vee 02.09.03, 09:07 milo sie slucha jak opowiadacie o Berlinie:-)))) Mieszkam tutaj tez (na stale czy cos). Studiowalam na FU (Germanistyke i Filozofie), na razie przerwalam studia. Ile latek liczycie, ja mam 33? vee Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d Re: Witajcie... 02.09.03, 11:44 vee napisała: > milo sie slucha jak opowiadacie o Berlinie:-)))) > Mieszkam tutaj tez (na stale czy cos). Studiowalam na > FU (Germanistyke i Filozofie), na razie przerwalam > studia. Ile latek liczycie, ja mam 33? > > vee cale 29 :)) moze sie na medycyne wybiore:) Odpowiedz Link
vee Re: Witajcie... 02.09.03, 12:02 camel_3d napisał: > vee napisała: > > > milo sie slucha jak opowiadacie o Berlinie:-)))) > > Mieszkam tutaj tez (na stale czy cos). Studiowalam na > > FU (Germanistyke i Filozofie), na razie przerwalam > > studia. Ile latek liczycie, ja mam 33? > > > > vee > > > cale 29 :)) moze sie na medycyne wybiore:) > Hoho, te sekcje itp...masz na to dobra szanse? MAsz uznana mature? MAm nadzieje, ze kiedys mi sie uda powrocic na uniwerek. chodzby jako seniorka;-))) vee Odpowiedz Link
camel_3d Re: Witajcie... 04.09.03, 14:45 vee napisała: > camel_3d napisał: > > > vee napisała: > > > > > milo sie slucha jak opowiadacie o Berlinie:-)))) > > > Mieszkam tutaj tez (na stale czy cos). Studiowalam na > > > FU (Germanistyke i Filozofie), na razie przerwalam > > > studia. Ile latek liczycie, ja mam 33? > > > > > > vee > > > > > > cale 29 :)) moze sie na medycyne wybiore:) > > > > > Hoho, te sekcje itp...masz na to dobra szanse? MAsz > uznana mature? > MAm nadzieje, ze kiedys mi sie uda powrocic na uniwerek. > chodzby jako seniorka;-))) > > vee > a wiesz, ze nie wiem czy mam uznana mature? mam uznany dyplom studiow wyzszych... kurde,.... musze si edopytac. A sekcje.. no..to moze byc niezle..takie zwloki....bleeeee.... i do tego myslalem o ortopedii. camel Odpowiedz Link
vee Re: Witajcie... 05.09.03, 07:38 camel_3d napisał: > vee napisała: > > > camel_3d napisał: > > > > > vee napisała: > > > > > > > milo sie slucha jak opowiadacie o Berlinie:-)))) > > > > Mieszkam tutaj tez (na stale czy cos). Studiowalam na > > > > FU (Germanistyke i Filozofie), na razie przerwalam > > > > studia. Ile latek liczycie, ja mam 33? > > > > > > > > vee > > > > > > > > > cale 29 :)) moze sie na medycyne wybiore:) > > > > > > > > > Hoho, te sekcje itp...masz na to dobra szanse? MAsz > > uznana mature? > > MAm nadzieje, ze kiedys mi sie uda powrocic na uniwerek. > > chodzby jako seniorka;-))) > > > > vee > > > > > > a wiesz, ze nie wiem czy mam uznana mature? mam uznany dyplom studiow > wyzszych... kurde,.... musze si edopytac. A sekcje.. no..to moze byc > niezle..takie zwloki....bleeeee.... i do tego myslalem o ortopedii. > > camel NA dluzsza mete ortopedia...no nie wiem, czy mozna sobie wybrac cos takiego jak skladanie polamanych kosci mlodych umiesnionych sportowcow...Mialam kiedys problemy ze stopa i widzialam u ortopedy tylko starsze kobiety z artretyzmem. To moze byc frustrujace, poniewaz nie przynosi efektow (leczenie) i jest nieco nieprzyjemne (estetycznie). Ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic jak sie chce, czy Ty masz cos w rodzaju powolania?? Nie no, po skonczeniu studiow chyba masz prawo na studia tutaj. A co z jezykiem??? vee Odpowiedz Link