yadrall 07.07.13, 14:30 Czy ktos wie jaki obecnie jest limit wiekowy do diagnozy? Oni robi diagnoze odplatnie? Trzeba miec skierowanie? Mam rocznaka,ktorego chyba bym chciala komus pokazac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia900 Re: Synapsis diagnoza 07.07.13, 15:32 diagnoza jest napewno bezplatna i bez skierowania. jeszcze rok temu mozna bylo zdiagnozowac dziecko w wieku: z warszawy do 2 lat, spoza warszawy do 1,5 roku-obecnie nie wiem. Odpowiedz Link
gepardzica_z_mlodymi Re: Synapsis diagnoza 07.07.13, 18:17 Potwierdzam. Ostatnio byłam tam na szkoleniu i dane aktualne. Wystarczy zapisać się telefonicznie. Czas oczekiwania około 5 miesięcy. Odpowiedz Link
kej5 Re: Synapsis diagnoza 07.07.13, 19:01 Mi powiedziano, że na diagnozę czeka się 17 (!) miesięcy, więc chyba trzeba zapytać osobiście bo widzę że są spore rozbieżności. Ja z drugim synem czekałam 2 mce (starszak diagnozowany rok wcześniej), rodzeństwa mają pierwszeństwo. Odpowiedz Link
aleksandrajurek Re: Synapsis diagnoza 08.07.13, 08:36 ja zapisywalam dziecko ok 7 mies temum, wszystko bezplatnie, bez skierowania, po 3 miesiacach od zapisu zadzwonili i kazali nagrac filmy z zabaw z dzieckiem, wyslalam filmy i za 2 miesiace bylo spotkanie. Odpowiedz Link
halogen75 Re: Synapsis diagnoza 08.07.13, 09:50 Tak, z Warszawy do 2 lat, z poza Warszawy do 1,5 roku. Odpowiedz Link
kap1 Re: Synapsis diagnoza 08.07.13, 20:32 Diagnozują bezpłatnie bez skierowania. Zapisywałam mojego prawie 2-latka na diagnozę w maju. Mieliśmy czekać 8 miesięcy, ale zadzwonili po ok. 6 tygodniach. Odpowiedz Link