Dodaj do ulubionych

co się działo w niedzielę?

25.04.05, 08:23
..no właśnie, byłem w niedzielę w B i całe aleksander platz zamknięte turków
w parku od czorta i ciut ciut,, chciałem znajomym troszke pokazać ale sie
zniechęciłem zbyt późno byliśmy i zbyt zmęczeni, na tylu ludzi, kiedy
reichstag nie jest tak oblegany aby w miarę spokojnie sobie tam wejść?
Obserwuj wątek
    • camel_3d Re: co się działo w niedzielę? 25.04.05, 09:45
      nic si enie dzialo. Alexander Platz zamkniety bo jest budowa, A turkow w parku
      bylo tyle, bo zawsze tam przychodza calymi rodzinami w sobote i wniedziele. Nie
      dzialo sie nic nadzwyczajnego.
      • kiszon1 Re: co się działo w niedzielę? 25.04.05, 13:02
        sorki ale pomyliłem ulice oczywiście zamknięta była ul 17 czerwca, a będąc nie
        raz, takich tłumów tureckich naprawdę nie widziałem, może to wynik ładnej
        pogody...
        • camel_3d Re: co się działo w niedzielę? 25.04.05, 15:29
          oj to juz nie wiem...
          moze jakies swieto...akurat w weekend nie bylo mnie w berlinie i pewnie cos
          przoczylem...
          • reinhardt Nowy Istambul 26.04.05, 17:47
            Berlin niedlugo zmieni nazwe na Nowy Istambul ! i to juz
            niedlugo !!,rdzennie niemieckiej ludnosci ubywa w zastraszajacym tempie !
            Turki maja teraz swoj wiosenny zwyczaj wylezsc na cieple wiosenne
            powietrze ,przewietrzyc swoje szmaty !!i stad taka ilosc po parkach,bo
            przeciez w okresie zimowym siedzieli po 15 ludzi na jednym pokoiku spiac na
            podlodze.
            • camel_3d Re: Nowy Istambul 27.04.05, 08:42
              nie przejmuj sie w Polsce niedlugo tez tak bedzie. To normalna rzecz. Jedna
              rasa wymiera inna sie rozprzestrzenia. Europejczycy wmieraja bo maja malo
              dzieci, ktore "nie sa potrzebne". Azjaci i Afrykanczycy sie rozmnazaja bo
              dzieci to "gwarancja" opieki na stare lata..a poniewaz medycyna umozliwia
              przezycie praktycznie kazdemu, rozmnazaja sie w zastraszajacym tempie.
              Potrzebuja miejsca do zycia wiec jade tam, gdzie jest go jeszcze sporo - do
              Europy.
              • ampolion Re: Nowy Istambul 30.04.05, 16:47
                To samo w Stanach, które są w zastraszającym tempie kolonizowane przez
                latynosów.
                • reinhardt Re: Nowy Istambul 02.05.05, 02:04
                  jest roznica miedzy Stanami gdzie zawsze byl zlepek roznych nowo naplywowych
                  narodowosci a Niemcami ktore zawsze byly monolitem narodowym a do tego ,gdzie
                  ta czystosc "rasowa" ???,pewni panowie gdyby wiedzieli co jest dzisiaj w
                  Niemczech w grobach by sie przewracali ,nie tylko czolowi przywodccy ,ale
                  pomniejsi zwolennicy na nizszych szczeblach tez. Chociaz obserwujac
                  poczynania i wzrost popularnosci NPD,to kto wie co jeszcze bedzie ??/!!
                  • yves Herr Reinhardt Heindrich, 08.05.05, 20:10
                    welche Ausweisnummer haben Sie denn?!

reinhardt napisał:
                    pewni panowie gdyby wiedzieli co jest dzisiaj w
                    > Niemczech w grobach by sie przewracali ,nie tylko czolowi przywodccy ,ale
                    > pomniejsi zwolennicy na nizszych szczeblach tez. Chociaz obserwujac
                    > poczynania i wzrost popularnosci NPD,to kto wie co jeszcze bedzie ??/!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka