Dodaj do ulubionych

Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.09.04, 15:31
Bo tak naprawde nikt tu nie zaglada
Obserwuj wątek
    • blondangel Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.04, 20:21
      Zgadzam sie z Toba! Tragedia!! Niby tyle Polakow w Berlinie, ale jakos nie
      zabieraja glosu....
      • l99 Re: 13.09.04, 21:42
        sa inne ciekawsze fora te forum juz dawno umarlo
        ende
      • camel_3d Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 14:27
        fakt ..70.000 Polakow w Berlinie, a guzik sie dzieje.
        Juz nie mowie o tym forum, ale wogole. Centrum kulturalne dziala jakby chcialo
        i nie moglo, jedna czy dwie knajpy takiej sobi ejakosci.. szkoda gadac.
        A my tu oczekujemy, ze sie ktos zaangazuje.
        • pia.ed Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 00:09
          Wybieram sie na 7-10 dni do Berlina w pazdzierniku.
          Interesuje mnie miejsce gdzie mozna wejsc i poczytac polskie czasopisma,
          ewentualnie znalezc informacje o Berlinie w jezyku polskim.
          Moze ktos poda mi adres? Mieszkac bede na Charlottenburg, wiec chetnie cos w
          poblizu.
          Biore ze soba do samochodu rower, slyszalam ze w Berlinie sa dobre sciezki
          rowerowe. Czy to sie zgadza?
          • camel_3d Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.10.04, 18:39
            pia.ed napisała:

> Wybieram sie na 7-10 dni do Berlina w pazdzierniku.
            > Interesuje mnie miejsce gdzie mozna wejsc i poczytac polskie czasopisma,
            > ewentualnie znalezc informacje o Berlinie w jezyku polskim.
            > Moze ktos poda mi adres? Mieszkac bede na Charlottenburg, wiec chetnie cos w
            > poblizu.
            > Biore ze soba do samochodu rower, slyszalam ze w Berlinie sa dobre sciezki
            > rowerowe. Czy to sie zgadza?

kolo Alexander Platz jest centrum kultury polskiej. tam znajdziesz wszystko.
            www.polnischekultur.de/
            tu jeszcze taki link.

www.auswaertiges-amt.de/www/de/eu_politik/aktuelles/zukunft/d_pl_zusammenarbeit/linksammlung_html
            • andzia311 Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.04, 10:07
              Prosta sprawa:-)
              Niech kazdy z Was napisze posta z pozdrowieniami na jednym z forow regionalnych.
              Mysle,ze szczegolnie zainteresowane beda naszym forum powiaty
              pogranicza,pomorskiego,slaska itp.
              Ja juz to zrobilam:-)
              pozdrawiam
              • reinhardt ludzie nie maja czasu na rozkrecanie ! 05.04.05, 21:11
                wiekszosc z przyjezdnych polakow to tacy co szmugluja papierosy ! [patrz
                post ,sprzedam papierosy] albo tacy co zasuwaja 24/godz,na budowach i
                ciulaja kazde Euro,zeby budowac domy w Polsce. Nie ma czasu na glupoty !
                bo z tego nie ma pieniedzy [ Euro!!!] a 99% z Polski jest po to tu zeby
                zarobic i wrocic z szmalem do kraju.
      • bietka1 Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.05, 23:11
        Nie jestem pewna, czy to ty podalas informacje o koncercie Steczkowskiej i Jopek.
        Niestety nie poszlam, ale bardzo mnie zainteresowalo, jak ewentualnie dotarlas do tych
        informacji, bo mi sie nie udalo.
        • reinhardt Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.05, 09:05
          wlasnie je rozkrrrrrrrrrrecam !!!!!, ufffff!! ,dzieki mnie zaczelo sie tu cos
          dziac !!!,

bo ja prawde pisze o polnische leute !!!!
          • camel_3d Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.05, 09:11
            och dzieki zbawco :))
            • reinhardt Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.05, 21:17
              jak widac na "obrazkach" powyzej i innych postach ,rozkrecam forum.

rrrrrrrrooozzzzzzzzkrecam !!
    • reinhardt Maya ?? 11.04.05, 00:23
      co ten "bocianski" tak cie atakuje ??,czy to jakis twoj dawny kolega ??
      a pozatym doczytalem sie ze nie placisz za publiczne
      toalety ??,oj !!!,nieladnie,nieladnie !
      • camel_3d Re: Maya ?? 11.04.05, 16:59
        on sie podszywa pode mnie....
        ja mam tak na nazwisko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka