ann.afrodyta 06.06.06, 09:56 Poszukuje domu na sprzedaz w okolicach Zamościa do 15 km. Moze byc to dom drewniany lub murowany parterowy, w przystepnej cenie do 40.000. Za wszystkie informacje bede bardzo wdzieczna. Z gory dziekuje. Pozdrawiam, Anka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamosciak Re: KUPIE DOM 06.06.06, 11:39 W Pniówku stoi taki tzn. W Kalinowicach trzeba odbić na Suchowolę, gdy dojedzie się do Pniówka to na samym początku wsi trzeba skręcić w lewo i jechać jakieś 700m Dom ten stoi po prawej stronie. Będzie widoczny bo ma dużą tablicę na sprzedaż. Nie wyceniłbym go na pewno na więcej niż 40 tyś. zł Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: KUPIE DOM 06.06.06, 19:38 Napisz na mój adres : czuk1@gazeta.pl podpowiem Ci na co przy kupnie domu powinnaś zwrócic uwagę. Mam własne doświadczenia (Polak mądry po szkodzie) z którymi moge sie podzielić. A w sprawie wskazania domu do sprzedaży - właczę się do podpowiedzi forumowiczów. czuk Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: KUPIE DOM 07.06.06, 08:47 zamosciak napisał: > W Pniówku stoi taki tzn. W Kalinowicach trzeba odbić na Suchowolę, gdy dojedzie > się do Pniówka to na samym początku wsi trzeba skręcić w lewo i jechać jakieś > 700m Dom ten stoi po prawej stronie. Będzie widoczny bo ma dużą tablicę na > sprzedaż. Nie wyceniłbym go na pewno na więcej niż 40 tyś. zł dziekuje za zainteresowanie moja sprawa ale niestety juz zostal sprzedany ten dom , pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: KUPIE DOM 07.06.06, 09:15 Zajmuję się budowlanką i przypominam,weź do oglądania kogoś kto ma pojęcie o budownictwie i oceni stan techniczny budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: KUPIE DOM 19.06.06, 20:53 nic nie jest takie proste jak sie wydaje :-)) jesli ktos cos to prosze dac znac . Pozdrawiam Ann. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: KUPIE DOM 19.06.06, 22:13 Zadzwoń do mnie jutro bo wykasowałem przypadkowo swoja całą skrzynke pocztową. mariusz Odpowiedz Link Zgłoś