athropos 03.09.07, 20:23 Tak mi wynika z wyliczeń, że niechcący przepchnęłam to forum na kolejny poziom ;) Nie to, żeby jakieś fanfary, szampan i czekoladki, ale jakby co, to tutaj można gratulować ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 20:31 no proszę, i jak sie z tym czujesz? może medal dać? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 20:33 Jestem wzruszona i taka nieuczesana! Nie podskakuj, pamiętam, jak polowałaś bodajże na wpis nr 4000, czy cuś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 20:35 ale to było 2000 postów temu, wyrosłam... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 20:40 W związku z tymi 6 tysiącami postów na forum Białej dołączam się do gratulacji i pozdrawiam mieszkańców Białej Podlaskiej. Pozdrawiam Martin p.s. 20 lat mieszkałem w Białej, a teraz powracam wspomnieniami zaglądając na Wasze forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 21:27 athropos napisała: > Tak mi wynika z wyliczeń, że niechcący przepchnęłam to forum na kolejny poziom > ;) Nie to, żeby jakieś fanfary, szampan i czekoladki, ale jakby co, to tutaj > można gratulować ;) Jeszcze jakieś sukcesy posiadasz ? Czy to koniec ? > Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 21:32 malinmm napisał: > Jeszcze jakieś sukcesy posiadasz ? > Czy to koniec ? Owszem, stać mnie na płacenie za reklamowanie się. Chcesz jeszcze o coś zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 21:49 athropos napisała: > malinmm napisał: > > > Jeszcze jakieś sukcesy posiadasz ? > > Czy to koniec ? > > Owszem, stać mnie na płacenie za reklamowanie się. Chcesz jeszcze o coś zapytać > ? No to jeszcze mnie nie przegoniłaś jeżeli o to Ci chodzi bo mnie też stać. Ale nie kłóć sie bo nie lubię. Zresztą Maja zasnęła i nie chcę żeby sie obudziła bo tak slodko spi. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 21:52 malinmm napisał: > No to jeszcze mnie nie przegoniłaś jeżeli o to Ci chodzi bo mnie też > stać. W takim razie zrób z tej możliwości użytek, zamiast trolować na forum za darmochę. Pachnie cwaniactwem. Masz mi za złe, że Twój wątek wyleciał - powinieneś winić tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 22:03 > Masz mi za złe, że Twój wątek wyleciał - > powinieneś winić tylko siebie. > Nie mam Ci za zle, poprosiłem bereta żeby skasowała cały wątek bo tylko skasowała opinię innego uzytkownika. Ona bardzo lubi zonglować postami i układać je. Niestety uzytkownicy musza później szukać swoich postów bo tej sie nagle nudziło i sobie poukładała po swojemu. Po prostu musi być jej wygodnie, a nie nam, albo przynajmniej dziewczyna chce dobrze, a robi źle. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 00:22 malinmm napisał: > Nie mam Ci za zle, poprosiłem bereta żeby skasowała cały wątek bo > tylko skasowała opinię innego uzytkownika. Po pierwsze: Malin rozumiem,że nienawiść do mnie(tak,tak..wiem, to uczucie jest ci całkowicie obce)przyćmiewa już Twój umysł i zaślepia oczy,ale może Ty masz/miałeś dopiero zamiar napisać do mnie i mnie o to poprosić???Do chwili obecnej nie otrzymałam od Ciebie żADNEGO maila z prośbą o usunięcie jakiegoś wątku. Nie wypisuj więc farmazonów o jakiś prośbach do mnie,bo żadnej nie wysłałeś. >Ona bardzo lubi zonglować > postami i układać je. Po drugie: Żenada. Powtarzasz się jak zacięta katarynka.Zmień refren i płytę weselną,bo to się robi nudne. Raz już poprosiłam ,abyś pyskówki i zastrzeżenia na mój temat przeprowadzał na moim priv.Uporczywie szukasz jednak okazji ,aby dalej trollować. >bo tej sie nagle nudziło Po trzecie: nie "tej" . > Po prostu musi być jej wygodnie po czwarte: nie "jej". po piąte: Tobie byłoby wygodnie jakbyś mógł sobie tutaj szyld powiesić -najlepiej za darmo- i wszyscy wiemy jaki. Nie to forum. po szóste: kończąc tą bezproduktywną dyskusję z Tobą- proszę trzeci i ostatni raz abyś swoje żale i frustracje związane z Twoimi postami wylewał u mnie na priv. Czwarty raz już Cię o to prosić nie będę. Jeżeli nadal udajesz,że jesteś niewinny i nie rozumiesz o co chodzi,trudno - tak już pewnie "masz". Przemówię w Twoim języku,może w końcu zrozumiesz: "Ze specjalną dedykacją od zielonego_beretu dla malina": tuitam.7.forumer.com/a/troll-definicja_post22.html -Melodię do tekstu ułóż sobie sam. Temat z Tobą uważam za zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 09:13 > Raz już poprosiłam ,abyś pyskówki i zastrzeżenia na mój temat przeprowadzał na > moim priv.Uporczywie szukasz jednak okazji ,aby dalej trollować. Czemu popełniasz błedy, które mi wypominasz, a to niby jest "pajw" skoro jest pod moim postem ? Też mam maila. > Tobie byłoby wygodnie jakbyś mógł sobie tutaj szyld powiesić - najlepiej za > darmo- i wszyscy wiemy jaki. Tak. Poprosze jeśli mozna :-) > po szóste: kończąc tą bezproduktywną dyskusję z Tobą- proszę trzeci i ostatni > raz abyś swoje żale i frustracje związane z Twoimi > postami wylewał u mnie na pr > iv. Nie tylko moimi > Temat z Tobą uważam za zamknięty. > A ja z Toba. Więc nie pisz już pod moim postem nic bo sama chcesz żeby pisać na priv. P.S. Dlaczego admin na innym forum nie skasował postu o tej samej treści i od tego samego uzytkownika ? Czyżby zaniedbał swoją prace? I czy źle zrobił. A może skasuje dopiero jak mnie pozna i znienawidzi tak jak Ty. Czyli z osobistych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 09:38 malinmm napisał: > P.S. Dlaczego admin na innym forum nie skasował postu o tej samej > treści i od tego samego uzytkownika ? Czyżby zaniedbał swoją prace? Tak. > I czy źle zrobił. Tak. A może skasuje dopiero jak mnie pozna i > znienawidzi tak jak Ty. Czyli z osobistych względów. Nie, raczej zrobi to, gdy zacznie się bardziej stosować do zasad i regulaminu. Nie mówię tego z pozycji zrzędy ;), ale z pozycji moderatora na innym forum. Są zasady, których się trzeba trzymać i już. Na całym forum Gazety obowiązuje zakaz reklamy, o ile nie jest płatna. > Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 11:37 malinmm napisał: > P.S. Dlaczego admin na innym forum nie skasował postu o tej samej > treści i od tego samego uzytkownika ? Troll i spamer- na dodatek sam dostarcza tego dowody ! Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 15:19 > Troll i spamer- na dodatek sam dostarcza tego dowody ! Nie jesteśmy tu po to żeby się obrażać i wymyślać na ludzi. Czy swiat nie może być tak piękny jak w piosenkach Majkela Dzeksona? Wyluzuj, a nie próbujesz sie docenić poprzez obrażanie innych. Marek "Malin" Maliszewski Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 17:36 malinmm napisał: > Czy swiat nie może być tak piękny jak w piosenkach Majkela Dzeksona? Błagam, powiedz że żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 18:04 athropos napisała: > malinmm napisał: > > > Czy swiat nie może być tak piękny jak w piosenkach Majkela Dzeksona? > > Błagam, powiedz że żartujesz. > Mówię, że żartuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 04.09.07, 23:55 malinmm napisał: > Nie jesteśmy tu po to żeby się obrażać i wymyślać na ludzi. > Wyluzuj, a nie próbujesz sie docenić poprzez obrażanie innych. I Ty śmiesz to pisać??ktoś by pomyślał . Troll zmienia się z dnia na dzień w łagodnego barana. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 22:00 malinmm napisał: >Zresztą Maja zasnęła i nie chcę żeby > sie obudziła bo tak slodko spi. Przecież nie stoi Ci nad łbem i nie wali w niego,żeby Twoje dziecko musiało się z tego powodu obudzić!I kogo to obchodzi poza tym,że ono teraz "słodko" śpi? p.s To ten sam sławny i wspaniały zespół ,na którego występ pies z kulawą nogą nie przyszedł w Radzyniu?? Aż w gazecie o tym napisali hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 22:21 > To ten sam sławny i wspaniały zespół ? Nie, ze Stonsami jeszcze nie graliśmy. > ,na którego występ pies z kulawą nogą nie przyszedł w Radzyniu?? Aż w gazecie o tym napisali hehehe Nie za zespół, tylko na szczytny cel. Raczej nie śmiałbym sie ze znieczulicy ludzkości. Nikt nie wiedział kto wystapi. A piwa nie oferowali. A zli ludzie tacy jak Ty (podejrzewam) zawsze sie znajdą i bedą sie wysmiewać. My przynajmniej chcielismy pomóc. Udało sie następnym razem gdzie było troszkę lepiej zorganizowane. Jezeli wyrazasz opinie to prosze Cię zapoznaj sie najpierw z tym o czym ją wyrażasz i pomyśl co możesz zrobić dobrego dla kogoś, może jutro znajdziesz chwile ... Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 21:34 FYI, reklamy w sygnaturze są niezgodne z regulaminem forum Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 21:45 athropos napisała: > FYI, reklamy w sygnaturze są niezgodne z regulaminem forum Gazeta.pl > Wynika z tego że musisz zmienić sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: trzasnęłam wpis nr 6000! 03.09.07, 21:50 malinmm napisał: > athropos napisała: > > > FYI, reklamy w sygnaturze są niezgodne z regulaminem forum > Gazeta.pl > > > > Wynika z tego że musisz zmienić sygnaturkę. Udajesz, czy naprawdę nie kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re:Ooo, jak ciekawie sie zrobiło... 03.09.07, 22:17 do przepychanek słownych to sporo chętnych i aż klawiatury gorące, ale jak o Białej porozmawiać, to nikogo to nie wali, wszyscy cicho siedzą i udają, że nie mieszkają tu. 128 różnych wątków można założyć i cisza. Może jeszcze jeden wątek przyszpilony " Jak najbardziej dop...ić bliźniemu" Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re:Ooo, jak ciekawie sie zrobiło... 03.09.07, 22:19 Nie czuję się adresatką tego postu, jeśli chodzi o wątki dot. Białej, zawsze się wypowiadam :) Ale Tobie też dobrej nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bjkor Re:Ooo, jak ciekawie sie zrobiło... 05.09.07, 06:34 Faktycznie to forum jest bardziej prywatne niżbialskie, a szkoda bo w Białej cały czas się coś dzieje. Dlatego jest takie małe zainteresowanie i te 6000 postów to tylko wysyłanie sobie na wzajem prywatnych wieści Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re:Ooo, jak ciekawie sie zrobiło... 05.09.07, 21:17 To norma społeczna, hodowana już od podstawówki. Ręka w górę, kto się wychylał na lekcjach, gdy padała kwestia "czy ktoś ma coś do dodania?", lub "czy ktoś ma jakieś pytania?" Prawda jest taka, że dopóki coś nie dotyczy własnego ogródka, resztę mamy w pompie. Altruizm i bezinteresowność dawno w lamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re:Ooo, jak ciekawie sie zrobiło... 05.09.07, 21:24 na wszelki wypadek podnoszę rękę do górę, ja notorycznie się wychylałam, i tak mi zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re:Ooo, jak ciekawie sie zrobiło... 05.09.07, 21:25 oczywista "rękę do góry" Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re:Ooo, jak ciekawie sie zrobiło... 05.09.07, 23:09 > Prawda jest taka, że dopóki coś nie dotyczy własnego ogródka, > resztę mamy w pompie. Altruizm i bezinteresowność dawno w lamusie. > "... gdziekolwiek jesteś w dzień czy w nocy oczyma widza oglądasz grę ktoś inny zmienia świat za Ciebie nadstawia glowę podnosi krzyk a Ty z daleka, bo tak lepiej i w razie czego nie tracisz nic..." Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 nic się 05.09.07, 09:12 nie działo to narzekali wszyscy. Teraz trochę się dzieje znowu narzekanie. I jak tu dogodzić wszystkim :( Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: nic się 05.09.07, 09:32 Bo każdy che by coś się działo a jak się przyjdzie się co do czego to nikt nic nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s nie liczy się ... 08.09.07, 07:57 bo byłem na urlopie i to nie ja zaliczyłem wpis nr 6000 ... żądam więc powołania komisji w tej sprawie a dodatkowo udostępnienia wszelkich billingów telefonicznych i internetowych ... pozdrawiam pourlopowo, jerry Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: nie liczy się ... 08.09.07, 09:20 Z pewnością ktoś to nagrał więc niech zwoła konferencję prasową i ujawni wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: nie liczy się ... 08.09.07, 09:57 Obawiam się, panowie, a raczej cholernie się cieszę, i mam nadzieję głęboką jak Bajkał, że Ziobro, dyktafony, komisje ds. komisji o komisjach, i wieki ciemne IV RP są już za nami. Mam nadzieję, że krakanie tych, którzy twierdzą, że PiS i tak wygra wybory, to tylko majaczenie chorych umysłów i że to se ne vrati. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: jak chcecie, to mogę zabawić się w Kasandrę 08.09.07, 12:02 1. PIS wygra 2. wszystkie jełopy z w/w znowu przyspawają sie do stołków 3. odbiorą nam EURO, bo większego bajzlu już nie ma 4. za dwa lata po tych wyborach będą następne I lepiej uwierzcie w to co kraczę... Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: jak chcecie, to mogę zabawić się w Kasandrę 08.09.07, 12:14 Miejmy nadzieję, że ludzie popatrzą co sie stało w tych 2 latach i sami to ocenią, bo zasłanianie się spadkiem bezrobocia i przestępczości nic tu nie da. Wiadomo, że to tylko mowa gdyż nic się nie zmieniło. Nie przepadam za PO ale mam nadzieję że wygrają z dużą przewagą to może będzię choć trochę inaczej. Pomarzyć można, co nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: jak chcecie, to mogę zabawić się w Kasandrę 08.09.07, 12:23 ludzie nie patrzą co sie dzieje, ludzie się ciszą z spektakularnych aresztowań, a przecież najfajniej, że ci najbogatsi mają problemy. Panowie K. To taki Robin Hood inaczej, zabiera bogatym ( w myśl zasady wszystkim po równo-skąd my to znamy) i nie daje biednym. Chleba i igrzysk, no igrzyska mamy cały czas, a chleb? czas się zacząć odchudzać. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos te, Kassandra... 08.09.07, 14:53 ledwie zaczęłaś krakać, już żeś wykrakała: wiadomosci.onet.pl/1602251,11,item.html czas oddawać paszport, czy co? ten koszmar wydaje się nie mieć końca. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: te, Kassandra... 08.09.07, 15:46 hehe, to dopiero początek, jeszcze przecież dobrodzieje się nie rozkręcili. Odpowiedz Link Zgłoś