czuk1 20.07.07, 12:55 Eurofolk i Centralne Święto Policji,... Oj będzie się działo -;) mariusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Piękne imprezy w ten wekend 20.07.07, 13:27 w sobote jeszcze kiermasz i koncert zespołu Bajm z Beatą Kozidrak dziś też małe co nieco :) tu są konkrety: www.zamosc.wonder.pl/imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
cperek997 Re: Piękne imprezy i paraliż komunikacyjny? 20.07.07, 20:07 Zapewne szykuje się też duży paraliż komunikacyjny. Najlepiej, żeby przesiąść się na komunikację miejską w dniu jutrzejszym, a nic nie zakłoci charakteru pięknych imprez. Jak wyczytałem na stronie MZK autobusy będą kursowały: * w godzinach 6-14 jadące przez Akademicką i Szczebrzeską, pojadą przez Sadową i Dzieci Zamojszczyzny * w godzinach 12-14 kursujacę: - przez Akademicką i Szczebrzeską pojadą przez Sadową i Dzieci Zamojszczyzny - przez Piłsudskiego i Łukasińskiego pojadą przez Peowiaków. Mam jednak nadzieję, ze uczestnicy i kierowcy dopiszą, impreza się uda, a w pamięci pozostaną wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Święto Policji 21.07.07, 10:39 Oglądam właśnie w kamerze [z "Zamość zadziwia oczywiście :) ] Rynek Wielki. Chyba już się przygotowują do uroczystości - oficjalny początek o godz.11 Ktoś może też z daleka to będzie oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Święto Policji 21.07.07, 11:44 Coś sie tam dzieje . Ale nie wiem co. Stoi szpaler policjantow przed trubyną . A reszta policjantow biega po Rynku? Oj słabiutko to wgląd na Rnek, ta cała kamera Cyberbajtu jest lipna. O 11,05 - kiedy (chyba ) uroczystośc zaczęła się przyszła chmura z północy, zagrzmiało i zaczął padać deszcz. To jakąs przestroga... dla polocji!! Nie wiem czy jest na uroczystości Prezydent iii/IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
mceurytos Re: Święto Policji 22.07.07, 20:25 Łoo to wam działa wogóle kamera cyberbajtu? :P To mi nowum - a zdjęcia z imprezy poniżej: Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Święto Policji 22.07.07, 21:13 Dobrzy jesteście....artyści. Zawiść we mnie.... okropna. ------------------------------- No i była u nas wczoraj najważniejsza Osoba.... .... na święcie policji ? Nikt nic nie relacjonuuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mceurytos Relacja 23.07.07, 00:56 Nie było ani Premiera, ani Prezydenta - w Zamościu byli podczas obu dni uroczystości jedynie Kornatowski, Kaczmarek, Rau i Stasiak. Oprócz nich delegacje z innych państw głównie wschodnich - nie widziałem przykładowo delegacji z Niemiec. A i ocb z pierwszą częścią posta czuk1'u? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka rajd pojazdów zabytkowych 31.07.07, 09:32 Kolejny raz mnie wkurza, że organizator imprezy na Starym Mieście w ogóle o reklamę nie zadbał, widzów nawet nie zaprosił. Widział ktoś zapowiedź, że 29 lipca na Rynku Wielkim kończy się międzynarodowy rajd pojazdów zabytkowych? Urzędnik z ratusza, który wydaje zgody na zajęcie Rynku Wielkiego też by się nie przepracował, gdyby emaila do lokalnych gazet/portali/hoteli wysłał. Wrrr... Na szczęście Linio był tam przypadkowo i zdjęcia pstryknął, ale sądzę, że wiele osób na własne oczy te cuda dawnej techniki wolałoby obejrzeć Foty Linio są tu: www.zamosc.wonder.pl/album_DziejeSie Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka 7-8 września festiwal im. Grechuty 07.09.07, 09:31 wiele sław muzycznych zjedzie do Zamościa. Widzę w kamerze, że scena pod ratuszem już stoi. A w niedzielę Święto Chleba Czy ktoś narzeka na brak imprez w Zamościu? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: 7-8 września festiwal im. Grechuty 08.09.07, 09:28 Odsłonięto już tablicę pamiątkową. Ładna, no nie? Zdjęcia są tu: roztocze.net/newsroom.php/23759_Ods%B3oni%EAcie_tablicy_po%B6w._Grechucie_-_zdj%EAcia.html Odbył się też pierwszy koncert. Pogoda nie dopisała, widzowie także :( Widać, że widownia świeci pustkami ;( roztocze.net/newsroom.php/23760_Koncert_dla_Grechuty_w_deszczu_-_zdj%EAcia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz735 Re: rajd pojazdów zabytkowych IP: 37.228.24.* 30.06.13, 22:59 Tu masz info o najnowszych imprezach, zlotach itp. Klub Miłośników Starych Samochodów Już nigdy nic nie przegapisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euromir Re: rajd pojazdów zabytkowych IP: *.centertel.pl 22.08.13, 23:19 Następnym razem tu wejdź www.oldtimersclub.pl/forum.html Są tu wszystkie info o zlotach, rajdach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexander123 Re: rajd pojazdów zabytkowych IP: *.centertel.pl 24.08.13, 23:57 Często się tak zdarza. Zaglądaj na forum www.oldtimersclub.pl/forum.html Zawsze są tu informacje na temat różnych zlotów. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter44 interesy zamknęły festiwal 25.08.13, 08:29 Festiwal miał trwać wiele lat i głosić chwałę Zamościanina Marka Grechuty. Nim się rozkręcił ....upadł. O dziwo przyczyniła się do tego sama rodzina Grechuty żądając i egzekwując prawa autorskie. Formalnie .... należy się taka forsa ale czy wypadało je egzekwować akurat tu, w miejscu urodzenia Marka ? Nie mam dobrego zdania o tej pazerności. roztocze.net/newsroom.php/23760_Koncert_dla_Grechuty_w_deszczu_-_zdj%EAcia.html Odpowiedz Link Zgłoś