marcinek141516
03.04.25, 17:23
Witam po krótce postaram się przedstawić mój problem, proszę o podpowiedz co zrobić
25.11.2024 poszedłem na l4 w Polsce {na którym nadal przebywam} a 06.12.2024 zostałem zwolniony z pracy.
Po długim czasie udało mi się w końcu zarejestrować i założyć konto w AOK Dolna Saksonia.
Problem polega na tym iż wiadomości dostarczane przez Aok na skrzynkę osobistą Postfach się nie otwierają wyskakuje komunikat:
Wichtige Kundeninformation: Postfach-Update
Wir aktualisieren derzeit Ihr Postfach. Temporär ist kein Zugriff möglich. Wir schätzen Ihre Geduld und bitten Sie, es später erneut zu versuchen.
I tak trwa już trzy miesiące
widać tylko nagłówki wiadomości ale po próbie otworzenia wiadomości lub załącznika zawsze występuje ten komunikat.
Po informowaniu działu suport o tym zadali mi pytanie z jakego pc korzystam kto jest dostawcą internetu czy przeglądarka jest aktualna itp. podałem im to @ ale pełna olewka
pani z infolinii powiedziała zo to niemożliwe, i może trafiam w złe godziny ponieważ często są aktualizacje.
Próbowałem na innych komputerach u znajomych rodziny na telefonach i dalej to samo.
W zakładce moje procesy w sprawie Krankengeld dalej są w toku i nie dostałem od nich jeszcze zasiłku.