bad_girl10 18.07.06, 15:14 Chodzi mi o tą salę która ma coś wspólnego z "Zajazdem" Czy ktoś tam był, czy jedzeenie było ok? jaka obsługa itp. Poprostu plusy i minusy Dzięki za każdą pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: WESELE w Łapiguzie 18.07.06, 21:19 To taka mała remiza. Ludzie (właciele, organizujacy wesela) są mili. Mają sklep. Codziennie tam kupuję. Na temat jakości organizacji wesela nie jestem w stanie coś wiedzieć. m Odpowiedz Link Zgłoś
kamil138 Re: WESELE w Łapiguzie 23.07.06, 20:26 czuk1 napisał: > To taka mała remiza. Ludzie (właciele, organizujacy wesela) są mili. Mają > sklep. Codziennie tam kupuję. Na temat jakości organizacji wesela nie jestem w > stanie coś wiedzieć. > m Czuk nie masz raxcji pytanie dotyczy sali w Łapiguzie, której właściciel jest ten sam co Zajazdu.Znajduje się ona po prawej stronie jadąc z Zamościa. Jedzenie jset bardzo dobre, obsługa w porządku, mają też własne ciasta, wykonują na zamówienie piękną dekoracje.Ładne rośliny dookoła sali, fontanna, mozna zrobić tam fajne zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: WESELE w Łapiguzie 24.07.06, 06:48 Nie oceniałem jakości. Ale wobec tego to nie wiem gdzie jest ta sala. "Moja sala" jest na początku Lapiguza (jadąc od Zamościa po LEWEJ STRONIE) naprzeciw skrzyżowania z drogą prowadzącą do niegdysiejszej spółdzielni ogrodniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Re: WESELE w Łapiguzie 24.07.06, 07:32 Tak,mogę polecić. Właściciele zajazdu i tego domu weselnego to ci sami ludzie. Jedzonko jest świe4zutkie ,urozmaicone i ładnie podane,obsługa ok. ceny jeszcze w ub.r. dość przystępne... Przy rozlicvzeniu nie ma nieprzewidzianych numerów Odpowiedz Link Zgłoś