pafo1 16.06.05, 00:34 Szanowni Państwo Co chcielibyście zmienić w Zamościu, czego oczekujecie? Pozdrawiam Paweł Siepsiak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Inwestycje 16.06.05, 10:14 "Szanowni Państwo Co chcielibyście zmienić w Zamościu, czego oczekujecie? Pozdrawiam Paweł Siepsiak" Pytasz jako wojewódzki koordynator partii SDPL czy tak prywatnie? Na kilku forach już odbywały się rozmowy na ten temat i wynik byl zawsze jeden - zmniejszyć bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus_zamoscicus Re: Inwestycje 16.06.05, 11:25 Przed wyborami. Trwają gorączkowe narady w sztabach wyborczych jak tu wygrać wybory, jaką obrać strategie. W końcu rodzi się genialna koncepcja. Należy pytać się ludzi o ich potrzeby. To zawsze chwyci. A więc do dzieła… - partia: ludzie, powiedzcie czego chcecie, czego oczekujecie? - ludzie: chcemy pracy ! - partia: damy wam pracę. I jeszcze dodamy wam urlopy, zapomogi, dodatki i świadczenia. - ludzie: ufamy wam ! głosujemy na was ! Po wyborach - posady rozdane, strategiczne przyczółki zajęte, partyjne kadry uzupełniają wykształcenie (taki wymóg prawny - cholewka!), prezydent prezydentuje, rząd rząduje, ludzie skandują. - ludzie: chcemy pracy ! - partia: ludzie, powiedzcie czego chcecie, czego oczekujecie? I tak dalej i tak dalej…. A to polska polityka właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Inwestycje 16.06.05, 12:49 hubertus_zamoscicus napisał: > Przed wyborami. Trwają gorączkowe narady w sztabach wyborczych jak tu wygrać > wybory, jaką obrać strategie. W końcu rodzi się genialna koncepcja. Należy > pytać się ludzi o ich potrzeby. To zawsze chwyci. A więc do dzieła… > - partia: ludzie, powiedzcie czego chcecie, czego oczekujecie? > - ludzie: chcemy pracy ! > - partia: damy wam pracę. I jeszcze dodamy wam urlopy, zapomogi, dodatki i > świadczenia. > - ludzie: ufamy wam ! głosujemy na was ! > > Po wyborach - posady rozdane, strategiczne przyczółki zajęte, partyjne kadry > uzupełniają wykształcenie (taki wymóg prawny - cholewka!), prezydent > prezydentuje, rząd rząduje, ludzie skandują. > - ludzie: chcemy pracy ! Powtarzając słowa Huberta i jedynie nieco je troszkę parafrazując, można dokończyć: partia: i znów nam uwierzyliście, głupki Odpowiadajac juz całkiem poważnie, chcę, oczekuję zmiany ordynacji wyborczej tak abym mógł głosować na człowieka, a nie jak dotychczas na partię, tak aby poseł czy radny nie był zawodem dla jedynie słusznie postrzegających świat myślacych ludzi. W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Inwestycje 17.06.05, 08:21 Mój głos = treści Usersowego wątku. To tak dla skócenia dywagacji. m Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Inwestycje 17.06.05, 08:23 Wyczułaś doskonale Koziorożko - co za tym stoi. Jak dziennikarz śledczy. Ja na takie listy do skrzynki nie będę odpowiadał. m Odpowiedz Link Zgłoś
konradts Re: zmiana ordynacji 16.06.05, 16:25 O właśnie dobrze ktoś napisał ,czy jesteście za zmianą na ordynację wiekszościową?? Wymierajmy konkretnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka e-mail od pafo1 = Pawła Sipskiego 17.06.05, 00:30 oto co dostałam na skrzynkę: Akurat tak się składa, że moje życie prywatne w ostatnim czasie podporządkowane jest polityce. Tak czy inaczej moje nazwisko będzie z nią kojarzone. Dlatego odpowiedź na to pytanie nasunie się sama. Pomijając wątek egzegezy mojego pytania Myślę, że nie jest niczym zdrożnym, jeżeli polityk interesuje się tym, do czego właśnie jest predestynowany. Co do mnie, mam kilka propozycji, które mogłyby przyczynić się do zmniejszenia bezrobocia potrzeba mi jedynie trochę czasu i Państwa poparcia. Pozdrawiam Paweł Siepsiak Ps Postaram się, aby dotarły one do Państwa jako pierwszych. Ktoś jeszcze dostał emaila od pana polityka "predystynowanego"? Czy ostatnie zdanie to zapowiedź dalszej korespondencji na skrzynkę? Już sie boję... Odpowiedz Link Zgłoś
pafo1 Szanowni Państwo 26.06.05, 00:50 Serdecznie zapraszam na moją stronę internetową www.siepsiak.pl Odpowiedz Link Zgłoś