycząc wesołych świąt ,a inni
                              > wpadają żeby ci pistoletem przy skroni pogrozić,albo widłami pomachać.Przecież
                              > mogło być miło,a zrobiło się...nieprzyjemnie.
                              Dziwi mnie Twoja reakcja na mój poprzedni post. Inni uznali to jako żart (może
                              nienajlepszy) lub bagatelizują go a Ty się nadymasz i stroszysz pióra. Więcej
                              luzu i dystansu.
                              • zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 21:59
                                po pierwsze,nie "bystry" - a "bystra".
                                po drugie,sam wpadłes tutaj 3 razy - za pierwszym razem z hasłem bez sensu i
                                uzasadnienia.Za drugim,z groźbą odwiedzin z chłopakami- co nie jest miłe.A
                                trzeci post - "odwracanie kota ogonem"-nazwę.
                                Po trzecie,trzeba nauczyc sie odrózniac"nadymanie"i "stroszenie piór"-od
                                strachu przed wariatami, i żarty nawet,jak sam napisałes"nie najlepsze" od
                                braku kultury.
                                wystarczyło po prostu-ZWYCZAJNIE-napisać gdzie są kobylany.
                                Wcale cie nie oceniam. Sam wystawiłeś sobie ocenę.
                                Mogło byc miło.Ale wszystko spaprałes.
                                Teraz wszystko odwracasz ,nazywając żartem :/ proponujesz więcej luzu i
                                dystansu.....
                                ???
                                mogę się zdystansowac,jesli każesz -poprostu boje się juz ciebie i twojej
                                parafii.Nazwijmy więc to "dystansem" ,jesli wolisz.
                                przemysl swoje postepowanie nastepnym razem,zanim zaczniesz straszyc kolegami.
                                Kazdy ma inne odczucie ..hmm..żartu (?)jesli nazywasz to żartem :/
                                mozesz zawsze naprawić swój błąd np.przepraszając?
                                miłego wieczorku tobie i kolegom :) ..a takze wesołych ,spokojnych swiat :)
                                • power_of_kobylany Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 22:40
                                  > Mogło byc miło.Ale wszystko spaprałes
                                  Właśnie dlatego proponuję więcej luzu. Jesteśmy na forum publicznym i taka
                                  nadwrażlwość jest tu conajmniej dziwna. Nie wiem, może jesteś po przejściach i z
                                  tąd te obawy.
                                  Wchodzac do internetu jesteś swiadoma, że anonimowość w nim pozwala na wiele
                                  więcej niż w świecie realnym. Jeśli mimo to pogarsza Ci się samopoczucie i
                                  pojawiając się lęki sugeruję dawkowanie, a nie tylko święta będą spokojniejsze.
                                  • zielony_beret Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 18.12.05, 18:56
                                    >Jesteśmy na forum publicznym i taka
                                    > nadwrażlwość jest tu conajmniej dziwna. Nie wiem, może jesteś po przejściach
                                    i
                                    > z
                                    > tąd te obawy.

rozumiem,ze moja "nadwrazliwośc" może byc dla ciebie dziwna,gdyż jak wszyscy
                                    ludzie najnormalniej w świecie-róznimy się od siebie.To co dla ciebie może
                                    być "normalne" (np.bekanie przy stole),mnie może urazić lub obrazić.
                                    Kazdy ma inne poczucie estetyki,gustu,przyjemności itp. a ty powinieneś raczej
                                    wiedzieć, ze są inne fora ,gdzie twój sposób bycia,zostałby nawet nie
                                    zauwazony,a nawet dostałbyś brawa,więc nie dziw się jezeli wpadasz tutaj od
                                    progu i NIE NA TEMAT krzyczysz "kobylany coś tam",potem po pytaniu gdzie są owe
                                    kobylany - miast kulturalnej odpowiedzi straszysz wizytą z
                                    kumplami.Niesmaczne.Może twoi koledzy to lubią.ja nie.
                                    W sumie nie mam ochoty sie powtarzać,wole podyskutować na inny temat.
                                    żadnych przezyć nie posiadam.
                                    nawet jakobym takie miała(przede wszystkim powinieneś je uszanowac),nie mają
                                    nic wspólnego z tym tematem.Nie wiem co to ma do rzeczy...??.Nie zajmuj sie
                                    więc domorosłą psychoanalizą,bo zupełnie sie na niej nie znasz.

