Dodaj do ulubionych

Resocjalizacja mlodziezy

13.09.09, 14:08
Mysle, ze w
ramach resocjalizacji mozna chlopcom znalezc Ausbildungsplatz i po
sprawie
Obserwuj wątek
    • koelscher Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 14:55
      Noz mi sie w kieszeni otwiera, kiedy czytam o bohaterskich SWIADKACH,
      dzwoniacych po policje...

k-r
      • thunder-mug Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 13:47
        koelscher napisał:

> Noz mi sie w kieszeni otwiera, kiedy czytam o bohaterskich SWIADKACH,
        > dzwoniacych po policje...
        >
        > k-r
        ---------------------------
      • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 13:56
        Odrobina checi i o zmierzchu mozesz na Ringach, albo na dworcach robic za
        Robin Hooda. Mnie na Deutzu ostatnio zaczepil jakis analfabeta z Maroko,
        wygrazajac mi nozem chcial dowiedziec sie, jak dojechac do Trosidorf. Ja mu
        wpierdolilem, ty moglbys go odrobine zintegrowac ze spoleczenstwem.
    • thunder-mug Ende der Durchsage! 13.09.09, 15:52
      lepian4 napisał:

> Mysle, ze w
      > ramach resocjalizacji mozna chlopcom znalezc Ausbildungsplatz i po
      > sprawie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Nur ein toter Niemiaszek ist ein guter Niemiaszek!

Ich bin sicher, die NPD steht dahinter!

Ende der Durchsage!
    • maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 16:13
      W ramach resocjalizacji nalezy chlopcom zaoferowac lekcje boksu albo jakiegos
      innego kampf sportu. To jest wina spoleczenstwa ze ci chlopcy nie mogac pozbyc
      sie nadmiernej energii na ringu sa zmuszeni do wyzywania sie na ulicy. Podatnik
      zaplaci.
      • thunder-mug To jest wina spoleczenstwa 13.09.09, 16:40
        maria421 napisała:

Cytat

To jest wina spoleczenstwa

Pfuj!

Żywcem zerżnięte z NPD-owskiej Wahlbroschüre!
      • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 19:33
        Jasne ze jest to wina spoleczenstwa, dokladnie spoleczenstwa
        socjalnego. Das Bumsen ist in dem beschissenem Sozialstaat
        honoriert, danach genießen wir alle "die Früchte" der
        uneingeschränkten Toleranz.
        • maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 20:11
          lepian4 napisał:

> Jasne ze jest to wina spoleczenstwa, dokladnie spoleczenstwa
          > socjalnego. Das Bumsen ist in dem beschissenem Sozialstaat
          > honoriert, danach genießen wir alle "die Früchte" der
          > uneingeschränkten Toleranz.

Raczej panstwa socjalnego.
          • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 10:29
            Wspominam nie system, tylko kwiecie systemu, wiec mowa jest o socjalnym
            spoleczenstwie. Choc faktycznie lepiej jest uzyc pojecie w duchu Michela
            Foucault - populacji socjalnej.

By uwypulkic kwintesencje populacji socjalnej, podam paradoks
            resocjalizacji kryminalnej populacji socjalnej: Kindergeld dostana,
            Ausbildungsplatz tez, Starzy Hartz IV, . I to wszystko wydaje sie na
            patologie, przepraszam na dzieci w kiciu.
            Jakie przywileje maja normalne dzieci, bez kriminalnego Hintergrundu?
            Sa glupi, niech pisza wiec Bewerbungen. Moze beda mieli tez odrobine
            szczescia w totka
            • maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 10:44
              A moze warto przypomniec sobie taki sposob resocjalizacji?

de.wikipedia.org/wiki/Fall_Mehmet
              Wtedy wydalono jednego, wiec mediom latwo bylo zrobic z niego gwiazde. Trudniej
              byloby zrobic medialne gwiazdy z kilkudziesieciu lub klikuset "Mehmetow"
              • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 10:53
                I tej patologii socjalnej grzecznie placono Kindergeld, Sozialhilfe i Bog
                wie, co jeszcze. Nawet Kalifowi up Kölle, ktory zostal w tym samym kierunku
                odeslany, i ktoremu udowodniono oszustwa w pobieraniu socjalnych swiadczen
                dla calego klanu w Anatolii (mowa byly o przeszlo 300.000 tys Eur, nadal
                grzecznie placi sie ALG II. Zona dostala nawet odszkodowanie, bo jej maz
                zostal przedstawiny w mediach w niekorzystnym dla klanu swietle.
                • ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 11:25
                  Zgadzam się z faktem, że patologii socjalnej w ytm kraju nie brakuje.

Wątek dotyczył mężczyzny, który zginął z rąk (i nóg) dwóch niemieckich
                  wyrostków, ale już dryfuje w kierunku antytureckim - nic dodać, nic ująć.
                  • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 12:32
                    Zawsze, gdy dyskutuje sie o kryminalnej mlodziezy, srodowiska tureckie
                    drza z przerazenia. To dziala w mysl zasady: uderz w stol, nozyce sie
                    odezwa. Ciekawe, ze profil ofiary jest ciagle taki sam: niemiaszkowski
                    Steuerzahler. Czemu mlodziez nie bije Neubürger?
                    • ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 15:57
                      lepian4 napisał:

Ciekawe, ze profil ofiary jest ciagle taki sam: niemiaszkowski
                      > Steuerzahler. Czemu mlodziez nie bije Neubürger?

A kto ci powiedział, że nie bije?
                      Miałem kiedyś u siebie takiego czystej krwi niemieckiego robola,
                      którego ulubioną rozrywką w weekendy było "Türken- lub
                      Russenverkloppen". Napisałem, że miałem, bo kiedyś był na tyle
                      skuteczny, że zarobił na odsiadkę.

A tu specjalnie dla Marysi, żeby bogła zaczęć doszukiwać się tła
                      emigracyjnego:

sprawca1: Markus Sch.

sprawca2: Sebastian L.

sprawca3: Christoph T.
                      • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 16:15
                        Mialem kiedys u siebie robola!!
                        Janusz rece opadaja. Bylo to, przed zmienianiem rysopisow nielegalnych i
                        nieuczciwych "posrednikow", czy po inauguracji niemiaszkowych kursow?

W kwestii sprawcow powiem tylko, ze ich imiona to pryszcz: Sebastian (?) ma
                        sliczne kruczo-czarne wlosy. Innych sprawcow nie widzialem. To na mnie
                        zrobilo najwieksze wrazenie. Nie fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy
                        • ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 16:22
                          Jeszcze do niedawna uważałem cię za odrobinę bardziej rozgarniętego
                          od Asieka - przyszło mi zmienić zdanie - jesteś w podobnym stopniu
                          pierdolnięty.
                          • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 16:32
                            Jaka szkoda, ze nie zauwazylem wczesniej tego wyroznienia!
                      • maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 17:30
                        ja.nusz napisał:
                        > A tu specjalnie dla Marysi, żeby bogła zaczęć doszukiwać się tła
                        > emigracyjnego:
                        >
                        > sprawca1: Markus Sch.
                        >
                        > sprawca2: Sebastian L.
                        >
                        > sprawca3: Christoph T.

Nie mozna bylo tego zaraz po aresztowaniu podac do wiadomosci?
                        • ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 18:42
                          Mario, twoja naiwność jest ponownie rozbrajająca - zaraz po aresztowaniu, to
                          znaczy kiedy, 5 minut po nim? Wyobraź sobie, że przepływ informacji z policji
                          (dział do wspąpracy z mediami) do prasy zajmuje trochę czasu.

Lepian ma jednak na to dużo ciekawsze wytłumaczenie - bandytami są kruczowłosi
                          Turcy z wymyślonymi przez dziennikarzy aryjskimi imionami.

Rozbawiła mnie te żnowa historia nadwornego mitomana o napaści na niego przez
                          marokańskiego terrorystę - ale on dał poraz kolejny nauczkę temu azjatyckiemu
                          obrzezanemu bydłu.

Zaczynam się zastanawiać czy takie gnidy jak lepian i asiek lęgną się same czy
                          ktoś w tym pomaga.
                          • maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 19:10
                            Znaczy wtedy kiedy podano wiadomosc ze aresztowano sprawcow, a nie dopiero
                            wczoraj wieczorem.
                          • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 20:15
                            "Mialem kiedys u siebie robola!!" Siepacz bil Turkow i Ruskich i
                            zapierdalal dla Polaka! Czad. Twych mitow Januszku nikt nie rozwali
                            • ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 21:12
                              lepian4 napisał:

> "Mialem kiedys u siebie robola!!" Siepacz bil Turkow i Ruskich i
                              > zapierdalal dla Polaka!

Dla Polaka i dla Niemca - i nie był siepaczem, tylko niewyżytym młodzińcem z
                              móżdżkiem pokroju lepianowego.

>Czad. Twych mitow Januszku nikt nie rozwali

Od mitów żydowsko-turecko-marokańskich to ty jesteś specjalistą - a i teściowa
                              działa czasami z teleobiektywem w pociągu atakowanym przez anatolską konnicę.
                              • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 03:28
                                Alez oczywiscie. Przyjmiemy i wersje soft. Coz nam pozostalo?
                                Towarzyszu, fantazje macie zajebista.
                          • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 09:04
                            Odkrylem kolejna gnide rozpowszechniajaca niepawdziwe mity.

Nawet zniemczonych Japoncow ta zaraza nie oszczedza!
                            • ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 09:20
                              Ten Ujgur wrzeszczący na Japończyka to przecież klasyczny model lepian i asiek.
                              Po prostu wg motta: farbowany lis zjebał obrzezańca z Azji.
                              • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 09:58
                                Jak dobrze, ze sobie to wyjasnilismy. Zdaje sobie sprawe, ze dla ciebie taka
                                asocjalna postawa niczym cie nie zaskoczy. Wkoncu budowanie podwalin ewolucji
                                cywilizacyjnej na szabrownictwie i ´wyimaginowanym wyzysku rasistowskich
                                roboli na tylach wroga jest juz dla normalnego czlowieka godna potepienia
                                patologia. Niemniej, z perspektywy Mustermannow darmowe wystepy multikulti hip
                                hop fanow na tle Antify to juz niezly orzech do zgryzienia. Mozna sie w tym
                                pogubic. Zawsze, gdy mowa jest o kryminalnosci i resocjalizacji wsrod
                                mlodziezy wybiega jakis Januschek oder Jureek w obronie muzulmanow! Przeciez
                                nie o to chodzi, tylko o mlodziez i jej patologie. Przeciez kolor skory,
                                pochodzenie pradziadkow, wyznanie, predyspozycje muzyczne, cpanie i chlanie
                                alkoholu, nie powinno byc okolicznoscia lagodzaca. Niekiedy wrecz przeciwnie.
                                Mnie o wiele bardziej interesuje wykladnia prawa, ktore glosi, ze 17-latek
                                (wzyz) jest juz na tyle dojrzaly, ze moze sie bzykac, jezdzic autem...
                                Odpowiedzialnosci karnej za swe kryminalne czyny juz nie musi ponosic, bo
                                jednak nie jest jednak na tyle dojrzaly, by zrozumiec swe czyny.

P.S. Gdybym chcial zjebac Japonca, nie wydzieralbym sie, ze jestem
                                muzulmaninem! Myslisz, ze to jest tylko Tarnung?
                                • jureek Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 11:12
                                  lepian4 napisał:

> Zawsze, gdy mowa jest o kryminalnosci i resocjalizacji wsrod
                                  > mlodziezy wybiega jakis Januschek oder Jureek w obronie muzulmanow!

Qrwa mać, jak można tak kłamać w żywe oczy. Czy Ty myślisz, że ludzie są głupi i
                                  nie sprawdzą czytając chronologicznie ten wątek, kto w nim pierwszy z
                                  muzułmanami wyskakiwał? Ja nie odzywałem się w ogóle, a Janusz zabrał głos
                                  dopiero wtedy, gdy wątek już zaczął dryfować w kierunku muzułmańsko-tureckim.
                                  Przypomnij sobie, kto upominał się o imiona zatrzymanych, kto podejrzewał
                                  "migracyjny hintergrund", kto przy okazji jakiegoś "Mehmeta i Kalifa" jakiegoś
                                  przywoływał.

> Przeciez
                                  > nie o to chodzi, tylko o mlodziez i jej patologie.

Ty masz czelność nawoływać do ograniczenia rozmowy do patologii młodzieży bez
                                  względu na jej pochodzenie, a sam dyskutujesz o kruczo-czarnych włosach jednego
                                  ze sprawców? No chyba, że dla Ciebie sam fakt posiadania kruczo-czarnych włosów
                                  sam w sobie już jest patologią.
                                  Jura
                                  Teraz
                                  • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 11:50
                                    Jureek, wziales sie za cos, z czym zawsze masz problemy:
                                    Skruszony sprawdzilem chronologiczny przebieg tego watku:
                                    Na poczatku wspomnialem o resocjalizacji mlodziezy, pozniej
                                    wspominalem o urokach populacji socjalnej (Bumsenbonus), pozniej
                                    przytoczylismy kilka przykladow z zycia wzietych, faktycznie z
                                    tureckim tlem- to nie jest jednak dzis nic nadzwyczajnego. Pozniej
                                    januszkowi odpierdolilo, teraz tobie ostatnie szare komorki
                                    przegrzewa. Nic wiecej nie zauwazylem.
                                    Gdybys uwazniel czytal i skuteczniej analizowal zekst, zauwazylbys,
                                    ze o kruczoczarnych wlosach wspomnialem, gdy twoj podopieczny
                                    uradowany przytaczal nieanatolskie imiona sprawcow.
                                    tylko pomysl, jakimi pobudkami sie kierowalem? To wcale nie jest
                                    takie trudne.
                                    • jureek Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 12:09
                                      lepian4 napisał:

> Jureek, wziales sie za cos, z czym zawsze masz problemy:
                                      > Skruszony sprawdzilem chronologiczny przebieg tego watku:
                                      > Na poczatku wspomnialem o resocjalizacji mlodziezy, pozniej
                                      > wspominalem o urokach populacji socjalnej (Bumsenbonus), pozniej
                                      > przytoczylismy kilka przykladow z zycia wzietych, faktycznie z
                                      > tureckim tlem- to nie jest jednak dzis nic nadzwyczajnego. Pozniej
                                      > januszkowi odpierdolilo, teraz tobie ostatnie szare komorki
                                      > przegrzewa. Nic wiecej nie zauwazylem.

Potrafisz przyznać bez kręcenia, że temat tuecko-muzułmański pojawił się w tym
                                      wątku PRZED pierwszym wpisem Janusza? Wiec co pierniczysz, jakoby Janusz ten
                                      temat wywoływał.

> Gdybys uwazniel czytal i skuteczniej analizowal zekst, zauwazylbys,
                                      > ze o kruczoczarnych wlosach wspomnialem, gdy twoj podopieczny
                                      > uradowany przytaczal nieanatolskie imiona sprawcow.

Gdybyś uważniej czytał to zauważyłbyś, że Janusz nie podawał imion sprawców ot
                                      tak z siebie, tylko jako odpowiedź na wcześniejsze pretensje, że prasa tych
                                      imion nie podała oraz sugestie, że dlatego tych imion się nie podaje, żeby
                                      zataić, że sprawcy są imigrantami.

> tylko pomysl, jakimi pobudkami sie kierowalem? To wcale nie jest
                                      > takie trudne.

Dla mnie zrozumienie pobudek rasisty oceniającego ludzi po kolorze włosów i
                                      kształcie nosa zawsze będzie trudne. Po prostu na innych falach nadajemy.
                                      Jura
                                      • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 12:59
                                        Napisalem pozniej, ty upierasz sie przy przed. Biedny januszek, on w
                                        tym sie juz nie odnajdzie!Coz wracasz do dawnej formy stekania o
                                        niczym.
                                  • maria421 Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:28
                                    ....ja, ktora tutaj pierwsza przypomnialam Der Fall Mehmet, jak i prasa ktora w
                                    poniedzialek doniosla "Es sind Deutsche" !

Jezeli jest inaczej to prosze mi wytlumaczyc dlaczego tekst "Es sind Türken"
                                    bylby rasistowski a tekst "Es sind Deutsche" rasistowski nie jest.
                                    • ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:32
                                      maria421 napisała:

> ....ja, ktora tutaj pierwsza przypomnialam Der Fall Mehmet, jak i
                                      prasa ktora
                                      > w
                                      > poniedzialek doniosla "Es sind Deutsche" !
                                      >
                                      > Jezeli jest inaczej to prosze mi wytlumaczyc dlaczego tekst "Es
                                      sind Türken"
                                      > bylby rasistowski a tekst "Es sind Deutsche" rasistowski nie jest.

A kto twierdzi, że tekst "Es sind Türken" byłby rasistowski?

• jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:33
                                      maria421 napisała:

> Jezeli jest inaczej to prosze mi wytlumaczyc dlaczego tekst "Es sind Türken"
                                      > bylby rasistowski a tekst "Es sind Deutsche" rasistowski nie jest.

Nie wytłumaczę Ci, bo ani jeden ani drugi tekst, jesli jest prawdziwy,
                                      rasistowski nie jest.
                                      Jura
                                      • maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:41
                                        No to skad znowu zarzuty rasizmu w tym watku panowie Jurku&Januszku?
                                        • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:51
                                          maria421 napisała:

> No to skad znowu zarzuty rasizmu w tym watku panowie Jurku&Januszku?

A widzisz różnicę w stwierdzeniu faktu, że sprawcami byli Turcy, Niemcy, czy kto
                                          tam jeszcze, a spekulowaniem na zasadzie, jak coś złego, to na pewno imigranci?
                                          Podnoszenie koloru włosów to nie jest rasizm?
                                          Jura
                                          • maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:02
                                            jureek napisał:

> A widzisz różnicę w stwierdzeniu faktu, że sprawcami byli Turcy, Niemcy, czy kt
                                            > o
                                            > tam jeszcze, a spekulowaniem na zasadzie, jak coś złego, to na pewno imigranci?

Jezeli juz stwierdzilismy ze "Es sind Türken" nie byloby rasizmem, to dlaczego
                                            spekulowanie ze sprawcami byli imigranci jest rasizmem?

> Podnoszenie koloru włosów to nie jest rasizm?

Nie. Kolor wlosow nie okresla rasy.

>
                                            • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:22
                                              Podobnie, jak fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy.
                                              • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:27
                                                lepian4 napisał:

> Podobnie, jak fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy.

Masz jakieś dowody, że te imiona dziennikarze wymyslili, czy jak zwykle, tak
                                                sobie pier...lisz?
                                                Zmówili się wszyscy dziennikarze od lewa do prawa, tak?
                                                Jura
                                                • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:15
                                                  Tylko w przypadku przestepcow z Europy Wschodniej podaje sie
                                                  prawdziwe imiona, nazwiska, aktualne zdjecia, dane dotyczace
                                                  rodziny, krewnych etc. Jesli tego sie nie czyni, kladzie sie silny
                                                  nacis, na opinie bieglych, typu tlumacz przysiegly. Wspomne chocby
                                                  Tanje Ott. Wystarczy? Dopiero po licznych protestach wrazliwych
                                                  Bürger postarano sie o nalezyte zagwarantowanie praw osoby jedynie
                                                  odkarzonej o dokonanie przestepstwa. W takich zwykle przypadkach
                                                  nigdy nie podaje sie prawdziwych informacjo dotyczacych
                                                  identyfikacji oskarzonej osoby. Co do pierdolenia, to odrobina
                                                  wysilku i krytyczniej postrzegal bys swa sztucznie pielegnowana
                                                  wrazliwosc spoleczna: sniada cera, kruczoczarne wlosy... Jeszcze
                                                  wasik pod nosem i mamy Hitlera!
                                                  • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:22
                                                    Pytałem o dowody, a w odpowiedzi dostałem kolejną porcję pieprzenia trzy po
                                                    trzy. Czego zresztą mogłem się po Lepianie spodziewać.
                                                    Jura
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:27
                                                    Tradycyjnie nic nie rozumierz i dorzucasz silna porcje awersji i
                                                    uprzedzen. Czego mozna bylo sie po tobie spodziewac?
                                                  • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:35
                                                    lepian4 napisał:

> Tradycyjnie nic nie rozumierz i dorzucasz silna porcje awersji i
                                                    > uprzedzen.

Twierdzisz, że dziennikarze wymyslili imiona aresztowanych bandytów. Gdy proszę
                                                    o dowody, pieprzysz od rzeczy o przestępcach pochodzenia wschodnioeuropejskiego
                                                    i o kruczo-czarnych włosach jednego z zatrzymanych, tak jakby ktoś o takich
                                                    włosach nie mógł mieć na imię Sebastian. Sam wymyśliłeś tę tezę o wymyślonych
                                                    imionach, czy "kamarady" takie instrukcje Ci dali?
                                                    Jura
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:38
                                                    Nie, te instrukcje dostalem od Emily Erdbeer. Grzeczne dzieci moga
                                                    ja spotkac. Nie mam pojecia, jak to jest szara strefa.
                                                  • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:55
                                                    lepian4 napisał:

> Nie mam pojecia, jak to jest szara strefa.

Mógłbyś to zdanie napisać jeszcze raz (może być po niemiecku), bo nie wiem, o co
                                                    Ci chodzi? Zgubiłeś literkę "z"? Chciałeś napisać, że nie masz pojęcia, jak to
                                                    jest z szarą strefą? A co ma do rzeczy szara strefa? Pytałem o dowody na to, że
                                                    dziennikarze wymyślili sobie imiona aresztowanych bandytów.
                                                    Jura
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 16:28
                                                    Obowiazkiem dziennikarzy jest wymyslec fikcyjne imiona. In unserem
                                                    Kulturkreis ist das eben üblich, hier wird ja nicht nach
                                                    Schwanzlänge entschieden. In dieser Hinsicht müssen sich wohl einige
                                                    Neubügrer an diese Grundregel gewöhnen.
                                                  • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 16:37
                                                    lepian4 napisał:

> Obowiazkiem dziennikarzy jest wymyslec fikcyjne imiona.

Gdzie ten obowiązek jest sformułowany? Bo to co niżej wybełkotałeś po niemiecku
                                                    nie wygląda mi na cytat z kodeksu etyki dziennikarskiej.
                                                    Jura
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 18:51
                                                    Popros januszka. Juz wielokrotnie wklejal tu kodeks karny.
                                                  • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 18:59
                                                    lepian4 napisał:

> Popros januszka. Juz wielokrotnie wklejal tu kodeks karny.

Zawsze tak się innymi próbujesz wyręczać, pasożycie? Sorry, ale to nie Janusz
                                                    twierdził, że dziennikarze zmyślili imiona, tylko Ty, więc od Ciebie, a nie od
                                                    Janusza oczekuję udowodnienia tej tezy.
                                                    Jura
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 04:15
                                                    Jureek, zwykle prowadzisz niski poziom dyskusji, po co go jeszcze
                                                    zanizasz? Niczego nie twierdze, wspominam fakty. Podalem ci cenna
                                                    informacje odnosnie januszka, ktory wygrazal swego czasu wszystkim
                                                    konteahentom kodeksem karnym. Mial taka faze blogoslawionej
                                                    sprawiedliwosci spolecznej. Pozniej cieklo mu z nogawki. Warto o tym
                                                    pamietac
                                                    Swiadom swych niedoskonalosci wygooglowalem specjalnie dla ciebie
                                                    ponizsze dyrektywy:

Zurückhaltung bei laufender Ermittlung

Nach der Entscheidung der 1. Kammer des Ersten Senats (Az: 1 BvR
                                                    1107/09 - Beschluss vom 10. Juni 2009) gehören Straftaten zum
                                                    Zeitgeschehen, deren Vermittlung Aufgabe der Presse ist.

Zurückhaltung bei der Namensnennung muss die Presse dagegen während
                                                    laufender Ermittlungen üben, dort muss laut Gericht die
                                                    Unschuldsvermutung berücksichtigt werden. Auch darf der unantastbare
                                                    Kern der Privatsphäre nicht verletzt werden. Auch über länger
                                                    zurückliegenden Straftaten darf nicht ohne weiteres berichtet
                                                    werden, weil sonst das Recht des Täters auf Wiedereingliederung in
                                                    die Gesellschaft verletzt sein kann. Dieses Resozialisierungsgebot
                                                    verschaffe Tätern aber keinen absoluten Schutz gegen Medienberichte."

Jest jesczszce caly szereg wskazowek chroniacy prywatna sfere
                                                    bliskich i krewnych. Nie bede jedank przeciazal twej wiedzy
                                                    truskawkowej, bo gdy jestes überfordert, robisz sie zwyczajnie
                                                    nieprzyjemny.

Jesli dziennikarze naruszyli obowiazujace prawo, beda bekac.
                                                    Tak, jak to mialo miejsce z Tanja Ott.
                                                  • ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:03
                                                    I ten wygooglowany cytat ma być niby dowodem na to, że imiona tych oprychów z
                                                    Monachim zostały wymyślone?
                                                    Może on być jedynie dowodem na niedotlenienie twojej czachy.
                                                    Gdybyś dosypiał, może nie pierdoliłbyś tak od rzeczy.
                                                  • ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:41
                                                    Lapianka cierpi najwyraźniej na samouwielbienie, a w rzyczywistości
                                                    mamy tu do czynienia ze zwykłym brunatnym szczylem.
                                                    Dramatem jest, że ta kreatura zdążyła się już rozmnożyć.
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:44
                                                    Osiagasz "szczyt" swych intelektualnych mozliwosc. Teraz pozostalo
                                                    nam tylko poczekac, az nas szczodrze obrzucasz gownem
                                                  • ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:46
                                                    lepian4 napisał:

> Osiagasz "szczyt" swych intelektualnych mozliwosc. Teraz pozostalo
                                                    > nam tylko poczekac, az nas szczodrze obrzucasz gownem

Nas? A ilu was tu jest?
                                                    Nie strasz, znów się szykuje miot?
                                              • maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 19:57
                                                lepian4 napisał:

> Podobnie, jak fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy.

Lepian, jak sie okaze ze to sa Niemcy z dziada pradziada to bedzie Ci glupio.
                                                • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 04:19
                                                  Sebastiana i jego kolegow pokazywano w mediach. Koloru oczu nie
                                                  mozna bylo zidentyfikowac ze wzgledu na czarna belke. Powtorze sie,
                                                  gdyby ja tak przeniesc pod nosek, uczesac z przedzialkiem... Ach,
                                                  bylby sniady Adi!
                                                  • maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:02
                                                    Nie dziwilabym sie gdyby podane imiona sprawcow byly fikcyjne, byloby to moze
                                                    zgodne np. z tym dokumentem:

sgv.im.nrw.de/lmi/owa/lr_vbl_detail_text?anw_nr=7&vd_id=11225&vd_back=N
                                                    jednakze dopoki nie wiemy nic napewno, nie mozemy oceniac.
                                                  • ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:15
                                                    Mario, czy mam rozumieć, że dopuszczasz następującą wersję?:

Markus Sch. to może być w rzeczywistości Ali Ü.

Sebastian L. to Mehmet A.

a Christoph T. to np. Mściwoj Ch.
                                                  • maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:43
                                                    Januszku, a czy Ty mozesz , w swietle zalinkowanego przeze mnie tekstu, taka
                                                    wersje wykluczyc?
                                                  • ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 10:43
                                                    maria421 napisała:

> Januszku, a czy Ty mozesz , w swietle zalinkowanego przeze mnie
                                                    tekstu, taka
                                                    > wersje wykluczyc?

Mogę.

PS.
                                                    Masz manię odpowiadania pytaniem na pytanie.
                                                  • maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 11:15
                                                    ja.nusz napisał:

> maria421 napisała:
                                                    >
                                                    > > Januszku, a czy Ty mozesz , w swietle zalinkowanego przeze mnie
                                                    > tekstu, taka
                                                    > > wersje wykluczyc?
                                                    >
                                                    > Mogę.

Na jakich podstawach?

> PS.
                                                    > Masz manię odpowiadania pytaniem na pytanie.

Tylko na niektore pytania, Januszku.
                                                    >
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 10:03
                                                    Nie wiem, czym sie kierujesz, piszac takie pierdoly:

Tutaj znajdziesz inne multikulti kwiaty, tez sa Niemcami, choc do
                                                    Niemcow, ktorych tak namietnie przesladujesz, im jest cholernie
                                                    daleko:
                                                    Niemiaszek 1

Niemiaszek 2

Niemiaszek 3

Kolega Niemiaszka 1, Houssain Al Malla+belka na oczach, wyglada tak
                                                    samo, jak Sebastian. I tyle jest warte to antyfaszystowskie
                                                    podniecanie sie.
                                                  • ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 10:41
                                                    lepian4 napisał:

Tutaj znajdziesz inne multikulti kwiaty, tez sa Niemcami, choc do
                                                    > Niemcow, ktorych tak namietnie przesladujesz, im jest cholernie
                                                    > daleko:

Ja prześladuję Niemców? Chyba coś ci się znów pojebało z niewyspania.
                                                    Wielokrotnie pisałem jednak, że o odruch wymiotny przyprawiają mnie
                                                    takie pseudoniemieckie niedojebki ja ty i asiek.
                                                  • lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 11:07
                                                    Coz za antyfaszystowskie dolegliwosci:
                                                    - bezsennosc
                                                    - notoryczna biegunka
                                                    - wymioty
                                                    - sex na miekko...!

Zal mi ciebie
                                                  • thunder-mug pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:13
                                                    ja.nusz napisał:

Cytat
                                                    > lepian4 napisał:
                                                    >
                                                    > Tutaj znajdziesz inne multikulti kwiaty, tez sa Niemcami, choc do
                                                    > > Niemcow, ktorych tak namietnie przesladujesz, im jest cholernie
                                                    > > daleko:
                                                    >
                                                    > Ja prześladuję Niemców? Chyba coś ci się znów pojebało z niewyspania.
                                                    > Wielokrotnie pisałem jednak, że o odruch wymiotny przyprawiają mnie
                                                    > takie pseudoniemieckie niedojebki ja ty i asiek.
                                                    >

On prześladuje tylko niemieckich faszystów....
                                                  • lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:23
                                                    Ta, w Hamburgu ostatnio 90- ciu faszyzujacych NPD-Anhänger spotkalo
                                                    sie z tak silnym gniewem Januszkis z Antify, ze faktycznie przez
                                                    najblize lata nikomu nie wpadnie do glowy publicznie cokolwiek
                                                    wypowiadac o faszyzmie. Ergo, faszystow juz nie ma. Pozostalo
                                                    jedynie zdemolowane miasto. Steuerzahler sa jednak cierpliwi i
                                                    nehmen gerne diese Umstände na swoje bary. Wsi spokojna, wsi wesola.
                                                  • maria421 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:30
                                                    Lepian, chciales chyba powiedziec ze nie ma rechtsextreme faszystowsmile
                                                    Zostali pokonani przez linksextreme faszystow.
                                                  • lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 12:01
                                                    Ja juz nic nie rozumiem.
                                                  • maria421 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 12:34
                                                    lepian4 napisał:

> Ja juz nic nie rozumiem.

To bardzo proste- Antifa to tez jest fasmile
                                                  • lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 13:38
                                                    Jest nawet mydelko fa. To jest pewnie jakis szyfr.
                                                  • ja.nusz Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:53
                                                    Lepianko, ty już o demolce w Hamburgu napisałeś więcej na różnych
                                                    forach GW niż wszystkie niemieckie media razem wzięte.
                                                    To że w swoich bredniach przekrźcasz fakty jest już normalką.
                                                    I na wszystkich tych forach zostałeś potraktowany jednakowo - jak
                                                    niedorobionyny szczyl, któremu wydaje się że pożarł wszystkie rozumy.
                                                    I jedna gorąca prośba: nie rozmnażaj się więcej.
                                                  • lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:59
                                                    To, ze z toba towarzyszu rozmawia sie w licbie mnogiej, rozumiem.
                                                    Nie rozumiem jednak twych aluzji, jakobym opowiadal o twym przez
                                                    ciebie obzyganym i obsranym Hamburgu na wielu forach. Nie mam tak
                                                    duzo czas, co ty. Zagladam tu, gdy sciagam dane. To zwykle trwa.
                                                    Ot, taki nasz Geduldsspiel.
                                                    Bardzo sie jednak ciesze i dziekuje za niezwykle cenna wskazowke.
                                                    Twa wypowiedz jest jak zwykle wysmienita, przepojona obiektywizmem,
                                                    wiedza, elokwencja... Mam nadzieje, ze nie przekrźceszczylem teraz
                                                    faktow.
                                                  • ja.nusz Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 12:45
                                                    lepian4 napisał:

> Nie rozumiem jednak twych aluzji, jakobym opowiadal o twym przez
                                                    > ciebie obzyganym i obsranym Hamburgu na wielu forach. Nie mam tak
                                                    > duzo czas, co ty. Zagladam tu, gdy sciagam dane. To zwykle trwa.

Pogrzeb dla odmiany trochę w swoich własnych wpisach na różnych
                                                    forach GW, to może sobie przypomnisz.
                                                    To twoje forumowe kapusiostwo pozwala pospekulować - czy ty
                                                    przypadkiem nie jesteś miękkim chujem robiony przez asieka? - DNA
                                                    wypisz wymaluj takie samo.

A jako przykład twoich bredni wypisywanych o zamieszkach w HH
                                                    zacytuję:
                                                    "...tysiące(!) lewaków rozjebało pół miasta" - nic dodać nic ująć.
                                                  • thunder-mug Ponieważ moje DNA jest takie wartościowe... 17.09.09, 13:03
                                                    ja.nusz napisał:

Cytat
                                                    To twoje forumowe kapusiostwo pozwala pospekulować - czy ty
                                                    przypadkiem nie jesteś miękkim chujem robiony przez asieka? - DNA
                                                    wypisz wymaluj takie samo.

Tak, tak...

Ja nigdy nie zaprzeczałem ojcostwu...

Ponieważ moje DNA jest takie wartościowe,

banki DNA z całego świata prosiły mnie o donation...
                                                  • lepian4 Re: Ponieważ moje DNA jest takie wartościowe... 17.09.09, 13:20
                                                    Tatus?
                                                  • thunder-mug Re: Ponieważ moje DNA jest takie wartościowe... 17.09.09, 13:25
                                                    lepian4 napisał:

Cytat
                                                    > Tatus?

Januszek ma dostęp do Banku danych MOSSADu...

MOSSAD wie wszystko...
                                                  • lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 13:20
                                                    Gdy jest mi zle, czytam twoja powiesc pijanym o patriocie
                                                    wedrowniczku. Mam takie mazenie, by kiedys pokazanao na ARTE
                                                    ekranizacje tego eposu narodowego. Sam sobie pogrzeb w swych
                                                    smieciach. Nie masz innych zmartwien?
                                                  • ja.nusz Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:39
                                                    thunder-mug napisała:

> On prześladuje tylko niemieckich faszystów....[/b]

Asieku, jak już chyba zauważyłeś dla ciebie mam odpowiedź
                                                    standartową: spierdalaj pseudoniemiecki niedojebku.
                                                  • thunder-mug "standardową " proszę przez "d" 17.09.09, 11:53
                                                    ja.nusz napisał:

Cytat
                                                    > thunder-mug napisała:
                                                    >
                                                    > > On prześladuje tylko niemieckich faszystów....
                                                    >
                                                    > Asieku, jak już chyba zauważyłeś dla ciebie mam odpowiedź
                                                    > standartową: spierdalaj pseudoniemiecki niedojebku.
                                                    >

Kochany Januszku, jak już chyba zauważyłeś dla ciebie mam odpowiedź
                                                    standardową: Niezwykle ubogie słownictwo...

("standardową " proszę przez "d" )
                                                  • ja.nusz Re: "standardową " proszę przez "d" 17.09.09, 11:59
                                                    Powiedz mi Asieku, czy jakieś słowo napisane prawidłowo czy z błędem
                                                    zmieni coś w fakcie, że ty jesteś pierdolnięty?
                                                    Nie wymagaj od nikogo, żeby w kontaktach z tobą wspinał się na
                                                    wyżyny kunsztu językowego. Do kontaktów z tobą wystarczy kilka
                                                    standarDowych wulgaryzmów i odrobina obrzydzenia ogólnego.
                                                  • thunder-mug "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 12:24
                                                    ja.nusz napisał:

Cytat
                                                    > Powiedz mi Asieku, czy jakieś słowo napisane prawidłowo czy z błędem
                                                    > zmieni coś w fakcie, że ty jesteś pierdolnięty?
                                                    > Nie wymagaj od nikogo, żeby w kontaktach z tobą wspinał się na
                                                    > wyżyny kunsztu językowego. Do kontaktów z tobą wystarczy kilka
                                                    > standarDowych wulgaryzmów i odrobina obrzydzenia ogólnego.

Cytat
                                                    Wasnt Göring known for his statement

"Wer Jude ist, und wer nicht, entscheide immer noch ich"

- "I decide who's jewish and who's not".

He made his point quite clear, didn't he?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"I decide who's German and who's not"
                                                    (Januszek)

http://www.theaerodrome.com/forum/people/42300-how-i-hate-man-3.html
                                                  • ja.nusz Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 12:52
                                                    Aścieku, twój germanizm tak ostro z ciebie emanuje, że chyba pora
                                                    zmienić pampersa.
                                                  • thunder-mug Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 13:22
                                                    ja.nusz napisał:

Cytat
                                                    > Aścieku, twój germanizm tak ostro z ciebie emanuje, że chyba pora
                                                    > zmienić pampersa.

Czyli będą mnie deportować na Madagaskar?

A jeżeli napiszę odpowiednie podanie, to może pani Czosnekowa skorzysta z prawa łaski?
                                                  • ja.nusz Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 13:28
                                                    thunder-mug napisała:
                                                    >
                                                    > Czyli będą mnie deportować na Madagaskar?

Za wysokie koszty transportu - myślę, że gdzieś dużo bliżej znajdzie
                                                    się jakieś wysypisko śmieci.
                                                  • thunder-mug Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 13:39
                                                    ja.nusz napisał:

Cytat
                                                    > thunder-mug napisała:
                                                    > >
                                                    > > Czyli będą mnie deportować na Madagaskar?
                                                    >
                                                    > Za wysokie koszty transportu - myślę, że gdzieś dużo bliżej znajdzie
                                                    > się jakieś wysypisko śmieci.
                                                    >

To znaczy się, że

Mrs Garlicowa odrzuciła moje podanie o ułaskawienie?
                                                  • lepian4 Re: "standardową " proszę przez "d" 17.09.09, 12:00
                                                    Pseudoniemiecki niedojebku, chcialbym sie z toba zaprzyjaznic.

Podpis:
                                                    Brunatna gnida miekkim chujem jebana i przez januszka wielokrotnie
                                                    obsrana
                                            • jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:25
                                              maria421 napisała:

> Jezeli juz stwierdzilismy ze "Es sind Türken" nie byloby rasizmem, to dlaczego
                                              > spekulowanie ze sprawcami byli imigranci jest rasizmem?

Bo jedno jest stwierdzeniem faktu, a drugie spekulowaniem i uogólnianiem, że jak
                                              coś złego to Turcy.

> > Podnoszenie koloru włosów to nie jest rasizm?
                                              >
                                              > Nie. Kolor wlosow nie okresla rasy.

No i zaczyna się. Co w takim razie Twoim zdaniem określa rasę? Gadanie Asieka o
                                              żydowskich krzywych nosach też Twoim zdaniem nie jest rasizmem?
                                              Jura
                                              • maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 19:40
                                                jureek napisał:

> Bo jedno jest stwierdzeniem faktu, a drugie spekulowaniem i uogólnianiem, że ja
                                                > k
                                                > coś złego to Turcy.

Spekulowanie to wynika jednak nie z uprzedzenia lecz ze statystyki wg. ktorej
                                                wiekszosc mlodocianych przestepcow ma pochodzenie tureckie lub arabskie.

> No i zaczyna się. Co w takim razie Twoim zdaniem określa rasę? Gadanie Asieka o
                                                > żydowskich krzywych nosach też Twoim zdaniem nie jest rasizmem?
                                                > Jura

Co sie zaczyna, Jurku? Uwazasz ze to kolor wlosow okresla rase? Szczegolnie w
                                                czasach kiedy mozna miec wlosy w kazdym kolorze wedlug palety farb u fryzjera?
                            • thunder-mug Spoko! 16.09.09, 10:14
                              lepian4 napisał:

Cytat
                              > Odkrylem kolejna gnide rozpowszechniajaca niepawdziwe mity.
                              >
                              > Nawet zniemczonych Japoncow ta zaraza nie oszczedza!

Spoko!

Einzelfall...
                              • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 10:41
                                Tez tak myslalem. Spojrzalem niestety na Leserkommentare:. A tam sa takie
                                perelki: "Übrigens ist meine Freundin Ausländerin. Sie fühlt sich in keiner
                                Weise von Deutschen bedroht, ausser sie haben einen Namen wie Kemal oder Oman
                                usw. Von solchen wird sie immer wieder angepöbelt und bedroht! "

Porownajmy to z oryginalem:
                                "Bis dahin hatte der Japaner, der seit 35 Jahren in Köln lebt, keinerlei
                                fremdenfeindliches Gebaren ihm gegenüber erlebt.
                                Das änderte sich, als er
                                auf dem Weg in die Philharmonie in einer Kalker U-Bahn-Station auf die Bahn
                                wartete und ein junger Mann (verkappter Moslem) die Treppe herunterkam.

Zwei gleiche Einzelfälle, to juz jest w najlepszym przypadku Ausnahmefall.
                                Prosze wiec nie siac zametu. Januszek jeszcze sie zdenerwuje i nas poprawi.
                                • ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 11:03
                                  Tak dla porównania:

przykład nr 1:

Muskularny moslem wyzywa Japończyka od morderców itd. na peronie.

przykład nr 2:

lepian bluzga na Turków nazywając ich dzikim azjatyckim, obrzezanym
                                  bydłem.

Obie sytauacje odbywają się na terenie Republiki Federalnej Niemiec.
                                  Wszystkie wymienione postacie posiadają tło emigracyjne.

Czy zauważasz może jekąkolwiek różnicę między tym agresywnym
                                  moslemem a tobą? Ja żednej - bo żadnej nie ma.
                                  • jureek Re: Spoko! 16.09.09, 11:15
                                    ja.nusz napisał:

> Czy zauważasz może jekąkolwiek różnicę między tym agresywnym
                                    > moslemem a tobą? Ja żednej - bo żadnej nie ma.

Ja jedną drobną różnicę zauważam. Tamten Ujgur był muskularny, a Lepiana
                                    umięśnionego nie bardzo sobie potrafię wyobrazić big_grin
                                    Jura
                                    • thunder-mug Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:28
                                      jureek napisał:

Cytat
                                      > ja.nusz napisał:
                                      >
                                      > > Czy zauważasz może jekąkolwiek różnicę między tym agresywnym
                                      > > moslemem a tobą? Ja żednej - bo żadnej nie ma.
                                      >
                                      > Ja jedną drobną różnicę zauważam. Tamten Ujgur był muskularny, a Lepiana
                                      > umięśnionego nie bardzo sobie potrafię wyobrazić big_grin
                                      > Jura
                                      >
                                      >

Mateusz Wierzbicki

Dlatego żądam, aby każdy forumowicz się tu przedstawił, jak ten pan w filmie...
                                      • ja.nusz Re: Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:41
                                        thunder-mug napisała:

> Dlatego żądam, aby każdy forumowicz się tu przedstawił, jak ten
                                        pan w filmie...

Na co więc czekasz? - zaczynaj.
                                        • thunder-mug Re: Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:51
                                          ja.nusz napisał:

Cytat
                                          > thunder-mug napisała:
                                          >
                                          > > Dlatego żądam, aby każdy forumowicz się tu przedstawił, jak ten
                                          > pan w filmie...
                                          >
                                          > Na co więc czekasz? - zaczynaj.
                                          >

Ja mam taką faszystowską mordę...

I pełno piegów na buzi od tej nocnikowej Januszowej chlapaniny...
                                          • ja.nusz Re: Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:58
                                            thunder-mug napisała:

> Ja mam taką faszystowską mordę...

Nareszcie trochę szczerości.
                                      • jureek Re: widzisz tchórzu 16.09.09, 11:59
                                        Niektórzy mają odwagę pisać pod własnym imieniem i nazwiskiem, nie to co Asiek,
                                        który już nie wiadomo ilu nicków używał.
                                        Jura
                                    • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 11:36
                                      Bardzo smieszne, zwlaszcza, ze przy przecietnym Japoncu, kazdy flet
                                      czuje sie umiesniony.
                                      Powinienes tez w tym wieku wiedziec, ze miesnie wyrobic mozna sobie
                                      nie tylko na plantacji truskawek.
                                  • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 11:40
                                    Nie zmienilem nikomu zyciorysu.
                                    Nikomu tutaj nie wygrazalem uzyciem sily.

Widzisz teraz wiecej roznic?

Juz tobie i twemu mecenasowi tlimaczylem, ze nie jestem emigrantem.
                                    Zacznij wreszcie myslec!
                                    • jureek Re: Spoko! 16.09.09, 11:47
                                      lepian4 napisał:

> Juz tobie i twemu mecenasowi tlimaczylem, ze nie jestem emigrantem.

Tak, tak. Polskiego nauczyłeś się na kursach w Volkshochschule.
                                      Jura
                                      • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 11:59
                                        Jesli chcesz, mozemy kontynuowac ten watek po fracusku, esperanto...
                                        • jureek Re: Spoko! 16.09.09, 12:24
                                          lepian4 napisał:

> Jesli chcesz, mozemy kontynuowac ten watek po fracusku, esperanto...

I jeszcze wciskaj może kit, że udzielasz się na francuskim forum jakiegoś
                                          francuskiego miasteczka wielkosci Gorzowa.
                                          Nudle to Ty wieszaj komu innemu.
                                          Jura
                                          • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 13:14
                                            Jureek, mnie faktycznie interesowaly opinie odnosnie resocjalizacji
                                            mlodziezy. Ale skoro interesuje cie moj Stammbaum...? Glupolku,
                                            strzelasz samobojki. Nie mam do ciebie o to pretensji. Wiedza nie
                                            grzeszysz, wiec nie bede od ciebie wymagal zbyt wiele. Wspominasz o
                                            Gorzowie. Faktycznie jest mi bliski. Nie tylko mi, ale calej mojej
                                            rodzinie. By zadowolic twa wscibskosc dodam, ze juz przynajmniej od
                                            300 lat. Swego czasu duzo Francuzow tam zajezdzalo. Nie brakowalo
                                            tez Holendrow... Nie kazdemu Stammbaum zaczal sie w 1945 roku z woli
                                            Jozefa S. Tyle samo laczy mnie z Bydgoszcza, Tczewem... tam tez
                                            zerkam. Ciekawi mnie, co tam w trawie piszczy po gloryfikowanym
                                            przez januszka szabrowniczym oswajaniu krajobrazu. Troche sie
                                            poczulem zawtstydzony, bo jesli nie myli mnie pamiec, sa tez moje
                                            wpisy na forum kobieta. Ciekawe, do jakich wnioskow dojsc moze w
                                            takich okolicznosciach taki inteligent, jak ty?

• ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 12:37
                                          lepian4 napisał:

> Jesli chcesz, mozemy kontynuowac ten watek po fracusku,
                                          esperanto...

Propozycja jest kretyńska z dwóch powodów.

1. Zbyt mało forumowiczów zna piękny język francuski.

2. Ze stuprocentową pewnością można stwierdzić, że nikt poza lepianem
                                          nie włada tu esperantem - jesto bowiem język dla nawiedzonych
                                          pojebów.
                                          • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 12:57
                                            Pojebane sa jedynie twoje komentarze, bo znajomosc jezyka o niczym
                                            jeszcze nie swiadczy.
                                    • ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 11:50
                                      lepian4 napisał:

> Nie zmienilem nikomu zyciorysu.
                                      > Nikomu tutaj nie wygrazalem uzyciem sily.

Za chwilę chyba rozpłaczę się ze wzruszenia.

> Juz tobie i twemu mecenasowi tlimaczylem, ze nie jestem
                                      emigrantem.
                                      > Zacznij wreszcie myslec!

Zauważasz jakie bzdury wypisujesz?
                                      Powtarzenie w kółko, że nie jesteś emigrantem nazywasz tłumaczeniem?

Nie ma to zresztą najmniejszego znaczenia czy jesteś emigrantem czy
                                      nie.
                                      Zadowól się statusem wypierdka PRL-u.
                                      • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 11:56
                                        PRL znam z twoich opowiadan
                                        • ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 12:08
                                          lepian4 napisał:

> PRL znam z twoich opowiadan

A jakie to ma znaczenie skąd znasz PRL?

Lepianie, jaki twój status by nie był, nie zmieni to twojej
                                          brunatnej natury.
                                          • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 12:55
                                            Ano takie ma znaczenie, ze jaki nauczyciel, taka wiedza.
                                            Zreszta, jesli cos znam raczej z opowiesci, dlaczego towarzysze
                                            stawiacie mnie w szeregu wtajemniczonych?
                                            • ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 13:25
                                              lepian4 napisał:

> Ano takie ma znaczenie, ze jaki nauczyciel, taka wiedza.
                                              > Zreszta, jesli cos znam raczej z opowiesci, dlaczego towarzysze
                                              > stawiacie mnie w szeregu wtajemniczonych?

Lepianko, ktoś może być wypierdkiem PRL nie spędziwszy w niej ani
                                              sekundy - jesteś przecież tego żywym dowodem.

A Esperanto? Toć to czysty "kulmino de la seksumado" - dla pojebów
                                              oczywiście.
                                          • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 13:00
                                            Mi jest dobrze z ma brunatna natura. zajmij sie lepiej czyms
                                            pozytecznym.
                                            • jureek Re: Spoko! 16.09.09, 13:07
                                              lepian4 napisał:

> Mi jest dobrze z ma brunatna natura.

Co do tego nigdy wątpliwości nie było.

> zajmij sie lepiej czyms
                                              > pozytecznym.

Rozkazywać to se możesz swoim dzieciom, a i to do czasu.
                                              Jura
                                              • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 13:15
                                                Bedziesz tak stekal do swej usranej smierci?
                                                • jureek Re: Spoko! 16.09.09, 13:35
                                                  lepian4 napisał:

> Bedziesz tak stekal do swej usranej smierci?

Jak Ci nie pasuje, możesz sobie mnie wygasić. Nie będziesz miał z tym problemów,
                                                  bo piszę cały czas pod tym samym nickiem.
                                                  Jura
                                      • lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 12:02
                                        Mozesz rozwinac swa mysl zawarta w pytaniu: "Powtarzenie w kółko, że
                                        nie jesteś emigrantem nazywasz tłumaczeniem?"
                                        O jakie tlumaczenie ci chodzi? Ze niby ja sie tobie tlumacze, czy
                                        fakt ten cokolwiek tlumaczy...?
                  • maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 13:20
                    ja.nusz napisał:

> Wątek dotyczył mężczyzny, który zginął z rąk (i nóg) dwóch niemieckich
                    > wyrostków, ale już dryfuje w kierunku antytureckim - nic dodać, nic ująć.
                    >

Prasa podala ze sa to obywatele niemieccy (ciekawe dlaczego w Niemczech ten fakt
                    musi byc podkreslony w prasie), lecz nie podala ich imion, jak to normalnie robi.
                    To wystarczy zeby podejrzewac ze sa to obywatele niemieccy z podlozem migracyjnym.
                  • lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 15:27
                    Watek dotyczy resocjalizacji mlodziezy. Juz na poczatku optowalem, by chlopcom
                    zalatwic Ausbildungsplatz. Tak bylo w podobnych przypadkach, a ze wyszystkie
                    byly getürkt, to juz inna bajka
    • thunder-mug deutsche Staatsbürger... 14.09.09, 11:25
      deutsche Staatsbürger

A teraz czekam tylko na dowody, że mieli blond włosy i niebieskie oczy i byli członkami NPD...

Cytat
      (...)
      Die mutmaßlichen Täter sind deutsche Staatsbürger. Der 18-Jährige, der zur Tatzeit angetrunken war, ist wegen schwerer Körperverletzung, räuberischer Erpressung und Diebstahls vorbestraft, sagte der Münchner Staatsanwalt Laurent Lafleur am Sonntag.
      (...)

http://www.zeit.de/newsticker/2009/9/14/iptc-bdt-20090912-420-22373506xml
    • thunder-mug Und wieder mal gequirlter Dünnschiss! 14.09.09, 20:12

Und wieder mal gequirlter Dünnschiss!

Niemiaszki tak kochają zagranicznych Kulturbereicherer, że brzydkiemu Kochowi za jego niegościnne zachowanie względem uwielbianych Gastarbeiterów wstrzymali 12% głosów elektoratu...

I to nie tylko pierdolony SPIEGEL takie bzdury pisze, cała niemiaszkowa prasa robi z niemiaszkowych mózgów Dünnschis!

Na Kocha głosowoło 12% mniej wyborców nie dlatego, że był tak brzydki do uwielbianych Kulturbereicherer;

Na Kocha głosowało 12% mniej wyborców, bo wprowadził opłatę za studia...

Ale Niemiaszki uwielbiają gdy im prasa z mózgów Dünnschis robi....

A pierdolony SPIEGEL nie jest niczym innym, aniżeli BILD für Intellektuelle...

Przed 1945 rokiem Dr. Goebbels prasę "ujednolicał", a kto obecnie jest odpowiedzialny za takie pierdoły na tak niskim poziomie?

Za Dr. Goebbelsa tak prymitywnie nie manipulowano...

CSU fürchtet Koch-Effekt

Cytat(...)
      Die Koch-Nummer - das war der Wahlkampf des hessischen Ministerpräsidenten im Januar 2008. Als damals kurz vor Weihnachten ein türkischstämmiger 20-Jähriger und ein 17-jähriger Grieche einen Pensionisten in der Münchner U-Bahn beinahe zu Tode geprügelt hatten, witterte Koch das große Thema: "Wir haben zu viele kriminelle junge Ausländer."

Doch er verrechnete sich, Stamm- und Wechselwähler gleichermaßen sind verschreckt über die rabiate Rhetorik, Kochs CDU sackt um zwölf Prozentpunkte ab.
      (...)

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,648897,00.html
    • thunder-mug Następna zbrodnia... 15.09.09, 18:54
      Następna zbrodnia...

BILD donosi:

Cytat
      Rettungshund findet Mädchen halb tot im Kanalschacht

http://tiny.pl/hq7td

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka