uczula 01.01.11, 11:18 Pisalas, ze mozesz wywiesic ogloszenie w sprawie opiekunki dla autysty na uczelni czy to aktualne? Ja jestem ze slaska - Gliwice konkretnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rika1991 Re: rika 1991 06.01.11, 19:39 Tak, chętnie wywieszę takie ogłoszenie na Wydziale Pedagogiki i Psychologi UŚ. :) Muszę się tylko dowiedzieć, czy jest do tego potrzebna czyjaś zgoda i jak ją uzyskać, bo ponoć na innych uniwersytetach tak jest. Odpowiedz Link
uczula Re: rika 1991 17.01.11, 11:51 Dobrze, uklad jest w tej chwili taki, ze ja wracam do pracy w lutym Mam umowiona dziewczyne, ktora chce sie opiekowac Michalkiem Czy da rade? zobaczymy. Nie moglam czekac tak dlugo, ale chcialabym zlapac kontakt jezeli bylby ktos chetny. U nas nie jest tak zle jesli chodzi o zaburzenia. Michalek pozornie jest calkiem zwyczajnym, zywym chlopcem. Diagnoze mamy - auyzm wysokofunkcyjny, na ile ona jest trafna to sie okaze. Michalek z kazdym miesiacem sie zmienia - poki co, na lepsze. Odpowiedz Link