kundel-bury 17.10.09, 16:11 Nie? To nie jesteście do końca zasymilowani ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: jak tam, pojazdy samochodowe już wypucowane? 17.10.09, 16:19 Ja w ramach asymilacji uwaliłem rower błotem. Niestety, nie zasymilowałem się jeszcze w takim stopniu, żeby udawać zawodowca w plastikowej peruce i obcisłych trykotach. Odpowiedz Link
jureek Re: jak tam, pojazdy samochodowe już wypucowane? 17.10.09, 16:49 Ja to jestem taki aspołeczny i niezintegrowany, że nawet nie mam co pucować. Chyba, że rower. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Rolls Royce... 18.10.09, 16:41 Samstag wasche ich erst meinen Rolls Royce und dann mich. Odpowiedz Link
nana_c pogody nie bylo 18.10.09, 18:45 to mam auto prowincjonalnie ufajdane, a co! Za to zakupilam w tym tygodniu odkurzacz i dmuchawe do lisci, czyli jestem juz kompletnie zintegrowana, bo tym sposobem oszczedze sile w recach :-D Odpowiedz Link
jureek Re: Rolls Royce... 18.10.09, 16:59 donnerbalken napisała: > Samstag wasche ich erst meinen Rolls Royce und dann mich. W tej samej wannie? Jura Odpowiedz Link
fan.club Re: Rolls Royce... 18.10.09, 19:01 jureek zapytał: > W tej samej wannie Obawiam sie, że ten numer wychodzi tylko w tej samej myjni, co nie? Odpowiedz Link
jureek Re: Rolls Royce... 18.10.09, 19:26 fan.club napisał: > Obawiam sie, że ten numer wychodzi tylko w tej samej myjni, co nie? Myślisz, że Asiek już się w wannie nie mieści? Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zapomniałeś o gabarytach Rolls Royce ntxt 18.10.09, 20:17 Ale mi gabaryty: tinyurl.com/yhw65bg Odpowiedz Link
jureek Re: właśnie to miałem na myśli 18.10.09, 20:18 ja.nusz napisał: > Ale mi gabaryty: > > tinyurl.com/yhw65bg Odpowiedz Link
jureek Re: A czego tu zazdrościć? 18.10.09, 22:29 Ja już z tych zabawek wyrosłem. Jura Odpowiedz Link
fan.club No tak, ale... 18.10.09, 22:33 nikt Ci przecież ani nie zazdrości, ani nie wątpi w Twój wielokrotnie zachwalany rower. Zapodałeś rower i wygląda na to, że forum przyjęło ten Mitteilung do wiadomości. Bez powątpiewania w rower lub Mitteilung. Odpowiedz Link