marektatojakuba 16.07.13, 07:28 2013-07-12 - Konferencja prasowa - Sejm uchwalił Kartę Praw Osób z Autyzmem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefret_ete Re: Sejm uchwalił K 16.07.13, 19:13 Marku czy wysłuchałeś do końca ? mówili o jakichś konkretach? Jakie następne kroki? Możesz streścić? będę wdzięczna bo nie mam nerwów oglądać całej wypowiedzi. Odpowiedz Link
marektatojakuba Re: Sejm uchwalił K 16.07.13, 22:50 Przykro mi, ale niestety tylko takie pierdu pierdu, bez żadnych konkretów. Wszyscy dziękują za to, że Sejm taki jednomyślny i przyjął kartę przez aklamację. Żadnych praktycznych konsekwencji tego nie będzie, chociaż do pozytywów należy zaliczyć fakt, że w wypowiedziach pojawia się stwierdzenie, że autyzm to nie choroba, a zaburzenie i stan umysłu. Symptomatyczne jest, że jak na koniec proszą dziennikarzy o pytania (ciekawe czy byli?), to nie pada ani jedno pytanie. Tak czy inaczej trzeba docenić, że i w Sejmie coś się dzieje i działa grupa parlamentarna ds. autyzmu. Niby żadnych konkretów, ale lepszy rydz niż nic :) Odpowiedz Link
halogen75 Re: Sejm uchwalił K 18.07.13, 16:34 A już miałam pytać o to samo co Nefre;) Myślałam, że albo zły link wrzuciłeś albo ja źle rozumuję bowiem też przyjęłam to jako pierdu pierdu i czekałam cierpliwie na wielkie bum choćby na końcu ale się nie doczekałam;) Z drugiej strony, masz rację, lepsze to niż nic:) Odpowiedz Link
mruwa9 wiec entow 19.07.13, 01:47 po kilku dniach obrad doszli do wniosku, ze hobbici nie sa orkami... Alleluja! Odpowiedz Link