zebra12 12.11.12, 15:07 Może ktoś polecić taki ośrodek? Córce się pogarsza, a ja jestem bezradna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia2012 Re: Tomatis w Krakowie na NFZ - polećcie 12.11.12, 18:35 Nie jestem pewna ale chyba nie ma Tomatisa na NFZ. Moze spróbuj czegos innego np Metody Krakowskiej? Tez ma elementy sluchowe, nam bardzo pomoglo i wychodzi duzo taniej niz Tomatis. Odpowiedz Link
ania-pat1 Re: Tomatis w Krakowie na NFZ - polećcie 12.11.12, 19:24 Nie tomatis (bo nie spotkałam się z tą terapią w K-kowie), tylko johansen i odpłatnie - my bierzemy rachunek i przedszkole refunduje www.integro.edu.pl/index.php?page=oferta&id=14.... Zawsze można popytac o koszt panią Gumułkę i jej Integro polecam z czystym sumieniem - można spróbowac porozmawiac - może coś doradzi (nie tylko przedszkolakowi, ale i starszakowi). Odpowiedz Link
marychna31 ania-pat 14.11.12, 13:17 Przedszkole refunduje? Ale terapia na terenie przedszkola czy po za nim? Refunduje z subwencji oświatowej? Odpowiedz Link
zebra12 Re: Tomatis w Krakowie na NFZ - polećcie 12.11.12, 20:16 Nie ma szans na odpłatne zajęcia. Szukam czegoś w ramach funduszu. Przecież takie dzieci też wymagają leczenia, a nie każdego stać na płacenie za terapię. Odpowiedz Link
puzelka1 Re: Tomatis w Krakowie na NFZ - polećcie 14.11.12, 08:44 zadzwoń do poradni na gertrudy, jakiś czas temu mieli darmowy Odpowiedz Link