Dodaj do ulubionych

Diagnoza funkcjonalna Synergis, Scolar a może...

05.07.13, 22:46
Witam,

dziewczyny ja wiem, że podobne wątki były, ale mi bardzo zależy na aktualnych opiniach. Czy któraś z Was robiła może ostatnio taką diagnozę swojemu dziecku i mogłaby podzielić się opinią.
Z góry bardzo dziękuję!

Zależy mi aby była to Warszawa bądź okolice.

Mój synek ma 4, 8 i diagnozę: zespól Aspergera.
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: Diagnoza funkcjonalna Synergis, Scolar a może 06.07.13, 13:23
      Szczerze? ja jakos może zapatrzona jestem w jeden ośrodek, ale niestety, daaaleko od Warszawy, więc niestety nieco nieosiągalny.

I jakos dla mnei warszawskie ośrodki stały się nieco "taśmowe". Stąd ostatnio robiłam właśnie diagnoze funkcjonalną prywatnie. Znalazłam dziewczynę, która pracuje w Synapsisie, m.in. przy projekcie zatrudniania osób z ZA.
      Zrobiła mi diagnoze dla Misia, w pełnym wg mnie profesjonalizmem.
      Legionowo jakby co.
      • zdunia1979 Re: Diagnoza funkcjonalna Synergis, Scolar a może 06.07.13, 16:44
        Dziękuję:)

Pewnie masz na myśli Prodeste?

Jeśli możesz się podzielić namiarami to chętnie skorzystam (drebin1410@wp.pl). Legionowo dla mnie jeszcze bliżej:)
        Wiesz w tych ośrodkach co pisałam to tylko prywatnie, NFZ nieosiągalny. Koszt to zazwyczaj około 900zł.

Basia
        • madziulec Re: Diagnoza funkcjonalna Synergis, Scolar a może 07.07.13, 12:19
          Poszło na priv, na adres, który podałaś ;)
    • elipsa.22 Re: Diagnoza funkcjonalna Synergis, Scolar a może 06.07.13, 18:49
      Ja odradzam Synergis. Byłam, widziałam.
      Niczego nie polecam w Warszawie i uważam, że poza Synapsisem, który niestety ma limit wiekowy, nie ma innego dobrego ośrodka diagnostycznego.
      Kto by pomyślał! Stolyca!
    • tata.po.30 Re: Diagnoza funkcjonalna Synergis, Scolar a może 07.07.13, 05:47
      Ile ludzi, tyle opinii. My diagnozowaliśmy się (i potem terapiowaliśmy) w Synergisie, jakieś dwa lata temu. Jesteśmy bardzo zadowoleni, diagnoza zrobiona bardzo porządnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka