kat198 11.02.13, 22:32 Gdzie możecie polecić spawdzone przez was miejsca naterapię si? W tym momencie nie mamy możliwości znalezienia miejsca na nfz więc mogą być też prywatne ośrodki. Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zablakanaowieczka Re: Si w Krakowie 12.02.13, 10:22 Mudi, ul. Murarska 1, pani Ania Włodarska. Moje dziecko i ja zachwyceni :-) Odpowiedz Link
ania.moc Re: Si w Krakowie 13.02.13, 20:32 A ja MUDI NIE POLECAM też chodziłam i osobiście nie jestem a raczej nie byłam zadowolona dodatkowo po rozmowie z inna mama tam chodzaca ze swoim synkiem utwierdziło mnie tylko to ze dobrze zrobiłam rezygnując z zajęć W Integeo osobiście nie byłam ale znam 2mamy i placówkę polecają i chwalą nazwisk tam nie znam. Odpowiedz Link
zablakanaowieczka Re: Si w Krakowie 13.02.13, 20:50 Ania, a mogłabyś napisać czemu nie byłaś zadowolona z Mudi? Odpowiedz Link
madix1 Re: Si w Krakowie 14.02.13, 08:32 Integro (Borek Fałęcki) - p. Ania Gumułka lub p. Ania Jakubczyk - baaaaaardzo profesjonalnie kiedyś, dwa lata, chodziliśmy też do p. Marty Obrał-Staniszewskiej (oś. Albertyńskie); też polecam Odpowiedz Link
veroniqq Re: Si w Krakowie 16.02.13, 14:44 madix - Na os. Albertyńskim są chyba płatne zajęcia ? Jeśli tak to ile kosztują? Jaki jest koszt zajęć SI i logopedy w Integro ? Odpowiedz Link
madix1 Re: Si w Krakowie 16.02.13, 19:09 Tak, na Albertyńskim są zajęcia płatne. Nie pamiętam ceny, chodziliśmy tam 3 lata temu. W Integro - SI - 65 zł 50 min. Stawki logopedy nie znam. Odpowiedz Link
veroniqq Re: Si w Krakowie 17.02.13, 20:59 To niestety dla nas w tym momencie za drogo :( Odpowiedz Link