madziulec 07.08.16, 15:26 żyją? są???? przydałoby sie, gdyby działali Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portenho Re: admini tego forum 07.08.16, 18:08 zgadzam się z przedmówczynią czas na porządki na rozum. Jesli Adminki są bardz zajęte chętnie pomogę. Odpowiedz Link
madziulec Re: admini tego forum 08.08.16, 19:26 Zgłoszone do administracji forum Agora, bo nie zauważacie ogłoszeń sprzedazy leków, co jest karalne. Bywa. Odpowiedz Link
livia.kalina Re: admini tego forum 08.08.16, 20:33 Usunęłam ogłoszenie o lekach. Pytam, czy uważasz, że coś jeszcze powinno być usunięte? Odpowiedz Link
madziulec Re: admini tego forum 08.08.16, 20:41 Czy powiesz po JAKIM CZASIE??? Będę wdzięczna. Czy trzeba paluszkiem pokazywać? Wiem, wredna jestem, ale nie pcham sie na afisz, jesli nei potrafię. Praca admina to ciężki kawałek chleba. Odpowiedz Link
livia.kalina Re: admini tego forum 08.08.16, 20:58 >Czy powiesz po JAKIM CZASIE??? Nie powiem bo nie wiem. >Wiem, wredna jestem, ale nie pcham sie na afisz, jesli nei potrafię. Mam w tej kwestii odmienną opinię. >Praca admina to ciężki kawałek chleba. Pojęcia nie mam, nigdy nie byłam adminem. Odpowiedz Link
madziulec Re: admini tego forum 08.08.16, 21:56 > >Czy powiesz po JAKIM CZASIE??? > Nie powiem bo nie wiem. Jakiś miesiąc.Może dłużej. > >Wiem, wredna jestem, ale nie pcham sie na afisz, jesli nei potrafię. > Mam w tej kwestii odmienną opinię. Ja również. Nie wiem kim jesteś. Nie znalazłam ani jednego słowa na Twój temat. > >Praca admina to ciężki kawałek chleba. > Pojęcia nie mam, nigdy nie byłam adminem. Ale jesteś. Szkiełeczka się zachciało???? Bywa. To wykonuj robote dobrze. Odpowiedz Link