Dodaj do ulubionych

PAŁAC JEST NIEBIESKI!!

02.04.11, 21:21
udało się, miło było się spotkać w niewielkim gronie.
Zdjęcia na profilach synapsis i silentio na facebooku, za jakiś czas pewnie będzie więcej. Ja też wrzucę do swojej gazetowej galerii.
Po ciemku niebieski pałac wygląda prawie tak upiornie jak najgorsze jazdy mega dziecka...
Robi wrażenie

Dzięki górawka, że Ci się chciało :)
Obserwuj wątek
    • ojciec.karmiacy Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 02.04.11, 21:28
      BRAWO!:)
    • roseanne Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 02.04.11, 21:33
      dajcie linka, prosze
    • michalinka75 Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 02.04.11, 21:39
      Widziałam juz w internecie. Pięknie :-)
      Wytłumaczyłam starszemu, że to równiez dla niego te niebieskie światła.
      Był bardzo zadowolony :-)
      • monna16 Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 02.04.11, 21:58
        SUPER! Szkoda że do Warszawy mam tak daleko :(
        • aga_sama Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 02.04.11, 23:28
          fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2674476,2,1,IMG-0045.html
          Przepraszam za jakość, zrzuciłam zdjecia z telefonu, bateria do aparatu sie ładuje.
          • roseanne Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 02.04.11, 23:41
            dziekuje

w sieci obejrzalam tez "Christo" na niebiesko i Empire State building z zeszlego roku
            • aga_sama Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 03.04.11, 00:21
              i jeszcze kilka o zmierzchu, szkoda, że padł nam aparat :0

fotoforum.gazeta.pl/a/57191.html
              • mysia2000 Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 03.04.11, 12:08
                bylo o tym w newsach? bo dla tvp 1 wczoraj jedyne co wydarzylo sie na swiecie to rocznica smierci papieża i przygotowania do obchodow rocznicy tragedii pod Smolenskiem. toć to przeciez tydzien zostal, warto wspomniec.

--"The good thing about being out of fashion is that you're never in fashion either, so you can never be last year's model" M.Atwood
                • monna16 Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 03.04.11, 14:15
                  Jakoś nie słyszałam nic w tv. W radiowej jedynce trochę było nt autyzmu
                  • marychna31 Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 03.04.11, 14:26
                    Ja widziałam krótkie info w serwisach na TVP INFO (plus dyżur telefoniczny pani z Synapisi), SUPERSTACJI i POLSAT NEWS. Nic nie upolowałam na TVN24 choć polowałam....
                    • ojciec.karmiacy Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 03.04.11, 14:35
                      Kurcze, zupełnie zapomniałem, ale TVN podobno coś kręcił na 2 kwietnia... tylko właśnie podobno, zapomniałem sprawdzić:(
    • czarna_ida Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 04.04.11, 08:42
      ja tez dziekuje gorawka :-)
    • dasia_23 Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 04.04.11, 09:22
      Zapalił się o 19:20 około. Doczekalismy rodzinką i było wielkie ŁAŁ.
      GORAWKA JESTEŚ WIELKA!!!
      Dziękujemy :)
    • gorawka Re: PAŁAC JEST NIEBIESKI!! 04.04.11, 10:36
      Kochani, a ja Wam się przyznam, że kiedy Pałac się włączył, to serce miałam ściśnięte - z niedowierzania (do ostatniej chwili bałam się, że może coś się wydarzy i się nie zaświeci), z radości, z przeszywającego niepokoju o przyszłość naszych dzieci, z poczucia ogromnej wagi tego symbolu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku pomożecie:) sprawić, że pod Pałacem będą w tej poruszającej chwili tłumy, że będzie mnóstwo ulotek rozdawanych przechodniom, że na Pałacu zawiśnie wielki transparent nie z tekstem: "Teatr" i coś tam dalej, a "Zapalamy niebieskie światło dla Autyzmu". Bardzo gorąco dziękuję fundacji Synapsis za upór, siłę przebicia i sukces, wszystkim, którzy byli pod Pałacem, wszystkim, którzy obdarzali tę akcję sympatią i odbierałam (często na gazetowego;) wyraźne oznaki tej sympatii i gesty pomocy, wszystkim, którzy pozapalali co się dało (w niektórych szkołach były lampeczki, wszyscy ubrali się na niebiesko). Aga, a Tobie nie wiem, jak podziękować:) - kochana matko-wariatko;)
    • gorawka Dasiu:) 04.04.11, 10:38
      Jaka szkoda, że się nie zobaczyliśmy - nasza grupa obchodziła nawet Pałac, żeby sprawdzić, czy nie zobaczymy innych z niebieskimi atrybutami:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka