bartoszowa 06.08.07, 20:56 Witam, jak dawno slyszeliscie jakies mowinki o ludziach, z ktorymi np. pisaliscie mature? Moze dorzucicie cos od siebie i ktos sie w Polsce ucieszy. www.nasza-klasa.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baerenfang też znam jedną fajną stronkę, ale 06.08.07, 21:12 to jest dla dorosłych;-) Chcecie? Odpowiedz Link
bartoszowa Re: też znam jedną fajną stronkę, ale 06.08.07, 21:28 dawaj wszystko co masz, bo juz nie wiem co jeszcze ciekawego mozna szukac na tym internecie :-) Odpowiedz Link
czajnik40 Re: też znam jedną fajną stronkę, ale 06.08.07, 21:39 ta jest swietna! rolnicy.com/ Odpowiedz Link
baerenfang a co? Myślisz, że tam są koleżanki 07.08.07, 19:51 z mojej klasy? Bartoszowa chciała fajną stronkę, to jej dałem. Duży wybór, dla każdego coś się znajdzie.:-)))) Odpowiedz Link
mary_an Re: Fajna stronka 07.08.07, 09:36 Ja ostatnio zatesknilam za dawnymi znajomymi w POlsce, praktycznie juz ich nie mam i znalazlam wielu wlasnie na www.nasza-klasa.pl - chociaz strona jest graficznie tragiczna i praktycznie do niczego innego sie nie nadaje niz do znalezienia czyjegos e-maila www.studentix.pl - strona ze studentami, znalazlam kilku znajomych z podstawowki www.facebook.com - tutaj znalazlam sporo znajomych z moich roznych wakacyjnych wypadow, sa tam ludzie z calego swiata, z Polski tez sporo Ale i tak wiekszosc sie ukrywa. Mialam 2 najlepsze przyjaciolki na koniec podstawowki i poczatku liceum i nie udalo mi ise znalezc do nich kontaktu przez internet, a inaczej raczej mi sie stad nie uda :( Odpowiedz Link