Dodaj do ulubionych

POLACY, RUSZCIE DUPY!!! DO URN!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 10:28
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Śmieją się, że największe buraki są w zamojskim IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:17
      Ja byłem wczoraj, a inni wolą siedzieć i pić winko marki "Wino". Jedno co ich
      interesuje, aby było na "prytę". Byłem dziś rano na Nowym Mieście i mówią dasz
      na "prytę" to może pójdę. Taki obraz zamojszczyzny poszedł w świat.
      • mir20 Re: Śmieją się, że największe buraki są w zamojsk 08.06.03, 11:38
        Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Ja byłem wczoraj, a inni wolą siedzieć i pić winko marki "Wino". Jedno co ich
        > interesuje, aby było na "prytę". Byłem dziś rano na Nowym Mieście i mówią
        dasz
        > na "prytę" to może pójdę. Taki obraz zamojszczyzny poszedł w świat.

Potwierdzam ... i krew mnie zalewa. Jeżdę sobie rowerem po tym pieknym mieście..
        tylko tłum wali do kościola,a na Jarmarku... prawie pustki, też na
        referendum /do lokali /mało ludzi wchodzi , zadupie do drugiej potęgi. ale
        ambicje i żądania są tu duże. Transmisje TV1 wczorajsze pokazały, że nie warto
        tu przyjeżdzać i pokazywać pustego Rynku i sceny. Nikt nić nie powie, nic nie
        potrafimy Polsce pokazac, zaprezentować, jeszcze jedna okazja zmarnowana.
        A prawdopodobnie i do Unii nie bedziemy chcieli pójść. Może lepiej zrobić
        referendum - czy chcemy przyłączyc Zamojszczyznę do Ukrainy?

Mirek

• Gość: stach Re: Śmieją się, że największe buraki są w zamojsk IP: *.zamosc.mm.pl 08.06.03, 11:44
        Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Ja byłem wczoraj, a inni wolą siedzieć i pić winko marki "Wino". Jedno co ich
        > interesuje, aby było na "prytę". Byłem dziś rano na Nowym Mieście i mówią
        dasz
        > na "prytę" to może pójdę. Taki obraz zamojszczyzny poszedł w świat.

Czy jakiś szatan zniewolił tych ludzi. Ile trzeba mieć w sobie ciemnoty aby
        nie widzieć, że bez pomocy z zewnątrz, bez wejścia w strukturę UE nie
        wyjdziemy z polskiej biedy? Nawet papieża nie słuchają.

• Gość: szekla Re: POLACY, RUSZCIE DUPY!!! DO URN!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.03, 11:55
      a szkoda by bylo...
    • Gość: Jacek Nawet Białoruś nas nie zachce!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:02
      Teraz w radiu podali frekwencję referendum (Polaków) po pierwszym dniu na
      Białorusi o dziwo ponad 60 %, pomyście oni widzą przyszłość w UE dla Polski.
      Może niektórych trzeba było wysłać na rok przed referendum właśnie na Białoruś
      aby zrozumieli.
    • mir20 Re: POLACY, RUSZCIE DUPY!!! DO URN!!! 08.06.03, 21:13
      Chyba nas posłuchano. To żart. Swoją drogą nie było wesoło. Jeśli jest 60 % to
      podziwiam determinację Zamościan. Jest dobrze. Nie będą nas palcami pokazywać.
      • Gość: terrot Re: Jak wypadliśmy w TVP?!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 09.06.03, 11:08
        Nie oglądałem relacji w TVP 1 jeśli ktoś to widział to proszę o info.
        Czy Zamość i jego mieszkańcy rzeczywiście wypadli tak słabo?!
        Niestety byłem wtedy w trasie z Zamościa i nie mogłem tego zobaczyć.
        Aż się przeraziłem, gdy czytałm tu słowa o sceptycyźmie , obojętniości a nawet
        złym obrazie Zamościaninia. Ktoś pisał, że śmieją się z nas , a któż nas tak
        kompromitował?
        Opiszcie jak wypadliśmy, bo wyniki referendum w Zamościu przecież nie są takie
        złe a frekwencja b. dobra!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka