urodzony.na.swinskim.ryju 27.10.07, 06:46 wiadomosci.onet.pl/1631212,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nyyankee po rujnuje Stalową Wolę 29.10.07, 18:23 Te skurw...ele z po rozkradną do reszty Stalową Wolę. Trzeba było dobić AWS to mielibyśmy z nimi raz na zawsze spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony.na.swinskim.ryju Re: po rujnuje Stalową Wolę 29.10.07, 20:15 Pani Poseł Renato Butryn! Byłem na Pani konwencji w Szkole Muzycznej i słyszałem jak Pani mówiła o konieczności budowy tej trasy. Liczę, że się Pani nie odmieni. Jeżeli Pani koledzy nie rozumieją czym jest ta trasa dla naszego podkarpackiego Zadupia to proszę im to wyjaśnić. Pozdrawiam. Urodzony Na Świńskim Ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
cx1970 Re: i PO drodze .... 29.10.07, 23:19 ja nie widzę ekonomicznego uzasadnienia tej drogi z drugiej strony stalówka ma słabe połączenia, tylko czy ta droga poprawiła by ten stan nie interesuje mnie argumentacja, ża plemie pisiu-pisi wie lepiej, a może tusku-tusku taka argumentacja niech zostanie przy p. Gosiewskim czy p.Niesiołowskim Odpowiedz Link Zgłoś