Pomyślałeś ,że moze ZWYCZAJNIE / POPROSTU różni nas wiek? To co w twoim wieku
                                    uważa się za szczyt żartu ..mnie może nie smieszyć??

>Wchodzac do internetu jesteś swiadoma, że anonimowość w nim pozwala na wiele
                                    > więcej niż w świecie realnym.
                                    własnie dlatego wybieram fora regionalne,a nie "forum humorum" lub inne,gdzie
                                    kazdy może pisac co chce bez żadnych konsekwencji.
                                    Własnie ta anonimowość jest zgubna w twoim przypadku....Świadomość ,że mozesz
                                    pisać wszystko ,bez żadnych konsekwencji,gubi cię i zapominasz o szczypcie
                                    kultury.To ty powinieneś "wyluzowac" i nie zapominać ,że pod nickami kryją się
                                    ludzie,a nie papier, który wszystko przyjmie.W swoim internetowym
                                    amoku ..troszeczkę przystopuj,a mniej bedzie nieporozumień i bedzie o wiele
                                    przyjemniej.
                                    Wiem ,że czasy są nerwowe,ale troszkę miłego zachowania i szacunku dla drugiej
                                    ososby- nie zaszkodzi.A to,że nie znajdujemy się w realnym świecie,nie
                                    upowaznia nikogo do obsypywania się nieprzyjemnościami.
                                    Zakładam,ze żałujesz.Jezeli nie,to trudno.Przezyję:)
                                    Zakończmy juz ten temat.Nie chce juz kontynuować tej dyskusji.Poprostu już mnie
                                    męczy,wyjasnianie twojego zachowania i powtarzanie "dlaczego.po co.i jak"
                                    Przyłącz się (mniej agresywnie)do innego tematu.Puszczam wszystko w
                                    niepamięć.Własciwie juz zapomniałam.
                                    Szkoda czasu na jałową dyskusję.Jest wiele innych ciekawych wątków- o wiele
                                    przyjemniejszych.
                                    i tym pokojowym akcentem - żegnam.Powtórnie życząc wesołych świąt.

• jerry.s Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 10:33
                          zartujesz ... nie wiesz gdzie sa Kobylany?
                          no nieladnie nieladnie ... marsz po atlas i uczyc sie ;)

ja wiem, to i Wy musicie wiedziec ;)
                          • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 10:49
                            nie "przeraził" Cię tekst kolegi z Kobylany? Przyjadą i wytłumaczą ...
                            Dobrze , ze my tu anonimowi....
                            • browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 13:03
                              aga9001 napisała:

> nie "przeraził" Cię tekst kolegi z Kobylany? Przyjadą i wytłumaczą ...
                              > Dobrze , ze my tu anonimowi....

hihihi namierzą Cię ;))
                              • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 13:30
                                wozu strazackiego moze jednak nie namierzą...
                                no ale pomyśl, my tu spokojne dialogi, cąłkiem kulturalne prowadzimy, a wpada
                                Ci taki z tekstami niezbyt OK.

Wiem napiszesz mi WYLUZUJ, ale ja jestem wyluzowana, tylko nie lubie jak......
                                dopisz sobei sam :)
                                • browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:09
                                  te kropki to prowadzą do niezłej wiązanki aguś;)))))))))
                                  • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:31
                                    i9 taki był ich główny cel :)
                                    • browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:41
                                      ale zastanawiam się, co miałaś na myśli;)))))
                                      • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:42
                                        nie no nie powiem bo sie bardzo wstydze :0
                                        • browanx Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:50
                                          zawsze można @ wysłać.
                                          Dzięki za @:)))
                                          • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 17.12.05, 15:53
                                            A proszę Cię bardzo :)
    • hans100 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 18.12.05, 12:18
      urodzłem się w Białej......45 lat temu, obecnie mieszkam w Łodzi.Zaglądam tu
      czasem i z sentymentem czasami wracam, pozdrawiam.
      h
      • aga9001 Re: Błagam kochani do roboty...piszcie!!! Nudno t 18.12.05, 12:31
        zagląj częściej, i czasmi mozesz sie wpisać zachęcamy, zapraszamy i
        pozdrawiamy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka