lepian4 13.09.09, 14:08 Mysle, ze w ramach resocjalizacji mozna chlopcom znalezc Ausbildungsplatz i po sprawie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koelscher Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 14:55 Noz mi sie w kieszeni otwiera, kiedy czytam o bohaterskich SWIADKACH, dzwoniacych po policje... k-r Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 13:47 koelscher napisał: > Noz mi sie w kieszeni otwiera, kiedy czytam o bohaterskich SWIADKACH, > dzwoniacych po policje... > > k-r --------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 13:56 Odrobina checi i o zmierzchu mozesz na Ringach, albo na dworcach robic za Robin Hooda. Mnie na Deutzu ostatnio zaczepil jakis analfabeta z Maroko, wygrazajac mi nozem chcial dowiedziec sie, jak dojechac do Trosidorf. Ja mu wpierdolilem, ty moglbys go odrobine zintegrowac ze spoleczenstwem. Odpowiedz Link
thunder-mug Ende der Durchsage! 13.09.09, 15:52 lepian4 napisał: > Mysle, ze w > ramach resocjalizacji mozna chlopcom znalezc Ausbildungsplatz i po > sprawie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nur ein toter Niemiaszek ist ein guter Niemiaszek! Ich bin sicher, die NPD steht dahinter! Ende der Durchsage! Odpowiedz Link
maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 16:13 W ramach resocjalizacji nalezy chlopcom zaoferowac lekcje boksu albo jakiegos innego kampf sportu. To jest wina spoleczenstwa ze ci chlopcy nie mogac pozbyc sie nadmiernej energii na ringu sa zmuszeni do wyzywania sie na ulicy. Podatnik zaplaci. Odpowiedz Link
thunder-mug To jest wina spoleczenstwa 13.09.09, 16:40 maria421 napisała: Cytat To jest wina spoleczenstwa Pfuj! Żywcem zerżnięte z NPD-owskiej Wahlbroschüre! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 19:33 Jasne ze jest to wina spoleczenstwa, dokladnie spoleczenstwa socjalnego. Das Bumsen ist in dem beschissenem Sozialstaat honoriert, danach genießen wir alle "die Früchte" der uneingeschränkten Toleranz. Odpowiedz Link
maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 13.09.09, 20:11 lepian4 napisał: > Jasne ze jest to wina spoleczenstwa, dokladnie spoleczenstwa > socjalnego. Das Bumsen ist in dem beschissenem Sozialstaat > honoriert, danach genießen wir alle "die Früchte" der > uneingeschränkten Toleranz. Raczej panstwa socjalnego. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 10:29 Wspominam nie system, tylko kwiecie systemu, wiec mowa jest o socjalnym spoleczenstwie. Choc faktycznie lepiej jest uzyc pojecie w duchu Michela Foucault - populacji socjalnej. By uwypulkic kwintesencje populacji socjalnej, podam paradoks resocjalizacji kryminalnej populacji socjalnej: Kindergeld dostana, Ausbildungsplatz tez, Starzy Hartz IV, . I to wszystko wydaje sie na patologie, przepraszam na dzieci w kiciu. Jakie przywileje maja normalne dzieci, bez kriminalnego Hintergrundu? Sa glupi, niech pisza wiec Bewerbungen. Moze beda mieli tez odrobine szczescia w totka Odpowiedz Link
maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 10:44 A moze warto przypomniec sobie taki sposob resocjalizacji? de.wikipedia.org/wiki/Fall_Mehmet Wtedy wydalono jednego, wiec mediom latwo bylo zrobic z niego gwiazde. Trudniej byloby zrobic medialne gwiazdy z kilkudziesieciu lub klikuset "Mehmetow" Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 10:53 I tej patologii socjalnej grzecznie placono Kindergeld, Sozialhilfe i Bog wie, co jeszcze. Nawet Kalifowi up Kölle, ktory zostal w tym samym kierunku odeslany, i ktoremu udowodniono oszustwa w pobieraniu socjalnych swiadczen dla calego klanu w Anatolii (mowa byly o przeszlo 300.000 tys Eur, nadal grzecznie placi sie ALG II. Zona dostala nawet odszkodowanie, bo jej maz zostal przedstawiny w mediach w niekorzystnym dla klanu swietle. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 11:25 Zgadzam się z faktem, że patologii socjalnej w ytm kraju nie brakuje. Wątek dotyczył mężczyzny, który zginął z rąk (i nóg) dwóch niemieckich wyrostków, ale już dryfuje w kierunku antytureckim - nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 12:32 Zawsze, gdy dyskutuje sie o kryminalnej mlodziezy, srodowiska tureckie drza z przerazenia. To dziala w mysl zasady: uderz w stol, nozyce sie odezwa. Ciekawe, ze profil ofiary jest ciagle taki sam: niemiaszkowski Steuerzahler. Czemu mlodziez nie bije Neubürger? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 15:57 lepian4 napisał: Ciekawe, ze profil ofiary jest ciagle taki sam: niemiaszkowski > Steuerzahler. Czemu mlodziez nie bije Neubürger? A kto ci powiedział, że nie bije? Miałem kiedyś u siebie takiego czystej krwi niemieckiego robola, którego ulubioną rozrywką w weekendy było "Türken- lub Russenverkloppen". Napisałem, że miałem, bo kiedyś był na tyle skuteczny, że zarobił na odsiadkę. A tu specjalnie dla Marysi, żeby bogła zaczęć doszukiwać się tła emigracyjnego: sprawca1: Markus Sch. sprawca2: Sebastian L. sprawca3: Christoph T. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 16:15 Mialem kiedys u siebie robola!! Janusz rece opadaja. Bylo to, przed zmienianiem rysopisow nielegalnych i nieuczciwych "posrednikow", czy po inauguracji niemiaszkowych kursow? W kwestii sprawcow powiem tylko, ze ich imiona to pryszcz: Sebastian (?) ma sliczne kruczo-czarne wlosy. Innych sprawcow nie widzialem. To na mnie zrobilo najwieksze wrazenie. Nie fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 16:22 Jeszcze do niedawna uważałem cię za odrobinę bardziej rozgarniętego od Asieka - przyszło mi zmienić zdanie - jesteś w podobnym stopniu pierdolnięty. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 16:32 Jaka szkoda, ze nie zauwazylem wczesniej tego wyroznienia! Odpowiedz Link
maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 17:30 ja.nusz napisał: > A tu specjalnie dla Marysi, żeby bogła zaczęć doszukiwać się tła > emigracyjnego: > > sprawca1: Markus Sch. > > sprawca2: Sebastian L. > > sprawca3: Christoph T. Nie mozna bylo tego zaraz po aresztowaniu podac do wiadomosci? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 18:42 Mario, twoja naiwność jest ponownie rozbrajająca - zaraz po aresztowaniu, to znaczy kiedy, 5 minut po nim? Wyobraź sobie, że przepływ informacji z policji (dział do wspąpracy z mediami) do prasy zajmuje trochę czasu. Lepian ma jednak na to dużo ciekawsze wytłumaczenie - bandytami są kruczowłosi Turcy z wymyślonymi przez dziennikarzy aryjskimi imionami. Rozbawiła mnie te żnowa historia nadwornego mitomana o napaści na niego przez marokańskiego terrorystę - ale on dał poraz kolejny nauczkę temu azjatyckiemu obrzezanemu bydłu. Zaczynam się zastanawiać czy takie gnidy jak lepian i asiek lęgną się same czy ktoś w tym pomaga. Odpowiedz Link
maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 19:10 Znaczy wtedy kiedy podano wiadomosc ze aresztowano sprawcow, a nie dopiero wczoraj wieczorem. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 20:15 "Mialem kiedys u siebie robola!!" Siepacz bil Turkow i Ruskich i zapierdalal dla Polaka! Czad. Twych mitow Januszku nikt nie rozwali Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 15.09.09, 21:12 lepian4 napisał: > "Mialem kiedys u siebie robola!!" Siepacz bil Turkow i Ruskich i > zapierdalal dla Polaka! Dla Polaka i dla Niemca - i nie był siepaczem, tylko niewyżytym młodzińcem z móżdżkiem pokroju lepianowego. >Czad. Twych mitow Januszku nikt nie rozwali Od mitów żydowsko-turecko-marokańskich to ty jesteś specjalistą - a i teściowa działa czasami z teleobiektywem w pociągu atakowanym przez anatolską konnicę. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 03:28 Alez oczywiscie. Przyjmiemy i wersje soft. Coz nam pozostalo? Towarzyszu, fantazje macie zajebista. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 09:04 Odkrylem kolejna gnide rozpowszechniajaca niepawdziwe mity. Nawet zniemczonych Japoncow ta zaraza nie oszczedza! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 09:20 Ten Ujgur wrzeszczący na Japończyka to przecież klasyczny model lepian i asiek. Po prostu wg motta: farbowany lis zjebał obrzezańca z Azji. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 09:58 Jak dobrze, ze sobie to wyjasnilismy. Zdaje sobie sprawe, ze dla ciebie taka asocjalna postawa niczym cie nie zaskoczy. Wkoncu budowanie podwalin ewolucji cywilizacyjnej na szabrownictwie i ´wyimaginowanym wyzysku rasistowskich roboli na tylach wroga jest juz dla normalnego czlowieka godna potepienia patologia. Niemniej, z perspektywy Mustermannow darmowe wystepy multikulti hip hop fanow na tle Antify to juz niezly orzech do zgryzienia. Mozna sie w tym pogubic. Zawsze, gdy mowa jest o kryminalnosci i resocjalizacji wsrod mlodziezy wybiega jakis Januschek oder Jureek w obronie muzulmanow! Przeciez nie o to chodzi, tylko o mlodziez i jej patologie. Przeciez kolor skory, pochodzenie pradziadkow, wyznanie, predyspozycje muzyczne, cpanie i chlanie alkoholu, nie powinno byc okolicznoscia lagodzaca. Niekiedy wrecz przeciwnie. Mnie o wiele bardziej interesuje wykladnia prawa, ktore glosi, ze 17-latek (wzyz) jest juz na tyle dojrzaly, ze moze sie bzykac, jezdzic autem... Odpowiedzialnosci karnej za swe kryminalne czyny juz nie musi ponosic, bo jednak nie jest jednak na tyle dojrzaly, by zrozumiec swe czyny. P.S. Gdybym chcial zjebac Japonca, nie wydzieralbym sie, ze jestem muzulmaninem! Myslisz, ze to jest tylko Tarnung? Odpowiedz Link
jureek Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 11:12 lepian4 napisał: > Zawsze, gdy mowa jest o kryminalnosci i resocjalizacji wsrod > mlodziezy wybiega jakis Januschek oder Jureek w obronie muzulmanow! Qrwa mać, jak można tak kłamać w żywe oczy. Czy Ty myślisz, że ludzie są głupi i nie sprawdzą czytając chronologicznie ten wątek, kto w nim pierwszy z muzułmanami wyskakiwał? Ja nie odzywałem się w ogóle, a Janusz zabrał głos dopiero wtedy, gdy wątek już zaczął dryfować w kierunku muzułmańsko-tureckim. Przypomnij sobie, kto upominał się o imiona zatrzymanych, kto podejrzewał "migracyjny hintergrund", kto przy okazji jakiegoś "Mehmeta i Kalifa" jakiegoś przywoływał. > Przeciez > nie o to chodzi, tylko o mlodziez i jej patologie. Ty masz czelność nawoływać do ograniczenia rozmowy do patologii młodzieży bez względu na jej pochodzenie, a sam dyskutujesz o kruczo-czarnych włosach jednego ze sprawców? No chyba, że dla Ciebie sam fakt posiadania kruczo-czarnych włosów sam w sobie już jest patologią. Jura Teraz Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 11:50 Jureek, wziales sie za cos, z czym zawsze masz problemy: Skruszony sprawdzilem chronologiczny przebieg tego watku: Na poczatku wspomnialem o resocjalizacji mlodziezy, pozniej wspominalem o urokach populacji socjalnej (Bumsenbonus), pozniej przytoczylismy kilka przykladow z zycia wzietych, faktycznie z tureckim tlem- to nie jest jednak dzis nic nadzwyczajnego. Pozniej januszkowi odpierdolilo, teraz tobie ostatnie szare komorki przegrzewa. Nic wiecej nie zauwazylem. Gdybys uwazniel czytal i skuteczniej analizowal zekst, zauwazylbys, ze o kruczoczarnych wlosach wspomnialem, gdy twoj podopieczny uradowany przytaczal nieanatolskie imiona sprawcow. tylko pomysl, jakimi pobudkami sie kierowalem? To wcale nie jest takie trudne. Odpowiedz Link
jureek Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 12:09 lepian4 napisał: > Jureek, wziales sie za cos, z czym zawsze masz problemy: > Skruszony sprawdzilem chronologiczny przebieg tego watku: > Na poczatku wspomnialem o resocjalizacji mlodziezy, pozniej > wspominalem o urokach populacji socjalnej (Bumsenbonus), pozniej > przytoczylismy kilka przykladow z zycia wzietych, faktycznie z > tureckim tlem- to nie jest jednak dzis nic nadzwyczajnego. Pozniej > januszkowi odpierdolilo, teraz tobie ostatnie szare komorki > przegrzewa. Nic wiecej nie zauwazylem. Potrafisz przyznać bez kręcenia, że temat tuecko-muzułmański pojawił się w tym wątku PRZED pierwszym wpisem Janusza? Wiec co pierniczysz, jakoby Janusz ten temat wywoływał. > Gdybys uwazniel czytal i skuteczniej analizowal zekst, zauwazylbys, > ze o kruczoczarnych wlosach wspomnialem, gdy twoj podopieczny > uradowany przytaczal nieanatolskie imiona sprawcow. Gdybyś uważniej czytał to zauważyłbyś, że Janusz nie podawał imion sprawców ot tak z siebie, tylko jako odpowiedź na wcześniejsze pretensje, że prasa tych imion nie podała oraz sugestie, że dlatego tych imion się nie podaje, żeby zataić, że sprawcy są imigrantami. > tylko pomysl, jakimi pobudkami sie kierowalem? To wcale nie jest > takie trudne. Dla mnie zrozumienie pobudek rasisty oceniającego ludzi po kolorze włosów i kształcie nosa zawsze będzie trudne. Po prostu na innych falach nadajemy. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 16.09.09, 12:59 Napisalem pozniej, ty upierasz sie przy przed. Biedny januszek, on w tym sie juz nie odnajdzie!Coz wracasz do dawnej formy stekania o niczym. Odpowiedz Link
maria421 Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:28 ....ja, ktora tutaj pierwsza przypomnialam Der Fall Mehmet, jak i prasa ktora w poniedzialek doniosla "Es sind Deutsche" ! Jezeli jest inaczej to prosze mi wytlumaczyc dlaczego tekst "Es sind Türken" bylby rasistowski a tekst "Es sind Deutsche" rasistowski nie jest. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:32 maria421 napisała: > ....ja, ktora tutaj pierwsza przypomnialam Der Fall Mehmet, jak i prasa ktora > w > poniedzialek doniosla "Es sind Deutsche" ! > > Jezeli jest inaczej to prosze mi wytlumaczyc dlaczego tekst "Es sind Türken" > bylby rasistowski a tekst "Es sind Deutsche" rasistowski nie jest. A kto twierdzi, że tekst "Es sind Türken" byłby rasistowski? Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:33 maria421 napisała: > Jezeli jest inaczej to prosze mi wytlumaczyc dlaczego tekst "Es sind Türken" > bylby rasistowski a tekst "Es sind Deutsche" rasistowski nie jest. Nie wytłumaczę Ci, bo ani jeden ani drugi tekst, jesli jest prawdziwy, rasistowski nie jest. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:41 No to skad znowu zarzuty rasizmu w tym watku panowie Jurku&Januszku? Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 13:51 maria421 napisała: > No to skad znowu zarzuty rasizmu w tym watku panowie Jurku&Januszku? A widzisz różnicę w stwierdzeniu faktu, że sprawcami byli Turcy, Niemcy, czy kto tam jeszcze, a spekulowaniem na zasadzie, jak coś złego, to na pewno imigranci? Podnoszenie koloru włosów to nie jest rasizm? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:02 jureek napisał: > A widzisz różnicę w stwierdzeniu faktu, że sprawcami byli Turcy, Niemcy, czy kt > o > tam jeszcze, a spekulowaniem na zasadzie, jak coś złego, to na pewno imigranci? Jezeli juz stwierdzilismy ze "Es sind Türken" nie byloby rasizmem, to dlaczego spekulowanie ze sprawcami byli imigranci jest rasizmem? > Podnoszenie koloru włosów to nie jest rasizm? Nie. Kolor wlosow nie okresla rasy. > Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:22 Podobnie, jak fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy. Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:27 lepian4 napisał: > Podobnie, jak fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy. Masz jakieś dowody, że te imiona dziennikarze wymyslili, czy jak zwykle, tak sobie pier...lisz? Zmówili się wszyscy dziennikarze od lewa do prawa, tak? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:15 Tylko w przypadku przestepcow z Europy Wschodniej podaje sie prawdziwe imiona, nazwiska, aktualne zdjecia, dane dotyczace rodziny, krewnych etc. Jesli tego sie nie czyni, kladzie sie silny nacis, na opinie bieglych, typu tlumacz przysiegly. Wspomne chocby Tanje Ott. Wystarczy? Dopiero po licznych protestach wrazliwych Bürger postarano sie o nalezyte zagwarantowanie praw osoby jedynie odkarzonej o dokonanie przestepstwa. W takich zwykle przypadkach nigdy nie podaje sie prawdziwych informacjo dotyczacych identyfikacji oskarzonej osoby. Co do pierdolenia, to odrobina wysilku i krytyczniej postrzegal bys swa sztucznie pielegnowana wrazliwosc spoleczna: sniada cera, kruczoczarne wlosy... Jeszcze wasik pod nosem i mamy Hitlera! Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:22 Pytałem o dowody, a w odpowiedzi dostałem kolejną porcję pieprzenia trzy po trzy. Czego zresztą mogłem się po Lepianie spodziewać. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:27 Tradycyjnie nic nie rozumierz i dorzucasz silna porcje awersji i uprzedzen. Czego mozna bylo sie po tobie spodziewac? Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:35 lepian4 napisał: > Tradycyjnie nic nie rozumierz i dorzucasz silna porcje awersji i > uprzedzen. Twierdzisz, że dziennikarze wymyslili imiona aresztowanych bandytów. Gdy proszę o dowody, pieprzysz od rzeczy o przestępcach pochodzenia wschodnioeuropejskiego i o kruczo-czarnych włosach jednego z zatrzymanych, tak jakby ktoś o takich włosach nie mógł mieć na imię Sebastian. Sam wymyśliłeś tę tezę o wymyślonych imionach, czy "kamarady" takie instrukcje Ci dali? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:38 Nie, te instrukcje dostalem od Emily Erdbeer. Grzeczne dzieci moga ja spotkac. Nie mam pojecia, jak to jest szara strefa. Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:55 lepian4 napisał: > Nie mam pojecia, jak to jest szara strefa. Mógłbyś to zdanie napisać jeszcze raz (może być po niemiecku), bo nie wiem, o co Ci chodzi? Zgubiłeś literkę "z"? Chciałeś napisać, że nie masz pojęcia, jak to jest z szarą strefą? A co ma do rzeczy szara strefa? Pytałem o dowody na to, że dziennikarze wymyślili sobie imiona aresztowanych bandytów. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 16:28 Obowiazkiem dziennikarzy jest wymyslec fikcyjne imiona. In unserem Kulturkreis ist das eben üblich, hier wird ja nicht nach Schwanzlänge entschieden. In dieser Hinsicht müssen sich wohl einige Neubügrer an diese Grundregel gewöhnen. Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 16:37 lepian4 napisał: > Obowiazkiem dziennikarzy jest wymyslec fikcyjne imiona. Gdzie ten obowiązek jest sformułowany? Bo to co niżej wybełkotałeś po niemiecku nie wygląda mi na cytat z kodeksu etyki dziennikarskiej. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 18:51 Popros januszka. Juz wielokrotnie wklejal tu kodeks karny. Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 18:59 lepian4 napisał: > Popros januszka. Juz wielokrotnie wklejal tu kodeks karny. Zawsze tak się innymi próbujesz wyręczać, pasożycie? Sorry, ale to nie Janusz twierdził, że dziennikarze zmyślili imiona, tylko Ty, więc od Ciebie, a nie od Janusza oczekuję udowodnienia tej tezy. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 04:15 Jureek, zwykle prowadzisz niski poziom dyskusji, po co go jeszcze zanizasz? Niczego nie twierdze, wspominam fakty. Podalem ci cenna informacje odnosnie januszka, ktory wygrazal swego czasu wszystkim konteahentom kodeksem karnym. Mial taka faze blogoslawionej sprawiedliwosci spolecznej. Pozniej cieklo mu z nogawki. Warto o tym pamietac Swiadom swych niedoskonalosci wygooglowalem specjalnie dla ciebie ponizsze dyrektywy: Zurückhaltung bei laufender Ermittlung Nach der Entscheidung der 1. Kammer des Ersten Senats (Az: 1 BvR 1107/09 - Beschluss vom 10. Juni 2009) gehören Straftaten zum Zeitgeschehen, deren Vermittlung Aufgabe der Presse ist. Zurückhaltung bei der Namensnennung muss die Presse dagegen während laufender Ermittlungen üben, dort muss laut Gericht die Unschuldsvermutung berücksichtigt werden. Auch darf der unantastbare Kern der Privatsphäre nicht verletzt werden. Auch über länger zurückliegenden Straftaten darf nicht ohne weiteres berichtet werden, weil sonst das Recht des Täters auf Wiedereingliederung in die Gesellschaft verletzt sein kann. Dieses Resozialisierungsgebot verschaffe Tätern aber keinen absoluten Schutz gegen Medienberichte." Jest jesczszce caly szereg wskazowek chroniacy prywatna sfere bliskich i krewnych. Nie bede jedank przeciazal twej wiedzy truskawkowej, bo gdy jestes überfordert, robisz sie zwyczajnie nieprzyjemny. Jesli dziennikarze naruszyli obowiazujace prawo, beda bekac. Tak, jak to mialo miejsce z Tanja Ott. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:03 I ten wygooglowany cytat ma być niby dowodem na to, że imiona tych oprychów z Monachim zostały wymyślone? Może on być jedynie dowodem na niedotlenienie twojej czachy. Gdybyś dosypiał, może nie pierdoliłbyś tak od rzeczy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:41 Lapianka cierpi najwyraźniej na samouwielbienie, a w rzyczywistości mamy tu do czynienia ze zwykłym brunatnym szczylem. Dramatem jest, że ta kreatura zdążyła się już rozmnożyć. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:44 Osiagasz "szczyt" swych intelektualnych mozliwosc. Teraz pozostalo nam tylko poczekac, az nas szczodrze obrzucasz gownem Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 15:46 lepian4 napisał: > Osiagasz "szczyt" swych intelektualnych mozliwosc. Teraz pozostalo > nam tylko poczekac, az nas szczodrze obrzucasz gownem Nas? A ilu was tu jest? Nie strasz, znów się szykuje miot? Odpowiedz Link
maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 19:57 lepian4 napisał: > Podobnie, jak fikcyjne imiona wymyslone przez dziennikarzy. Lepian, jak sie okaze ze to sa Niemcy z dziada pradziada to bedzie Ci glupio. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 04:19 Sebastiana i jego kolegow pokazywano w mediach. Koloru oczu nie mozna bylo zidentyfikowac ze wzgledu na czarna belke. Powtorze sie, gdyby ja tak przeniesc pod nosek, uczesac z przedzialkiem... Ach, bylby sniady Adi! Odpowiedz Link
maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:02 Nie dziwilabym sie gdyby podane imiona sprawcow byly fikcyjne, byloby to moze zgodne np. z tym dokumentem: sgv.im.nrw.de/lmi/owa/lr_vbl_detail_text?anw_nr=7&vd_id=11225&vd_back=N jednakze dopoki nie wiemy nic napewno, nie mozemy oceniac. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:15 Mario, czy mam rozumieć, że dopuszczasz następującą wersję?: Markus Sch. to może być w rzeczywistości Ali Ü. Sebastian L. to Mehmet A. a Christoph T. to np. Mściwoj Ch. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 09:43 Januszku, a czy Ty mozesz , w swietle zalinkowanego przeze mnie tekstu, taka wersje wykluczyc? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 10:43 maria421 napisała: > Januszku, a czy Ty mozesz , w swietle zalinkowanego przeze mnie tekstu, taka > wersje wykluczyc? Mogę. PS. Masz manię odpowiadania pytaniem na pytanie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 11:15 ja.nusz napisał: > maria421 napisała: > > > Januszku, a czy Ty mozesz , w swietle zalinkowanego przeze mnie > tekstu, taka > > wersje wykluczyc? > > Mogę. Na jakich podstawach? > PS. > Masz manię odpowiadania pytaniem na pytanie. Tylko na niektore pytania, Januszku. > Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 10:03 Nie wiem, czym sie kierujesz, piszac takie pierdoly: Tutaj znajdziesz inne multikulti kwiaty, tez sa Niemcami, choc do Niemcow, ktorych tak namietnie przesladujesz, im jest cholernie daleko: Niemiaszek 1 Niemiaszek 2 Niemiaszek 3 Kolega Niemiaszka 1, Houssain Al Malla+belka na oczach, wyglada tak samo, jak Sebastian. I tyle jest warte to antyfaszystowskie podniecanie sie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 10:41 lepian4 napisał: Tutaj znajdziesz inne multikulti kwiaty, tez sa Niemcami, choc do > Niemcow, ktorych tak namietnie przesladujesz, im jest cholernie > daleko: Ja prześladuję Niemców? Chyba coś ci się znów pojebało z niewyspania. Wielokrotnie pisałem jednak, że o odruch wymiotny przyprawiają mnie takie pseudoniemieckie niedojebki ja ty i asiek. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 17.09.09, 11:07 Coz za antyfaszystowskie dolegliwosci: - bezsennosc - notoryczna biegunka - wymioty - sex na miekko...! Zal mi ciebie Odpowiedz Link
thunder-mug pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:13 ja.nusz napisał: Cytat > lepian4 napisał: > > Tutaj znajdziesz inne multikulti kwiaty, tez sa Niemcami, choc do > > Niemcow, ktorych tak namietnie przesladujesz, im jest cholernie > > daleko: > > Ja prześladuję Niemców? Chyba coś ci się znów pojebało z niewyspania. > Wielokrotnie pisałem jednak, że o odruch wymiotny przyprawiają mnie > takie pseudoniemieckie niedojebki ja ty i asiek. > On prześladuje tylko niemieckich faszystów.... Odpowiedz Link
lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:23 Ta, w Hamburgu ostatnio 90- ciu faszyzujacych NPD-Anhänger spotkalo sie z tak silnym gniewem Januszkis z Antify, ze faktycznie przez najblize lata nikomu nie wpadnie do glowy publicznie cokolwiek wypowiadac o faszyzmie. Ergo, faszystow juz nie ma. Pozostalo jedynie zdemolowane miasto. Steuerzahler sa jednak cierpliwi i nehmen gerne diese Umstände na swoje bary. Wsi spokojna, wsi wesola. Odpowiedz Link
maria421 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:30 Lepian, chciales chyba powiedziec ze nie ma rechtsextreme faszystow Zostali pokonani przez linksextreme faszystow. Odpowiedz Link
maria421 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 12:34 lepian4 napisał: > Ja juz nic nie rozumiem. To bardzo proste- Antifa to tez jest fa Odpowiedz Link
lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 13:38 Jest nawet mydelko fa. To jest pewnie jakis szyfr. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:53 Lepianko, ty już o demolce w Hamburgu napisałeś więcej na różnych forach GW niż wszystkie niemieckie media razem wzięte. To że w swoich bredniach przekrźcasz fakty jest już normalką. I na wszystkich tych forach zostałeś potraktowany jednakowo - jak niedorobionyny szczyl, któremu wydaje się że pożarł wszystkie rozumy. I jedna gorąca prośba: nie rozmnażaj się więcej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:59 To, ze z toba towarzyszu rozmawia sie w licbie mnogiej, rozumiem. Nie rozumiem jednak twych aluzji, jakobym opowiadal o twym przez ciebie obzyganym i obsranym Hamburgu na wielu forach. Nie mam tak duzo czas, co ty. Zagladam tu, gdy sciagam dane. To zwykle trwa. Ot, taki nasz Geduldsspiel. Bardzo sie jednak ciesze i dziekuje za niezwykle cenna wskazowke. Twa wypowiedz jest jak zwykle wysmienita, przepojona obiektywizmem, wiedza, elokwencja... Mam nadzieje, ze nie przekrźceszczylem teraz faktow. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 12:45 lepian4 napisał: > Nie rozumiem jednak twych aluzji, jakobym opowiadal o twym przez > ciebie obzyganym i obsranym Hamburgu na wielu forach. Nie mam tak > duzo czas, co ty. Zagladam tu, gdy sciagam dane. To zwykle trwa. Pogrzeb dla odmiany trochę w swoich własnych wpisach na różnych forach GW, to może sobie przypomnisz. To twoje forumowe kapusiostwo pozwala pospekulować - czy ty przypadkiem nie jesteś miękkim chujem robiony przez asieka? - DNA wypisz wymaluj takie samo. A jako przykład twoich bredni wypisywanych o zamieszkach w HH zacytuję: "...tysiące(!) lewaków rozjebało pół miasta" - nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link
thunder-mug Ponieważ moje DNA jest takie wartościowe... 17.09.09, 13:03 ja.nusz napisał: Cytat To twoje forumowe kapusiostwo pozwala pospekulować - czy ty przypadkiem nie jesteś miękkim chujem robiony przez asieka? - DNA wypisz wymaluj takie samo. Tak, tak... Ja nigdy nie zaprzeczałem ojcostwu... Ponieważ moje DNA jest takie wartościowe, banki DNA z całego świata prosiły mnie o donation... Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Ponieważ moje DNA jest takie wartościowe... 17.09.09, 13:25 lepian4 napisał: Cytat > Tatus? Januszek ma dostęp do Banku danych MOSSADu... MOSSAD wie wszystko... Odpowiedz Link
lepian4 Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 13:20 Gdy jest mi zle, czytam twoja powiesc pijanym o patriocie wedrowniczku. Mam takie mazenie, by kiedys pokazanao na ARTE ekranizacje tego eposu narodowego. Sam sobie pogrzeb w swych smieciach. Nie masz innych zmartwien? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: pseudoniemieckie niedojebki 17.09.09, 11:39 thunder-mug napisała: > On prześladuje tylko niemieckich faszystów....[/b] Asieku, jak już chyba zauważyłeś dla ciebie mam odpowiedź standartową: spierdalaj pseudoniemiecki niedojebku. Odpowiedz Link
thunder-mug "standardową " proszę przez "d" 17.09.09, 11:53 ja.nusz napisał: Cytat > thunder-mug napisała: > > > On prześladuje tylko niemieckich faszystów.... > > Asieku, jak już chyba zauważyłeś dla ciebie mam odpowiedź > standartową: spierdalaj pseudoniemiecki niedojebku. > Kochany Januszku, jak już chyba zauważyłeś dla ciebie mam odpowiedź standardową: Niezwykle ubogie słownictwo... ("standardową " proszę przez "d" ) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: "standardową " proszę przez "d" 17.09.09, 11:59 Powiedz mi Asieku, czy jakieś słowo napisane prawidłowo czy z błędem zmieni coś w fakcie, że ty jesteś pierdolnięty? Nie wymagaj od nikogo, żeby w kontaktach z tobą wspinał się na wyżyny kunsztu językowego. Do kontaktów z tobą wystarczy kilka standarDowych wulgaryzmów i odrobina obrzydzenia ogólnego. Odpowiedz Link
thunder-mug "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 12:24 ja.nusz napisał: Cytat > Powiedz mi Asieku, czy jakieś słowo napisane prawidłowo czy z błędem > zmieni coś w fakcie, że ty jesteś pierdolnięty? > Nie wymagaj od nikogo, żeby w kontaktach z tobą wspinał się na > wyżyny kunsztu językowego. Do kontaktów z tobą wystarczy kilka > standarDowych wulgaryzmów i odrobina obrzydzenia ogólnego. Cytat Wasnt Göring known for his statement "Wer Jude ist, und wer nicht, entscheide immer noch ich" - "I decide who's jewish and who's not". He made his point quite clear, didn't he? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "I decide who's German and who's not" (Januszek) http://www.theaerodrome.com/forum/people/42300-how-i-hate-man-3.html Odpowiedz Link
ja.nusz Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 12:52 Aścieku, twój germanizm tak ostro z ciebie emanuje, że chyba pora zmienić pampersa. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 13:22 ja.nusz napisał: Cytat > Aścieku, twój germanizm tak ostro z ciebie emanuje, że chyba pora > zmienić pampersa. Czyli będą mnie deportować na Madagaskar? A jeżeli napiszę odpowiednie podanie, to może pani Czosnekowa skorzysta z prawa łaski? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 13:28 thunder-mug napisała: > > Czyli będą mnie deportować na Madagaskar? Za wysokie koszty transportu - myślę, że gdzieś dużo bliżej znajdzie się jakieś wysypisko śmieci. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: "I decide who's German and who's not" 17.09.09, 13:39 ja.nusz napisał: Cytat > thunder-mug napisała: > > > > Czyli będą mnie deportować na Madagaskar? > > Za wysokie koszty transportu - myślę, że gdzieś dużo bliżej znajdzie > się jakieś wysypisko śmieci. > To znaczy się, że Mrs Garlicowa odrzuciła moje podanie o ułaskawienie? Odpowiedz Link
lepian4 Re: "standardową " proszę przez "d" 17.09.09, 12:00 Pseudoniemiecki niedojebku, chcialbym sie z toba zaprzyjaznic. Podpis: Brunatna gnida miekkim chujem jebana i przez januszka wielokrotnie obsrana Odpowiedz Link
jureek Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 14:25 maria421 napisała: > Jezeli juz stwierdzilismy ze "Es sind Türken" nie byloby rasizmem, to dlaczego > spekulowanie ze sprawcami byli imigranci jest rasizmem? Bo jedno jest stwierdzeniem faktu, a drugie spekulowaniem i uogólnianiem, że jak coś złego to Turcy. > > Podnoszenie koloru włosów to nie jest rasizm? > > Nie. Kolor wlosow nie okresla rasy. No i zaczyna się. Co w takim razie Twoim zdaniem określa rasę? Gadanie Asieka o żydowskich krzywych nosach też Twoim zdaniem nie jest rasizmem? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Wszyscy jestesmy rasistami... 16.09.09, 19:40 jureek napisał: > Bo jedno jest stwierdzeniem faktu, a drugie spekulowaniem i uogólnianiem, że ja > k > coś złego to Turcy. Spekulowanie to wynika jednak nie z uprzedzenia lecz ze statystyki wg. ktorej wiekszosc mlodocianych przestepcow ma pochodzenie tureckie lub arabskie. > No i zaczyna się. Co w takim razie Twoim zdaniem określa rasę? Gadanie Asieka o > żydowskich krzywych nosach też Twoim zdaniem nie jest rasizmem? > Jura Co sie zaczyna, Jurku? Uwazasz ze to kolor wlosow okresla rase? Szczegolnie w czasach kiedy mozna miec wlosy w kazdym kolorze wedlug palety farb u fryzjera? Odpowiedz Link
thunder-mug Spoko! 16.09.09, 10:14 lepian4 napisał: Cytat > Odkrylem kolejna gnide rozpowszechniajaca niepawdziwe mity. > > Nawet zniemczonych Japoncow ta zaraza nie oszczedza! Spoko! Einzelfall... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 10:41 Tez tak myslalem. Spojrzalem niestety na Leserkommentare:. A tam sa takie perelki: "Übrigens ist meine Freundin Ausländerin. Sie fühlt sich in keiner Weise von Deutschen bedroht, ausser sie haben einen Namen wie Kemal oder Oman usw. Von solchen wird sie immer wieder angepöbelt und bedroht! " Porownajmy to z oryginalem: "Bis dahin hatte der Japaner, der seit 35 Jahren in Köln lebt, keinerlei fremdenfeindliches Gebaren ihm gegenüber erlebt. Das änderte sich, als er auf dem Weg in die Philharmonie in einer Kalker U-Bahn-Station auf die Bahn wartete und ein junger Mann (verkappter Moslem) die Treppe herunterkam. Zwei gleiche Einzelfälle, to juz jest w najlepszym przypadku Ausnahmefall. Prosze wiec nie siac zametu. Januszek jeszcze sie zdenerwuje i nas poprawi. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 11:03 Tak dla porównania: przykład nr 1: Muskularny moslem wyzywa Japończyka od morderców itd. na peronie. przykład nr 2: lepian bluzga na Turków nazywając ich dzikim azjatyckim, obrzezanym bydłem. Obie sytauacje odbywają się na terenie Republiki Federalnej Niemiec. Wszystkie wymienione postacie posiadają tło emigracyjne. Czy zauważasz może jekąkolwiek różnicę między tym agresywnym moslemem a tobą? Ja żednej - bo żadnej nie ma. Odpowiedz Link
jureek Re: Spoko! 16.09.09, 11:15 ja.nusz napisał: > Czy zauważasz może jekąkolwiek różnicę między tym agresywnym > moslemem a tobą? Ja żednej - bo żadnej nie ma. Ja jedną drobną różnicę zauważam. Tamten Ujgur był muskularny, a Lepiana umięśnionego nie bardzo sobie potrafię wyobrazić Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:28 jureek napisał: Cytat > ja.nusz napisał: > > > Czy zauważasz może jekąkolwiek różnicę między tym agresywnym > > moslemem a tobą? Ja żednej - bo żadnej nie ma. > > Ja jedną drobną różnicę zauważam. Tamten Ujgur był muskularny, a Lepiana > umięśnionego nie bardzo sobie potrafię wyobrazić > Jura > > Mateusz Wierzbicki Dlatego żądam, aby każdy forumowicz się tu przedstawił, jak ten pan w filmie... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:41 thunder-mug napisała: > Dlatego żądam, aby każdy forumowicz się tu przedstawił, jak ten pan w filmie... Na co więc czekasz? - zaczynaj. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:51 ja.nusz napisał: Cytat > thunder-mug napisała: > > > Dlatego żądam, aby każdy forumowicz się tu przedstawił, jak ten > pan w filmie... > > Na co więc czekasz? - zaczynaj. > Ja mam taką faszystowską mordę... I pełno piegów na buzi od tej nocnikowej Januszowej chlapaniny... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mateusz Wierzbicki 16.09.09, 11:58 thunder-mug napisała: > Ja mam taką faszystowską mordę... Nareszcie trochę szczerości. Odpowiedz Link
jureek Re: widzisz tchórzu 16.09.09, 11:59 Niektórzy mają odwagę pisać pod własnym imieniem i nazwiskiem, nie to co Asiek, który już nie wiadomo ilu nicków używał. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 11:36 Bardzo smieszne, zwlaszcza, ze przy przecietnym Japoncu, kazdy flet czuje sie umiesniony. Powinienes tez w tym wieku wiedziec, ze miesnie wyrobic mozna sobie nie tylko na plantacji truskawek. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 11:40 Nie zmienilem nikomu zyciorysu. Nikomu tutaj nie wygrazalem uzyciem sily. Widzisz teraz wiecej roznic? Juz tobie i twemu mecenasowi tlimaczylem, ze nie jestem emigrantem. Zacznij wreszcie myslec! Odpowiedz Link
jureek Re: Spoko! 16.09.09, 11:47 lepian4 napisał: > Juz tobie i twemu mecenasowi tlimaczylem, ze nie jestem emigrantem. Tak, tak. Polskiego nauczyłeś się na kursach w Volkshochschule. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 11:59 Jesli chcesz, mozemy kontynuowac ten watek po fracusku, esperanto... Odpowiedz Link
jureek Re: Spoko! 16.09.09, 12:24 lepian4 napisał: > Jesli chcesz, mozemy kontynuowac ten watek po fracusku, esperanto... I jeszcze wciskaj może kit, że udzielasz się na francuskim forum jakiegoś francuskiego miasteczka wielkosci Gorzowa. Nudle to Ty wieszaj komu innemu. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 13:14 Jureek, mnie faktycznie interesowaly opinie odnosnie resocjalizacji mlodziezy. Ale skoro interesuje cie moj Stammbaum...? Glupolku, strzelasz samobojki. Nie mam do ciebie o to pretensji. Wiedza nie grzeszysz, wiec nie bede od ciebie wymagal zbyt wiele. Wspominasz o Gorzowie. Faktycznie jest mi bliski. Nie tylko mi, ale calej mojej rodzinie. By zadowolic twa wscibskosc dodam, ze juz przynajmniej od 300 lat. Swego czasu duzo Francuzow tam zajezdzalo. Nie brakowalo tez Holendrow... Nie kazdemu Stammbaum zaczal sie w 1945 roku z woli Jozefa S. Tyle samo laczy mnie z Bydgoszcza, Tczewem... tam tez zerkam. Ciekawi mnie, co tam w trawie piszczy po gloryfikowanym przez januszka szabrowniczym oswajaniu krajobrazu. Troche sie poczulem zawtstydzony, bo jesli nie myli mnie pamiec, sa tez moje wpisy na forum kobieta. Ciekawe, do jakich wnioskow dojsc moze w takich okolicznosciach taki inteligent, jak ty? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 12:37 lepian4 napisał: > Jesli chcesz, mozemy kontynuowac ten watek po fracusku, esperanto... Propozycja jest kretyńska z dwóch powodów. 1. Zbyt mało forumowiczów zna piękny język francuski. 2. Ze stuprocentową pewnością można stwierdzić, że nikt poza lepianem nie włada tu esperantem - jesto bowiem język dla nawiedzonych pojebów. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 12:57 Pojebane sa jedynie twoje komentarze, bo znajomosc jezyka o niczym jeszcze nie swiadczy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 11:50 lepian4 napisał: > Nie zmienilem nikomu zyciorysu. > Nikomu tutaj nie wygrazalem uzyciem sily. Za chwilę chyba rozpłaczę się ze wzruszenia. > Juz tobie i twemu mecenasowi tlimaczylem, ze nie jestem emigrantem. > Zacznij wreszcie myslec! Zauważasz jakie bzdury wypisujesz? Powtarzenie w kółko, że nie jesteś emigrantem nazywasz tłumaczeniem? Nie ma to zresztą najmniejszego znaczenia czy jesteś emigrantem czy nie. Zadowól się statusem wypierdka PRL-u. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 12:08 lepian4 napisał: > PRL znam z twoich opowiadan A jakie to ma znaczenie skąd znasz PRL? Lepianie, jaki twój status by nie był, nie zmieni to twojej brunatnej natury. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 12:55 Ano takie ma znaczenie, ze jaki nauczyciel, taka wiedza. Zreszta, jesli cos znam raczej z opowiesci, dlaczego towarzysze stawiacie mnie w szeregu wtajemniczonych? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Spoko! 16.09.09, 13:25 lepian4 napisał: > Ano takie ma znaczenie, ze jaki nauczyciel, taka wiedza. > Zreszta, jesli cos znam raczej z opowiesci, dlaczego towarzysze > stawiacie mnie w szeregu wtajemniczonych? Lepianko, ktoś może być wypierdkiem PRL nie spędziwszy w niej ani sekundy - jesteś przecież tego żywym dowodem. A Esperanto? Toć to czysty "kulmino de la seksumado" - dla pojebów oczywiście. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 13:00 Mi jest dobrze z ma brunatna natura. zajmij sie lepiej czyms pozytecznym. Odpowiedz Link
jureek Re: Spoko! 16.09.09, 13:07 lepian4 napisał: > Mi jest dobrze z ma brunatna natura. Co do tego nigdy wątpliwości nie było. > zajmij sie lepiej czyms > pozytecznym. Rozkazywać to se możesz swoim dzieciom, a i to do czasu. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Spoko! 16.09.09, 13:35 lepian4 napisał: > Bedziesz tak stekal do swej usranej smierci? Jak Ci nie pasuje, możesz sobie mnie wygasić. Nie będziesz miał z tym problemów, bo piszę cały czas pod tym samym nickiem. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Spoko! 16.09.09, 12:02 Mozesz rozwinac swa mysl zawarta w pytaniu: "Powtarzenie w kółko, że nie jesteś emigrantem nazywasz tłumaczeniem?" O jakie tlumaczenie ci chodzi? Ze niby ja sie tobie tlumacze, czy fakt ten cokolwiek tlumaczy...? Odpowiedz Link
maria421 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 13:20 ja.nusz napisał: > Wątek dotyczył mężczyzny, który zginął z rąk (i nóg) dwóch niemieckich > wyrostków, ale już dryfuje w kierunku antytureckim - nic dodać, nic ująć. > Prasa podala ze sa to obywatele niemieccy (ciekawe dlaczego w Niemczech ten fakt musi byc podkreslony w prasie), lecz nie podala ich imion, jak to normalnie robi. To wystarczy zeby podejrzewac ze sa to obywatele niemieccy z podlozem migracyjnym. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Resocjalizacja mlodziezy 14.09.09, 15:27 Watek dotyczy resocjalizacji mlodziezy. Juz na poczatku optowalem, by chlopcom zalatwic Ausbildungsplatz. Tak bylo w podobnych przypadkach, a ze wyszystkie byly getürkt, to juz inna bajka Odpowiedz Link
thunder-mug deutsche Staatsbürger... 14.09.09, 11:25 deutsche Staatsbürger A teraz czekam tylko na dowody, że mieli blond włosy i niebieskie oczy i byli członkami NPD... Cytat (...) Die mutmaßlichen Täter sind deutsche Staatsbürger. Der 18-Jährige, der zur Tatzeit angetrunken war, ist wegen schwerer Körperverletzung, räuberischer Erpressung und Diebstahls vorbestraft, sagte der Münchner Staatsanwalt Laurent Lafleur am Sonntag. (...) http://www.zeit.de/newsticker/2009/9/14/iptc-bdt-20090912-420-22373506xml Odpowiedz Link
thunder-mug Und wieder mal gequirlter Dünnschiss! 14.09.09, 20:12 Und wieder mal gequirlter Dünnschiss! Niemiaszki tak kochają zagranicznych Kulturbereicherer, że brzydkiemu Kochowi za jego niegościnne zachowanie względem uwielbianych Gastarbeiterów wstrzymali 12% głosów elektoratu... I to nie tylko pierdolony SPIEGEL takie bzdury pisze, cała niemiaszkowa prasa robi z niemiaszkowych mózgów Dünnschis! Na Kocha głosowoło 12% mniej wyborców nie dlatego, że był tak brzydki do uwielbianych Kulturbereicherer; Na Kocha głosowało 12% mniej wyborców, bo wprowadził opłatę za studia... Ale Niemiaszki uwielbiają gdy im prasa z mózgów Dünnschis robi.... A pierdolony SPIEGEL nie jest niczym innym, aniżeli BILD für Intellektuelle... Przed 1945 rokiem Dr. Goebbels prasę "ujednolicał", a kto obecnie jest odpowiedzialny za takie pierdoły na tak niskim poziomie? Za Dr. Goebbelsa tak prymitywnie nie manipulowano... CSU fürchtet Koch-Effekt Cytat(...) Die Koch-Nummer - das war der Wahlkampf des hessischen Ministerpräsidenten im Januar 2008. Als damals kurz vor Weihnachten ein türkischstämmiger 20-Jähriger und ein 17-jähriger Grieche einen Pensionisten in der Münchner U-Bahn beinahe zu Tode geprügelt hatten, witterte Koch das große Thema: "Wir haben zu viele kriminelle junge Ausländer." Doch er verrechnete sich, Stamm- und Wechselwähler gleichermaßen sind verschreckt über die rabiate Rhetorik, Kochs CDU sackt um zwölf Prozentpunkte ab. (...) http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,648897,00.html Odpowiedz Link
thunder-mug Następna zbrodnia... 15.09.09, 18:54 Następna zbrodnia... BILD donosi: Cytat Rettungshund findet Mädchen halb tot im Kanalschacht http://tiny.pl/hq7td Odpowiedz Link