margolcia.m 14.05.03, 08:45 Dla zainteresowanych czarterem Dezety - zajrzyjcie na stronkę www.czarter.dezeta.wizytowka.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: Czarter Dezety 14.05.03, 09:29 Margolciu, coś ten adres nie otwiera się. Sprawdź proszę! Odpowiedz Link
margolcia.m Re: Czarter Dezety 15.05.03, 11:54 Sprawdziłam i działa. może wpisujesz wizytówka zamiast wizytowka? Jeszcze raz www.czarter.dezeta.wizytowka.pl Odpowiedz Link
chaladia Re: Czarter Dezety 15.05.03, 19:29 Kopiowałem, nie wpisywałem. Ale teraz chodzi i jest o.k. Dzięki za namiar na fajną łódkę. szkoda, że nie jest nad zalewem Zegrzyńskim. DZ to idealny daysailer. Trzeba go tylko zabalastować dostateczną liczbą skrzynek piwa... Odpowiedz Link
j666 Re: Czarter dwumasztowca 15.06.03, 23:34 Jeśli będą chętni, to możemy zorganizować pływania po Zalewie Zegrzyńskim na Dużym Trenerze (Dyzio). Łódka należy do ŻKT PTTK "Rejsy". Zwykle wiosną i jesienią są na niej kursy weekendowe. W zeszłym roku "Dyzio" nie płynął na Mazury na lato. Duży Trener jest bardziej z nerwem, niż DZ-ta :-) JaC > szkoda, że nie jest nad zalewem Zegrzyńskim. Odpowiedz Link
chaladia Dla Warszawskich Forumowiczów Żeglujących 28.05.03, 10:11 www.anw.pl/czarter.html Proponuję spróbować zorganizowania weekendowego rejsu DZ-tą lub Trenerem po Zalewie. Odpowiedz Link