Dodaj do ulubionych

Piękne imprezy w Zamościu... w ten wekend

20.07.07, 12:55
Eurofolk i Centralne Święto Policji,...
Oj będzie się działo
-;) mariusz
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Piękne imprezy w ten wekend 20.07.07, 13:27
      w sobote jeszcze kiermasz i koncert zespołu Bajm z Beatą Kozidrak
      dziś też małe co nieco :)
      tu są konkrety: www.zamosc.wonder.pl/imprezy
      • cperek997 Re: Piękne imprezy i paraliż komunikacyjny? 20.07.07, 20:07
        Zapewne szykuje się też duży paraliż komunikacyjny. Najlepiej, żeby przesiąść
        się na komunikację miejską w dniu jutrzejszym, a nic nie zakłoci charakteru
        pięknych imprez. Jak wyczytałem na stronie MZK autobusy będą kursowały:
        * w godzinach 6-14 jadące przez Akademicką i Szczebrzeską, pojadą przez Sadową
        i Dzieci Zamojszczyzny
        * w godzinach 12-14 kursujacę:
        - przez Akademicką i Szczebrzeską pojadą przez Sadową i Dzieci Zamojszczyzny
        - przez Piłsudskiego i Łukasińskiego pojadą przez Peowiaków.

Mam jednak nadzieję, ze uczestnicy i kierowcy dopiszą, impreza się uda, a w
        pamięci pozostaną wspomnienia.
        • koziorozka Święto Policji 21.07.07, 10:39
          Oglądam właśnie w kamerze [z "Zamość zadziwia oczywiście :) ] Rynek Wielki.
          Chyba już się przygotowują do uroczystości - oficjalny początek o godz.11
          Ktoś może też z daleka to będzie oglądać?
          • czuk1 Re: Święto Policji 21.07.07, 11:44
            Coś sie tam dzieje . Ale nie wiem co. Stoi szpaler policjantow przed trubyną .
            A reszta policjantow biega po Rynku?

Oj słabiutko to wgląd na Rnek, ta cała kamera Cyberbajtu jest lipna.

O 11,05 - kiedy (chyba ) uroczystośc zaczęła się przyszła chmura z północy,
            zagrzmiało i zaczął padać deszcz. To jakąs przestroga... dla polocji!!

Nie wiem czy jest na uroczystości Prezydent iii/IV RP.
            • mceurytos Re: Święto Policji 22.07.07, 20:25
              Łoo to wam działa wogóle kamera cyberbajtu? :P To mi nowum - a zdjęcia z imprezy
              poniżej:
              • czuk1 Re: Święto Policji 22.07.07, 21:13
                Dobrzy jesteście....artyści.
                Zawiść we mnie.... okropna.
                -------------------------------

No i była u nas wczoraj najważniejsza Osoba....
                .... na święcie policji ?

Nikt nic nie relacjonuuje?
                • mceurytos Relacja 23.07.07, 00:56
                  Nie było ani Premiera, ani Prezydenta - w Zamościu byli podczas obu dni
                  uroczystości jedynie Kornatowski, Kaczmarek, Rau i Stasiak. Oprócz nich
                  delegacje z innych państw głównie wschodnich - nie widziałem przykładowo
                  delegacji z Niemiec.

A i ocb z pierwszą częścią posta czuk1'u?
                  • koziorozka rajd pojazdów zabytkowych 31.07.07, 09:32
                    Kolejny raz mnie wkurza, że organizator imprezy na Starym Mieście w ogóle o
                    reklamę nie zadbał, widzów nawet nie zaprosił.
                    Widział ktoś zapowiedź, że 29 lipca na Rynku Wielkim kończy się międzynarodowy
                    rajd pojazdów zabytkowych?
                    Urzędnik z ratusza, który wydaje zgody na zajęcie Rynku Wielkiego też by się nie
                    przepracował, gdyby emaila do lokalnych gazet/portali/hoteli wysłał. Wrrr...
                    Na szczęście Linio był tam przypadkowo i zdjęcia pstryknął, ale sądzę, że wiele
                    osób na własne oczy te cuda dawnej techniki wolałoby obejrzeć
                    Foty Linio są tu: www.zamosc.wonder.pl/album_DziejeSie
                    • koziorozka 7-8 września festiwal im. Grechuty 07.09.07, 09:31
                      wiele sław muzycznych zjedzie do Zamościa. Widzę w kamerze, że scena pod
                      ratuszem już stoi.
                      A w niedzielę Święto Chleba
                      Czy ktoś narzeka na brak imprez w Zamościu?
                      • koziorozka Re: 7-8 września festiwal im. Grechuty 08.09.07, 09:28
                        Odsłonięto już tablicę pamiątkową. Ładna, no nie?
                        Zdjęcia są tu:
                        roztocze.net/newsroom.php/23759_Ods%B3oni%EAcie_tablicy_po%B6w._Grechucie_-_zdj%EAcia.html
                        Odbył się też pierwszy koncert. Pogoda nie dopisała, widzowie także :(
                        Widać, że widownia świeci pustkami ;(
                        roztocze.net/newsroom.php/23760_Koncert_dla_Grechuty_w_deszczu_-_zdj%EAcia.html
                    • Gość: bartosz735 Re: rajd pojazdów zabytkowych IP: 37.228.24.* 30.06.13, 22:59
                      Tu masz info o najnowszych imprezach, zlotach itp. Klub Miłośników Starych Samochodów Już nigdy nic nie przegapisz :)
                    • Gość: euromir Re: rajd pojazdów zabytkowych IP: *.centertel.pl 22.08.13, 23:19
                      Następnym razem tu wejdź www.oldtimersclub.pl/forum.html Są tu wszystkie info o zlotach, rajdach itp.
                    • Gość: alexander123 Re: rajd pojazdów zabytkowych IP: *.centertel.pl 24.08.13, 23:57
                      Często się tak zdarza. Zaglądaj na forum www.oldtimersclub.pl/forum.html Zawsze są tu informacje na temat różnych zlotów.
                      • skuter44 interesy zamknęły festiwal 25.08.13, 08:29
                        Festiwal miał trwać wiele lat i głosić chwałę Zamościanina Marka Grechuty. Nim się rozkręcił ....upadł. O dziwo przyczyniła się do tego sama rodzina Grechuty żądając
                        i egzekwując prawa autorskie. Formalnie .... należy się taka forsa ale czy wypadało
                        je egzekwować akurat tu, w miejscu urodzenia Marka ?

Nie mam dobrego zdania o tej pazerności.

roztocze.net/newsroom.php/23760_Koncert_dla_Grechuty_w_deszczu_-_zdj%EAcia.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka