aleksandraeva 13.09.04, 15:31 Bo tak naprawde nikt tu nie zaglada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondangel Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.04, 20:21 Zgadzam sie z Toba! Tragedia!! Niby tyle Polakow w Berlinie, ale jakos nie zabieraja glosu.... Odpowiedz Link
camel_3d Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 14:27 fakt ..70.000 Polakow w Berlinie, a guzik sie dzieje. Juz nie mowie o tym forum, ale wogole. Centrum kulturalne dziala jakby chcialo i nie moglo, jedna czy dwie knajpy takiej sobi ejakosci.. szkoda gadac. A my tu oczekujemy, ze sie ktos zaangazuje. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 00:09 Wybieram sie na 7-10 dni do Berlina w pazdzierniku. Interesuje mnie miejsce gdzie mozna wejsc i poczytac polskie czasopisma, ewentualnie znalezc informacje o Berlinie w jezyku polskim. Moze ktos poda mi adres? Mieszkac bede na Charlottenburg, wiec chetnie cos w poblizu. Biore ze soba do samochodu rower, slyszalam ze w Berlinie sa dobre sciezki rowerowe. Czy to sie zgadza? Odpowiedz Link
camel_3d Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.10.04, 18:39 pia.ed napisała: > Wybieram sie na 7-10 dni do Berlina w pazdzierniku. > Interesuje mnie miejsce gdzie mozna wejsc i poczytac polskie czasopisma, > ewentualnie znalezc informacje o Berlinie w jezyku polskim. > Moze ktos poda mi adres? Mieszkac bede na Charlottenburg, wiec chetnie cos w > poblizu. > Biore ze soba do samochodu rower, slyszalam ze w Berlinie sa dobre sciezki > rowerowe. Czy to sie zgadza? kolo Alexander Platz jest centrum kultury polskiej. tam znajdziesz wszystko. www.polnischekultur.de/ tu jeszcze taki link. www.auswaertiges-amt.de/www/de/eu_politik/aktuelles/zukunft/d_pl_zusammenarbeit/linksammlung_html Odpowiedz Link
andzia311 Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.04, 10:07 Prosta sprawa:-) Niech kazdy z Was napisze posta z pozdrowieniami na jednym z forow regionalnych. Mysle,ze szczegolnie zainteresowane beda naszym forum powiaty pogranicza,pomorskiego,slaska itp. Ja juz to zrobilam:-) pozdrawiam Odpowiedz Link
reinhardt ludzie nie maja czasu na rozkrecanie ! 05.04.05, 21:11 wiekszosc z przyjezdnych polakow to tacy co szmugluja papierosy ! [patrz post ,sprzedam papierosy] albo tacy co zasuwaja 24/godz,na budowach i ciulaja kazde Euro,zeby budowac domy w Polsce. Nie ma czasu na glupoty ! bo z tego nie ma pieniedzy [ Euro!!!] a 99% z Polski jest po to tu zeby zarobic i wrocic z szmalem do kraju. Odpowiedz Link
bietka1 Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.05, 23:11 Nie jestem pewna, czy to ty podalas informacje o koncercie Steczkowskiej i Jopek. Niestety nie poszlam, ale bardzo mnie zainteresowalo, jak ewentualnie dotarlas do tych informacji, bo mi sie nie udalo. Odpowiedz Link
reinhardt Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.05, 09:05 wlasnie je rozkrrrrrrrrrrecam !!!!!, ufffff!! ,dzieki mnie zaczelo sie tu cos dziac !!!, bo ja prawde pisze o polnische leute !!!! Odpowiedz Link
camel_3d Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.05, 09:11 och dzieki zbawco :)) Odpowiedz Link
reinhardt Re: Rozkreccie jakos to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.05, 21:17 jak widac na "obrazkach" powyzej i innych postach ,rozkrecam forum. rrrrrrrrooozzzzzzzzkrecam !! Odpowiedz Link
reinhardt Maya ?? 11.04.05, 00:23 co ten "bocianski" tak cie atakuje ??,czy to jakis twoj dawny kolega ?? a pozatym doczytalem sie ze nie placisz za publiczne toalety ??,oj !!!,nieladnie,nieladnie ! Odpowiedz Link
camel_3d Re: Maya ?? 11.04.05, 16:59 on sie podszywa pode mnie.... ja mam tak na nazwisko... Odpowiedz Link